Az önce karşı komşu beni çağırdı bilgisayar almış VEST*Lden bak bakalım nasıl makine dedi makineye baktım işlemci p4 1.8 256 ddr ram ama çok yavaş çalıştığını farkettim şaşırdım sisoft sandra 2003 pro yükledim ve test ettim phoenix diye uyduruk bir anakart üzerinde sis onboard ekran kartı 32 mb ve realtek onboard ses kartı vardı buda performans düşüklüğünü açıklıyordu anakart o kadar kötüydü ki sandra bile yakındı ayrıca birde kasanın çok sıcak olduğunu fanları kontrol etmemi söyledi neyse birde monitörü var ki yani o kadar olur üzerinde hiçbir ayarı yoktu çok şaşırdım dedim herhalde ucuza aldı ondan böyle ama sonra fiyatını söyleyince çok şaşırdım dedim kardeşim sn ne yaptın o da yine şaşırarak olurmu çok güçlü makine bu p4 dedi ona orda bir süre bilgisayar eğitimi vermek zorunda kaldım max payne 2 yükledim (yarım saatte yükleyebildim) 800-600 16 bit te kasdı SORUYORUM SİZE BU MİLLETE AYIP DEĞİL MİDİR? HERGÜN REKLAMLARDA TEKNOLOJİSİYLE ÖVÜNEN BİR ŞİRKET BÖYLE YAPARSA NE OLU?[stmd]
vestelin makineleri hep böyleydi zaten vasaaaaaat
Tam bir rezalet haklısın hadi biz az çok bu konulardan anlıyoruz ama bilgisayar hakkında bilgisi az olan insanlara üzülüyorum bende aynı hatayı yaptım zamanında bende BEK* dan bilgisayar almıştım ama o zamanlar anlamıyordum o yüzden şimdi bilgisayar alacak arkadaşlara Bek* Veste* almamaları içi uyarıyorum. Çünkü bu şirketler bile bilgisayardan işinden anlamıyorlar.[^]
P4 ve SiS in ortak sıçma ürünü.... Başka diyecek lafım yok
İşin daha da boktan yanı TR de millet için neredeyse ucuzluk HERŞEY..
Adam ucuz diye tercih ediyor ama verdiği paranın bir o kadarını da ileride makinei adam etmeye harcıyor ya da aptallığına yanıp sürünüyor..
P4le o/b ekipmanlı sisteme verecein parayı tualatinli ve güzel ekipmanlı ya da AMDli bir sisteme verse alacağı performans toplamda şimdikinin 10 katı olurdu ya..
Ama adam günü kurtarma derdinde.. Bilgisayar piyasasında da bu böyle..
Geçenlerde başımdan geçenleri anlatayım:
Geçenlerde bize kolonları bozuk diye bir set geldi. Adamlar 40 milyona vcdli set almış..
Neyse amfi entegrelerini değiştirdik(e 40 milyonluk mal böle olur) bağlantıları yaptık o da nesi.. Ekranda hiçbir diyo yok Hepsi süs.. Adam bi discman vcd tesisatı bağlamış bir de aramalı dandik radyo..
Abi yerlere yattık gülmekten ustayla..
Şimdi adam 60 milyon ödeyecek..
Sözüm meclisten dışarı
Neymiş ucuza getirdim malı..
Senin yaptığın tek şey ebenin çorabını tersten görmek,akılsız kafann cezasını ayaklarına ve cebine ödetmek..
Yani böleleri var yahu..
Beleş baraq var desek tuzluğu kapıp koşacaklar ya..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme