Şimdi Ara

Vestel 105' kavisli(curved) 5K TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dev Televizyonu MediaMarkt'ta gördüm televizyon 21:9 ölçeğinde harika görünüyor, zaten kavisli TV ancak bu kadar büyük TV'ye yakışır(daha küçük ekranlarda saçma). Fiyat epey tuzlu ben 1 lira ekleyerek söyledim aslında 99.999TL fiyatı var. Rakam filan yanlış yazılmış değil sordum görevliye. :)

Meraklısına duyurulur. 21:9 ratio screen and a resolution of 5000 x 2160.

avforums IFA fuarında iken u TV'yi haber yapmış,

https://www.avforums.com/article/ifa-2014-vestel-show-off-ultra-hd-4k-curves-smart-tv-and-oled.10693

Vestel 105'  kavisli(curved) 5K  TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 5 Aralık 2014; 11:35:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı yanlış yazmışsınız...Fiyatı 29.999 TL diye biliyorum...ve o tv aktif değildi, demo gibi duruyordu...Vestelin sitesine baktım ürünler arasında öyle bir tv yok...

• vestel e ilk defa bu tv ile sempati duydum.
  • Vestel şu vergi muhabbeti yüzünden çok müşteri kaybediyor kaybetmeye de devam edecektir..
  • Sırf fuar için başka bir firmaya ürettirmişlerdir adım gibi eminim... Ülkemiz firmalarının über zeki yöneticilerinin çok kullandığı bir taktik. Katıldığım bir idma fuarında dünyaca ünlü bir markamızın çinden aldığı makinaya kendi markasını yapıştırmaya çalışırken yakalamıştım. Firma üretemediği bu makinayı sırf fuarda sergilemek için böyle bir kolpacılıkla uğraşıyordu. Zaten dolandırıcılık, üç kağıt deyince bizim esnaf aklıma geliyor, en büyüğünden en küçüğüne. Ondan fazla heyecanlanmayın.

Daha da acısı vesteldeki mühendisler arkalarını yırtsalar da o eğimi veremezler panele. Çünkü bütün ülkemiz firmaları "kara düzen" üretim yapmaktadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gungorveyusuf G kullanıcısına yanıt
    Hayır benim gördüğüm TV video oynatıyordu, önce öyle bir geçerken gördüm fiyatı da 9.999 sandım hehe sonra sitesine baktım böyle bir ürün yok 4k olan sizin yazdığınız fiyata yakın. Sonra internette aratınca o üstteki avhforum vs orada gördüm.

Mağazaya tekrar gittim fiyata baktım 99.999 yani 100 bin, hatta yanlışlık var mı diye TV bölümündeki çalışana sordum fiyat doğru o çok büyük bir TV filan dedi size başka TV verelim büyük TV mi bakıyorsunuz.

Şimdi siz bu mesajı yazdığınızda LG'nin 105" inç kavisli fiyatına baktım internetten(muhtemelen paneli de LG'den alıyorlardır) LG'nin fiyatı 70 bin dolar.

http://mashable.com/2014/01/06/lg-105-curved-tv-price/

Gene LG insaflı davranmış Samsung'un TV'si 120 bin dolar.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2461254,00.asp

70 bin dolar 120 bin dolarları görünce Vestel'in fiyatı insaflı geldi..

Ama tabiki o TV çok lüks ürün benim gibi adamlar için o paralara öküz değil öküz sürüsü alınır. Öküz değil Traktör alınır, hadi traktörü ne yapacağız denirse, D sınıfı araba alınır.

Parası olana güzel ürünler....

Ben o TV yi şu an için ucuz da olsa almam çünkü ne içerik izleyeceksin. Şu an bende FULL HD TV var ama internetten FULL hd içeriğe HD içeriğe ulaşabilir indirebilir. Farazi Amerika'da 4k yaygınlaşsa filmler diziler internete düşse bile onları indirip izleyecek bir internet altyapımız yok.

Şu an 4k görüntü çıkışı verecek notebook bulmak bile mesele..

• Fiyat bayağı uygun böyle bir tv için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inç oled veya qled tv
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.