Şimdi Ara

Verso'ya Navigasyon Yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Torpidoda yatan navigasyon cihazım vardı. Arada sırada da kullansam çok faydalı bir alet, bilen bilir. Ancak cama yapıştırdığım vakumlu tutacağı hem tak-çıkar zor oluyordu, hem de kolum yetişen yerde görüşü engelliyordu. Uzağa takınca da kullanımı zorlaşıyordu. Üstelik çıkardığımda camda iz kalıyor, bana iş çıkarıyordu. Yani çok çok gerekmedikçe kullanmıyordum.

Hülasa daha iyi bir yer buldum. Biraz uğraşarak ön göğüs üstündeki çekmeceye monte ettim. Sonuç hoşuma gidince sizlerle de paylaşmayı istedim, belki benzer bir cihazı da siz benzer şekilde takabilirsiniz.

GEREKLİ ŞEYLER:
    - Menteşe (nalburiyeden 50 kuruşa aldım)
    - Eski bir CD
    - Çift taraflı bant ve tutkal (bally kullandım)
    - 2 vida

MONTAJ

- Menteşeyi once çift taraflı bant ile navi nin arkaya yapıştırdım. İki minik vida atarak sağlamlaştırdım. (Önce Navi.yi açıp vida gelen yerin boş olduğunu kontrol etmiştim)
    - Menteşeyi aracın göze çok sağlam yapıştırmak lazımdı. Güçlü yapıştırıcı olursa sonra çıkartırken sorun olur diye şöyle yaptım. Bir CD yi kenarlarından kestim. Güçlü şekilde (bally ile bir kat kurutup, ikinci kat sürdüm. 10dk sonra çok iyi yapıştı) menteşeyi CD yi yapıştırdım. CD nin de arkasına 3 sıra çift taraflı bant ile aracın göze CD yi yapıştırdım.
    - Kapağı açar açmaz navigasyon dışarı doğru çıkıyor. Yaylı menteşe olsa çok kolay olurdu ama bulamayınca küçük bir yayı(kalem yayı gibi ama az daha büyük) menteşeye kendim taktım. (menteşeyi açıp ortasını kestim, oraya yayı taktım) Yaysız da olur aslında ama böyle kesin kendiliğinden kapanmıyor. Kapatmak için navi yi alttan arkaya itmek lazım.
    - Benim navi nin USB girişi alttaydı. Pili beslemek için çakmaklığa takıyorum. Zamanla kırılabilir diye bir usb kablosunu alttan L şeklinde eğdim. Eski bir usb harddisk kapağını da altına yapıştırdım. Böylece kablo korunmuş oldu.

Sonuç benim çok hoşuma gitti. Navigasyon elimin altında ve her zaman kullanıma hazır.

[simage]
     Verso'ya Navigasyon Yeri
    [/simage]

[simage]
     Verso'ya Navigasyon Yeri
    [/simage]

[simage]
     Verso'ya Navigasyon Yeri
    [/simage]

[simage]
     Verso'ya Navigasyon Yeri
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptika -- 14 Haziran 2013; 20:35:32 >

• Cama vantuzla takılan navigasyona ifrit olanlardanım ben de.. Önceli aracım Peugeot 508'de çift taraflı bantla orta konsolda müsait bir yere sabitlemiştim ve gayet şık olmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.