Şimdi Ara

AXEN (SUNNY) TRUVA 32'' LED TV İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
123.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam teşekkürler 3 senedir cızırtılı kullanıyordım hoparlör bağlayımnca. keşke daha önce araştırsaydım. arka ışığı 100 yaptım düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv VA panel mi ips mi?

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    tv yi 2. odamda kullanıyorım 4 senedir. Renkleri çok güzel bence fiytına göre zamanında oldukça ucuza almıştık. Çatır çatır da çalışıyor cihaz

• Bu TV'yi monitör olarak kullanıyordum. Kumandası bozulduğu için açılmıyor. TV'nin üstüne bir açma kapama butonu bile koymamışlar. Saçma sapan bir sebepten monitörsuz kaldım iyi mi

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    sağ köşesinde altta var düğme. Işığının altında.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun. Düğme öyle gizli bir yere konulmuş ki senelerdir fark edememişiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    bende 2 sene sonra filan farkettim ama panelin parlaklığı canlılığı çok memnunun

• Eskiden ben bu TV ye telefonu kablo ile bağlayıp film oynatabiliyordum ama şimdi telefonu görmüyor çözümünü bilen var mı?
    Birde ben bu Tv yi alalı yaklaşık 5 yıl oldu. Ledler patladı tamirci 300 lira istedi 55 liraya kendim LED bar seti alıp taktım.Çok güzel oldu, toplarken biraz parça arttı ama olsun güzel çalılıyor. Led leri değiştirmek için nerdeyse her parçasını söktüm. İki tane 7 li bir tane 8 li LED bar var.Panel LG kullanılmış. Tv yi açmak için fiziksel tuşu olduğunu TV yi sökünce farkettim.
    USB flaş bellekten bazı videolarda ses gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.