Şimdi Ara

Verso orjinal teybi komponent kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracı aşırı kullanmasamda keyifli sürüş için müzik sistemini iyileştireyim diye ön hoparlörleri PIONEER TS-G 1643R 16 CM ile değiştirdim. Biraz iyileşti ama çok tatmin ettiğini söyleyemem.

O zamanda aklıma komponentler gelmişti ama (amfi veya ana üniteyi değiştirmeyi düşünmediğimden) kaldırmaz diye çok düşünmedim. Şimdi acaba HERTZ DSK 165 kaldırır mı, öndekileri arka kapıya atıp önlere mid-tiz takımla güzel ses alabilir miyim diye düşünüyorum. Tabi bir de bu takım 16.5 cm. yani orjinal yeri 16cm. arkalar orj 13cm derken bir de sığar mı düşüncesi... Siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: okaliptika

Merhaba arkadaşlar,
    Aracı aşırı kullanmasamda keyifli sürüş için müzik sistemini iyileştireyim diye ön hoparlörleri PIONEER TS-G 1643R 16 CM ile değiştirdim. Biraz iyileşti ama çok tatmin ettiğini söyleyemem.

O zamanda aklıma komponentler gelmişti ama (amfi veya ana üniteyi değiştirmeyi düşünmediğimden) kaldırmaz diye çok düşünmedim. Şimdi acaba HERTZ DSK 165 kaldırır mı, öndekileri arka kapıya atıp önlere mid-tiz takımla güzel ses alabilir miyim diye düşünüyorum. Tabi bir de bu takım 16.5 cm. yani orjinal yeri 16cm. arkalar orj 13cm derken bir de sığar mı düşüncesi... Siz ne dersiniz?

Hocam mid takımına mutlaka anfi gereklidir.
    Teype bağlarsınız ama anfideki kadar verim alamazsınız ve yüksek seslerde bozma yapar

• Teşekkür ederim, şimdilik vazgeçtim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaliptika

Teşekkür ederim, şimdilik vazgeçtim o zaman.

Önemli değil kafanıza takılan bir soru olduğu zaman sorabilirsiniz
  • Öncelikle belirteyim, gercekten bu işe girmeyecekseniz kapıları söktürmenize değmez. Çok güzel bir işçilikle kapıları söktürdünüz diyellim sizin fabrikasyon ana üniteniz mid veya comp. kaldıracak güce sahip degil üst seri 50-60 rms hoparlör taktınız diyelim normal şartlarda sesi %60 dan sonra bozmaya başlar %60 altında ise kaliteli bir ses alamazsınız cünkü ana ünitenizde 3 bant ekolayzer var.

Tavsiyem öncelikle en az 5 bant ekolayzer olan iyi bir ana ünite sonrası kedi zevkinize ve dinlediginiz müzik türüne göre compenant ufakta olsa bir subwoofer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.