Şimdi Ara

Veritas (PvE Server) DH Squad Guild (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moundor

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Onuda bırak akşam masterwork bile olmayan expert craft eşyaları için gereken malzemeleri gördünüz.

Kaç tane bam kaç tane boss kesmek lazım varın hesaplayın. Neymiş efendim experience olrak doyurucu değil ve lootta doyurucu değilmiş. Bir expert seviye silah için 300 den fazla bamlardan düşen rune gerekiyor ki bunu toplamak için kesilmesi gereken bam sayısı belli bile değil..

Masterwork eşyaları trade brokerden bir kaç milyon altına tamamlayıp yaparlar artık

Bahsettikleriniz olayların tamamı level 50den sonrası için. masterwork item - level 51 grup questleri...
    bizim konumuz level 20-30...

20 30 dediğin 1 günde yapılıyor zaten..

• Dün itibari ile veritas serverında 2 arkadaş başlamış bulunmaktayız.. Guildinize 2 kere inv için istek gönderdik ama halen kabul edilmedi guildle şuan kim ilgileniyor yoksa guild lideri veya officerlar oyunumu bıraktı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni başladım oyuna 9lv slayerim, nick Zenci önerilere açığım
  • Konuya salça oluyorum kusruma bakmayın ama az çok tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; BAM'ları kesin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaqqeR

Dün itibari ile veritas serverında 2 arkadaş başlamış bulunmaktayız.. Guildinize 2 kere inv için istek gönderdik ama halen kabul edilmedi guildle şuan kim ilgileniyor yoksa guild lideri veya officerlar oyunumu bıraktı..

Oyuna daldığımızdan başvurular kısmına bakmayı unutuyoruz
  • slm bende oyuna dun başladım nihayet download bitti 15 lvl warrior Nick: Berva quilde başvuru yatim ilgilenirseniz sevinirim iyi eğlenceler.

oyunda görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxarslxx

slm bende oyuna dun başladım nihayet download bitti 15 lvl warrior Nick: Berva quilde başvuru yatim ilgilenirseniz sevinirim iyi eğlenceler.

oyunda görüşmek üzere.

Başvurunuz sanırım kabul edilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Konuya salça oluyorum kusruma bakmayın ama az çok tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; BAM'ları kesin!

Oyunu bilen adam anlıyor işte.. Neyse zaten ayrıldım küçük bir ekip ile birlikte bir mini guild kurdum orada devam ediyorum.
  • Beyler şimdi bu guild de kaç online oluyor günlük ? Aktifmisiniz ?
  • Beyler bu serverde yeni karakter açacağım benide aranıza alır mısın ? Oyuna yeni başladım rasgele bir servere girmiştim oda PVP servermış , gelen geçen durduk yere öldürüyordu beni Nick :Spandex Class:Priest
  • Belki en iyi Türk guildi değiller ama adamlar guilde DH logosu koymuşlar.
  • 26 lwl archerim aranıza katılabilirmiyim teamspeak felan varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Belki en iyi Türk guildi değiller ama adamlar guilde DH logosu koymuşlar.

Dostum biz oynadığımız zaman Veritas taki en sağlam turkler bizdik soyle soyliyim sağlam birlik olabilen bizdik desem daha dogru olur . Cok guzel muhabbetler de dondu ama şansızlık farklı 2-3 Guild e dondu olay

Ve end game de oyun bir sey sunmayıp sıkmaya başlayınca teker teker bıraktık .

Proudpanda bilenler vardır belki o bendim

• quote:

quote:

Konuya salça oluyorum kusruma bakmayın ama az çok tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; BAM'ları kesin!

Oyunu bilen adam anlıyor işte.. Neyse zaten ayrıldım küçük bir ekip ile birlikte bir mini guild kurdum orada devam ediyorum.

Sercan abi bir dingeon vardı ya yüzük basıyorduk falan filan

Hep ölüyorduk ama 1 kere tamamlamıştım ya gözüm açık gitmem

Ne çabuk gecmis 1 sene vay be 60 Lvl i sıkıcı olmasa guzel oyundu ya muhabbetimiz de iyiydi bazı ufak tefek olaylar olmasaydı gerci oda tuzu biberiydi isin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Sercan abi bir dingeon vardı ya yüzük basıyorduk falan filan

Hep ölüyorduk ama 1 kere tamamlamıştım ya gözüm açık gitmem

Ne çabuk gecmis 1 sene vay be 60 Lvl i sıkıcı olmasa guzel oyundu ya muhabbetimiz de iyiydi bazı ufak tefek olaylar olmasaydı gerci oda tuzu biberiydi isin

Hatırladım şimdi. Çok cins bir şeydi o zor zoruna bitirmiştik. Ama adı neydi.

• Kelsek mı kelsaik miydi

Adam gibi hatırladığım manaya S core vardı

• End Game her oyunun sıkıntısı.Bende 30'a bir archer kasıyorum arada girip CS atarım öyle öyle 60 olurum.
  • Guilde istek gönderdim oyunu bırakmadıysanız sizinle beraber oynamayı çok isterim.
  • eski konuymuş heyecanlandım bir an
  • Hâlâ ayakta duran guild var mı ya gelsem alsaniz aranıza :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.