Şimdi Ara

AXEN (SUNNY) TRUVA 32'' LED TV İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
123.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv yi bilgisayara bağlayıp kullananlar han gi ayarda kullanıyorlar.

Ben hdmi ile bağladığımda 1920x1080 çözünürlükte berbat bir görüntü alıyorum.Bir türlü düzeltemedim.1366x768 de daha iyi görüntü alıyorum(tvnin desteklediği) ancak iconlar v.s aşırı büyük oluyor.1920x1080 de ise yazılar neredeyse okunmayacak şekilde bozuluyor.

Acaba teledunya da nasıl performas veriyor?

Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
  • PS3 bağlıyan oldumu? 720p de garip garip sesler çıkarttı. Çap pat şeklinde.
    Fakat Laptop bağlayınca hiç bir sorun yok. Şimdi sorun Ps3 demi yoksa tv demi?

Ben hd yayına geçmek istiyorum ama o sorun kafama takıldı.
    Acaba aynısını yaparmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 26 Eylül 2014; 12:00:30 >
  • onr4249 kullanıcısına yanıt
    Cihazın çözünürlüğü maksimum 1280*720 diye biliyorum.Bu rakamın üstüne çıkarsanız ya hiç göstermez yada kafayı yer.Tıpkı sizin tv de olduğu gibi.Bendede hd ready tv var yüksek çözünürlük çıkışı verince limit dışı yazıyor ve hiç göstermiyr.Kısacası 1280*720 limitini aşmamalasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Arkadaşlar bu tv yi bilgisayara bağlayıp kullananlar han gi ayarda kullanıyorlar.

Ben hdmi ile bağladığımda 1920x1080 çözünürlükte berbat bir görüntü alıyorum.Bir türlü düzeltemedim.1366x768 de daha iyi görüntü alıyorum(tvnin desteklediği) ancak iconlar v.s aşırı büyük oluyor.1920x1080 de ise yazılar neredeyse okunmayacak şekilde bozuluyor.

Acaba teledunya da nasıl performas veriyor?

Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

hocam banding testi yapin isterseniz

banding tv testi
    https://www.youtube.com/watch?v=p4tXNX-HS04&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 30 Eylül 2014; 22:50:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bu tvden almak istiyorum ancak, laptopu 1080p de baglama sansim varmi akllima takilan tek durum bu, eger baglayamazsam almayacagim buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hediye olarak içindenmi çıktı yoksa aldığınız firmanın mı hediyesiydi
  • Kumanda sabah çalışıyodu akşam baktığımda bozulmuştu nasıl oldu bilmiyorum. Tv üzerinde kanal değiştirme tuşu da yok kullanamıyorum tvyi. Buna uygun kumanda da bulamıyorum

• Ben de 32 inç axen tv aldım ,eğer ses ayarlarında hoparlörün basını açarsanız yüksek seste bozulmalar oluyor.Bası açmazsanız yüksek seste problem yok ,sesi gayet yüksek çıkıyor.

Bunun dışında görüntü anlamında herhangi bir sorun yaşamadım , renkler ,geçişler gayet iyi.

Kumanda bulamıyorsanız ,akıllı kumandalar var onlardan deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirangi -- 31 Ekim 2014; 14:16:06 >
  • arkadaşlar bende axen 32 inc tv uydu alıcılı internet üzeri istedimde şimdi ps3 bagladım ama görüntü vermedi neden olablir yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim tv den şimdiden gıcık almaya başladım az kalmış iyade edicem o derecede sinirlerimi bozdu
  • Bende bunun axeni var bisey sormak istiyorum ben henuz kurmadim yeni aldim bu duvara asilabilyormu bende beyazi axen var

• Ya arkadaşlar ne kadar saçma sapan şeylerle geliyorsunuz. Yahu adam daha televizyonu açıp bakmamış; gelip buraya özel mesaj yazıyor.
    İsmini vermiyorum ama şu gelen özel mesaja bakın.
    Millete yardımcı olayım diye bir inceleme yaptım ancak gelen SAÇMA sorular yıldırdı.
    Gerçekten gelen samimi sorulara ciddiyetle yardımcı olmaya hala çalışıyorum.
    Ancak şu gibi şeylerle nolur gelmeyin. Az incelemeyi okuyun da öyle mesaj yazın.
    iyi günler.

AXEN (SUNNY) TRUVA 32'' LED TV İNCELEME
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

quote:

Orijinalden alıntı: demirçelik

quote:

Resim kalitesi izleme mesafesindeyseniz hd de sd de iyi, ilginç bir şekilde Tv ilk açılıştan 1.5-2 saat sonra tam randıman verdi. Net bir şekilde led paneldeki resim iyileşmesi 2 saat falan geçtikten sonra anlaşılıyor. Bu garip geldi bana.

50 hz, hd ready tv, arkada soketli tuner var 3 hdmi girişi bulunuyor, vga girişide mevcut.

Maç izlerken hızlı hareketlerde dalgalanma,takılma yok bunu beklemiyordum.

Usb'den film,medya denemedim,
    Bu fiyat aralığında ilerde sorun çıkarmadığı müddetçe çok iyi denebilir tv için.

1080i destekliyor tv bu formatta da kullanılabilir.

500gb seagate ve 1tb wd hdd denedim oynattı. Hatta aynı anda ikisi birden aktif oluyor cihaz seçimi yapılabiliyor.

bugun evden çıkmadan usb flash disk'den mkv'yi oynattı ama ses dd olduğundan sanırım ses çıkmadı.

Ayrıca ben d smart'a hdmi ile denedim sesde bir cızırtı falan olmadı.

merhaba arkadaslar televizyonu bugün aldım bendeki sorun mkv filmleri oynatıyor ama ses gelmiyor diğer formatlarda ses sıkıntısı yok ama mkv de ses cıkmıyor bunun çözümü varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: tam35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demirçelik

quote:

Resim kalitesi izleme mesafesindeyseniz hd de sd de iyi, ilginç bir şekilde Tv ilk açılıştan 1.5-2 saat sonra tam randıman verdi. Net bir şekilde led paneldeki resim iyileşmesi 2 saat falan geçtikten sonra anlaşılıyor. Bu garip geldi bana.

50 hz, hd ready tv, arkada soketli tuner var 3 hdmi girişi bulunuyor, vga girişide mevcut.

Maç izlerken hızlı hareketlerde dalgalanma,takılma yok bunu beklemiyordum.

Usb'den film,medya denemedim,
    Bu fiyat aralığında ilerde sorun çıkarmadığı müddetçe çok iyi denebilir tv için.

1080i destekliyor tv bu formatta da kullanılabilir.

500gb seagate ve 1tb wd hdd denedim oynattı. Hatta aynı anda ikisi birden aktif oluyor cihaz seçimi yapılabiliyor.

bugun evden çıkmadan usb flash disk'den mkv'yi oynattı ama ses dd olduğundan sanırım ses çıkmadı.

Ayrıca ben d smart'a hdmi ile denedim sesde bir cızırtı falan olmadı.

merhaba arkadaslar televizyonu bugün aldım bendeki sorun mkv filmleri oynatıyor ama ses gelmiyor diğer formatlarda ses sıkıntısı yok ama mkv de ses cıkmıyor bunun çözümü varmıdır

Alıntıları Göster
    Bir daha hiç mkv denemedim, maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsotel -- 20 Kasım 2014; 3:55:18 >

• Tv görüntü olarak fiyatına göre gayet iyi 720p gerçek görüntü çözünürlüğü mevcut, bunların dışında 1080i görüntü verebiliyor yani 720p ekrana 1080p görüntüyü sıkıstırarak veriyor dolayısıyla text karakterlerinde bozulma vb. şeyler mümkün.. muhtemelen uydu alıcı takarak kullanacaksınız ve HD uydu alıcıların hemen hemen hepsinde usb girişi mevcut ve hemen hemen her türlü formatı oynatabiliyor. ve bu uydu alıcılar 70 Tl den başlıyor kalitesine ve bütçenize göre altarnatif çok piyasada. En son A101 de 69 tl ye vardı, veya gelicekti oradan bakabilirsiniz wifi takılabiliyordu diye biliyorum.

Arkadaşımız bir iyilik ( Hata :) yapmış inceleme yayınlamış bunaltmayın kardeşim donanım haber uyelerine yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbil -- 20 Kasım 2014; 23:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam SEG LE22SAT227-B PLUS FHD DVB-S LED TV bu modeli alın derim ben çok memnunum dahili uydu alıcı ve yanında askı aparatı çıkıyor. 469 lira.

Philips 24phk4109 modelini oturma odasına aldık ama görüntü renk kalitesi olarak Seg' in gerisi kaldığını düşünüyorum.

Tercih sizin

32 inch tv başlığına 22 inch tv reklamı yaparak benden bir ödül kazandın. PM ile alabilirsin
  • Metsuu kullanıcısına yanıt
    Hocam tüketimi azaltıyorum :)
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    haha taktir ettim
  • Mutfağa bunun 23 inch olan uydulu versiyonunu aldık.1 aydır kullanıyoruz görüntüsü iyi bence ama ses lg 10 üstünde 7-8 alırsa 10 üstünden 5-6 alır.Ama tv yayınlarında kulağı rahatsız etmiyor idare ediyor açıkçası.Oyun için falan kullanılacaksa iyi bir kulaklık alınır 7+1 öyle takılınır.Kulaklık parasını çıkartırsınız.Bu söylediklerim ürünün bozulmayacağı durumlar için geçerli.Üründe bir güven sorunu var bence üreticisi kimdir necidir pek açıklayacı değil satan arkadaşlar biraz bu konuyu aşarlarsa alt pazarda vesteli arçeliği zorlarlar.
  • Bu hafta sonu Vatan'da 499 TL olacakmış. telefonuma gelen mesajdan alıntıdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.