< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirçelik -- 12 Ocak 2014; 20:24:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirçelik -- 12 Ocak 2014; 20:24:20 > |
arkadaşın da yazdığı gibi tv'de hoparlörler'den cızırtı geliyor, ancak bu normal kullanımda nerdeyse hiç duyulmuyor.Kısık seste kullanırken farkediliyor.
Cızırtı'nın sebebi uydu alıcısı kablolar falan değil ben d smart hdmi ile denedim fark etmiyor. Cızırtı tv'de kullanılan floresanlardan geliyor,eğer arka ışık ayarınız 100 de ise cızırtı falan yok, ayarı 90'dan aşağı çektikçe cızırtı yapıyor,garip gerçekten. Ayrıca ışık sızması nerdeyse yok tabii siyah ekrandayken griliklerden (ışık'dan bahsetmiyorum) normal yayında siyahlarda hiç sızma yok ve renkleri detaylı net veriyor. Ekran ortasında hafif sola doğru bir bulutlanma mevcut bunu çoğu kişi farketmez, %90 yayınlarda da farkedilmiyor zaten. Ben mediamarkt'dan inirimli, hediyeleri ile yan oda için avantajlı bir fiyattan aldım, ben memnunum cızırtı sorunu hariç diğer ışık sorunları,bulutlanmalar coulding nerdeyse birçok led tv'de mevcut. yazdıklarım umarım birilerine faydalı olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirçelik -- 2 Mayıs 2014; 20:11:35 > |
|