Şimdi Ara

vestel 32735 milenyum tv aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce yurtdışı için üretilen bu ürünün iç piyasaya ilk verilenlerinden bir ay önce aldım. tepkime süresi 6,5 ms, ekran 16:9, konsantrast oranı 1200:1, ama renkler, görüntü mükemmel, üstelik apartmanın çatı anteniyle izliyorum, cd lerde dvd gibi görüntü veriyor, çünkü izlediğim cd ile dvd arasında pek bir görüntü farkı hissetmiyorum. vestel' de okuduğum kadarıyla görüntüyü netleştiren pixellence yazılımı kullanılıyormuş, ondan olsa gerek. şunu da anlamıyorum bazı arkadaşlar hala tüplü tv de görüntü kaliyesinin lcd den daha iyi olduğunu söylüyorlar, ben ise tüplü tv den kurtulduğuma şükrediyorum. üstelik fiyatıda cazip, peşin fiyatı 1.528 tl, ben 25 taksit 1.925 e almıştım, geçen baktım aynı taksitle 1.875 e düşmüş. Kısaca ben bu vestel' den memnun kaldam, Allah devamını erdirir inşallah.

Size bir sorum olacak bu tv de dolby digital decoder yok mu? ses sistemi alacak olsam decoderli bir sistem mi almak zorundayım. bu işin üstadlaından bilgi alabilir miyim, dvd player da philips 3040 mevcut.

• Evet arkadaşlar ses sistemi için önerilerinizi bekliyorum. vestel 3040 dvd player mevcut, doby decoderi yok.

televizyonun linkini de aşağıda vereyim.

http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/VestelSimpleProductPosting.htm?CS_ProductID=20223377&CS_Category=_TFT_TV_MODELLER&CS_Catalog=_TELEVIZYONLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaştırma -- 5 Haziran 2007; 15:53:25 >
  • güncel
  • güncel
  • milletin sokağa atılacak parası çok galiba, vestele tenezzül etmiyorlar. halbuki en azından aldığım vestel fiyatının iki katına satılan lcdlerden daha iyi görüntü veriyor. Milli maçları izlerken keyif aldım, topda en ufak gölgelenme olmuyor. 6,5 ms tepkime süresinin gerçek olduğu kendini gösteriyor. servisi de ihtiyaç olursa bir gün içinde kapıda, arkadaşlar yabancı markalara boşu, boşuna servet ödemeyin. Memleketin yabancılara peşkeş çekilecek 5 kuruşa ihtiyacı var. yabancı marka modasından başka bir olay yok, yazık oluyor.
  • dostum en kısa zamanda resimleride görür müyüz acaba??
  • Mümkünse sd yayınların fotoğraflarını koyarsan bende sevinirim..Yanlardan izleme açısı nasıl.yanlardanda fotoğraf koyabilirsen sevinirim.Ayrıca kasa kalitesi nasıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.