Şimdi Ara

verim alamadım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım connect 2 oval 600 w pioner m acustik amfi kicker es 124 pioner mid tiz takımı teyp kamasoniç usb den çalıyorum sistem bunlar ama sesden hiç memnun deyilim çok cısırtı var motor sesi alıyor tok bi ses yok sorun neir ne yapmam gerek şimdiden tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: samatrak

aracım connect 2 oval 600 w pioner m acustik amfi kicker es 124 pioner mid tiz takımı teyp kamasoniç usb den çalıyorum sistem bunlar ama sesden hiç memnun deyilim çok cısırtı var motor sesi alıyor tok bi ses yok sorun neir ne yapmam gerek şimdiden tşk

öncelikle motor sesini kesmen lazım bunun için iyi bir ustaya ihtiyacın var. cızırtıya gelince herşey olabilir örn. şarkının kalitesi düşüktür hani nasıl videolarda hd 720p full hd 1080 p oluyorsa şarkıda da buna benzer birşey var 2. olarak e.q ayarı yapman gerekiyordur teypten :) yada kullandığın teyp iyi değildir o yüzden de yapabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

aracım connect 2 oval 600 w pioner m acustik amfi kicker es 124 pioner mid tiz takımı teyp kamasoniç usb den çalıyorum sistem bunlar ama sesden hiç memnun deyilim çok cısırtı var motor sesi alıyor tok bi ses yok sorun neir ne yapmam gerek şimdiden tşk

öncelikle motor sesini kesmen lazım bunun için iyi bir ustaya ihtiyacın var. cızırtıya gelince herşey olabilir örn. şarkının kalitesi düşüktür hani nasıl videolarda hd 720p full hd 1080 p oluyorsa şarkıda da buna benzer birşey var 2. olarak e.q ayarı yapman gerekiyordur teypten :) yada kullandığın teyp iyi değildir o yüzden de yapabilir :)

taktırdığım yerde teybe şuç buldu bu teybi anfisiz kullanıyordum hiç böyle bi problem yoktu tesisatcı diyoki teyibin bassı önplana çıkartıyor pioner veriyim sana dedi ben de doğal olarak mal satmaya çalıştığını düşündüm cızırtıya gelince düşük seste her parçada yapıyor eqo ile alakası yok denedim

• quote:

quote:

quote:

taktırdığım yerde teybe şuç buldu bu teybi anfisiz kullanıyordum hiç böyle bi problem yoktu tesisatcı diyoki teyibin bassı önplana çıkartıyor pioner veriyim sana dedi ben de doğal olarak mal satmaya çalıştığını düşündüm cızırtıya gelince düşük seste her parçada yapıyor eqo ile alakası yok denedim

o zaman bir konuş bakalım tekrar tak bi deniyelim tekrar çıkarıcakmı cızırtı sesini de taksın bi deneyin seste sıkıntı olmazsa anlarsınki snn teypte sıkıntı var çnkü elektronik bu belli olmaz ne zaman arıza yapacağı :) denemekte fayda var baktım teypte sıkıntı var o zaman bi çaresine bakarsın illa alıcaksın diye birşey yok sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman bir konuş bakalım tekrar tak bi deniyelim tekrar çıkarıcakmı cızırtı sesini de taksın bi deneyin seste sıkıntı olmazsa anlarsınki snn teypte sıkıntı var çnkü elektronik bu belli olmaz ne zaman arıza yapacağı :) denemekte fayda var baktım teypte sıkıntı var o zaman bi çaresine bakarsın illa alıcaksın diye birşey yok sonuçta

denemedi söyledim takamam dedi o an için para anca onlara yetmişti

• öyle bir sorun olucak ve o sorun çözülmiyecekse çıkartırırım bütün herşeyi ondan aldıklarımı tabi istemiyorum derim gider sorunu çözebilicek başkasına yaptırırım baştan konuşurum hata yapmışsın !
  • yarısını ondan aldım malzemenin asıl amfi sub internetten aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teyibi değiştirdim pioneer aldım şimdi çok fena oldu okuyanlara tavsiyem teyibinizi iyi bişey seçin öncelikle
  • quote:

teyibi değiştirdim pioneer aldım şimdi çok fena oldu okuyanlara tavsiyem teyibinizi iyi bişey seçin öncelikle

Hayırlı olsun sorununun çözüldüğüne sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.