Şimdi Ara

AXEN (SUNNY) TRUVA 32'' LED TV İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
123.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  AXEN (SUNNY) TRUVA 32'' LED TV İNCELEME
     AXEN (SUNNY) TRUVA 32'' LED TV İNCELEME

Ürün Özellikleri :
    RenkSiyahEkran Özellikleri:
    Televizyon TipiLedEkran Ebatı32" / 81 cmEkran
    Formatı16:9Görüntü Çözünürlüğü1366 x 768
    PikselEkran Özellikleri:Kontrast Aralığı10000 :1 ve
    ÜzeriEkran Boyutu30" - 39"HD ReadyVar
    Full HD DesteğiYokGenel Özellikler:Scart1 x ScartHDMI
    Girişleri1USB Bağlantısı1
    Pc BağlantısıVarKumandaVarSes
    Özellikleri:Ses Çıkışı8W x 2Diğer:
    Ürün Ağırlığı (NET) (kg)1-20 A
    rasıGaranti Süresi (Ay)24Yurtdışına
    SatışYokStok koduEVAXEN32LEDTRUVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hope1 -- 27 Ekim 2015; 19:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Arkadaşlar bende de bu tv den var. Mayıs ayından beri kullanıyorum. Tam bir f/p ürünüydü ama az önce tvyi kapattım açtığımda ekran ters olarak açıldı. Dili de ingilizce olmuştu. dili değiştirdim ama ekran olmuyor. Menüden de olmuyor.

Ne yapmalı? Başına gelen varsa...

halledemedinse yardımcı olayım
  • Dedemde var tamamen cop bir marka. Ucuz diye paranizi cope atmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadslar sizce bunu mu alayim yoksa avox 32' mi

• Digiturk hd uydu alıcıyla birlikte kullandığımda hd yayınlarda sıkıntı yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Arkadslar sizce bunu mu alayim yoksa avox 32' mi

Aldınmı bilmiyorum ancak parasını hakediyor.Çok fazla birşey beklemiyorsanız tavsiye ederim.Halihazırda kullanıyoruz
  • hasanN61 kullanıcısına yanıt
    Sunny icin mi dedin hocam? yok daha almadım siz nerden aldınız ve ilk kurulumu siz mi yaptınız? okuduğuma göre servis ücret talep ediyormus ilk kurulum icin.yoksa garanti dısı kalma durumu varmıs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Sunny icin mi dedin hocam? yok daha almadım siz nerden aldınız ve ilk kurulumu siz mi yaptınız? okuduğuma göre servis ücret talep ediyormus ilk kurulum icin.yoksa garanti dısı kalma durumu varmıs?

Evet sunny için dedim sanalpazardan aldım.İndirim vardı 509 liraya almıştım.Kurulum ücretli kurulumu ben kendim yaptım.Garanti dışı kalma olayı şöyle kargoda gelirken hasar görürse yenisiyle değişim de sorun çıkmaması için servis kursun diyorlar ben netten aldığım için umursamadım çokta hasarlıydı diye geri gönderir onay vermezdim sonuçta.Kurulumda birşey yok çok çok kolay
  • hasanN61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevaplar için...
  • Arkadaşlar çok yakın da Axen 32" sunny entegre uydu alıcı hediyeli olanı aldım. Size güzel bir inceleme yapacağım.
  • Arkadaşlar merhaba.

Tv'de görüntü gitti sadece ses kaldı servisi aradım dün alıp bugün onarılmış olarak getirdiler. Servisten yana sıkıntı yok gibi.

TV kalitesi zayıf bence. F/P oranına bakarsanız bile çok memnun olduğumu söyleyemem, idare ediyor işte.

Yalnız altyazı sorunu önemli. Bu soruna çözüm bulabilen oldu mu?
  • Paranızı çöpe atmayın. Markalı tvlerin de uygun fiyatlı ürünleri var.
  • Ornek?

• bu tv'nin kapadokya serisinde de harici tuner geliyor mu? yoksa tuner bağlama şansımız yok mu?
  • Beyler sunny 22" led tv aldık ancak uydu kurulumunu bir türlü yapamadım !!! bu işlerle uğraşan biri olarak üstelik , niye yapamadın derseniz sinyal gelmiyor ki ? nasıl ayarlanacak kafayı yiyeceğim
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum, sorunu umarım çözmüşsündür. Nerede sıkıntı çektin? Sana yardımcı olamadık ama başkasının da başına gelebilir, diğerleri için yazalım burada.

Bu arada ben de Axen'in Kapadokya modelini aldım, 32'' hd bir led tv. Üründen gerçekten memnunum. Sorularınızı kutu açlımı videosuna yorum atarak sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İyi seyirler, iyi alışverişler:

https://www.youtube.com/watch?v=XDZsGOqTGms
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take a bread

Merhaba dostum, sorunu umarım çözmüşsündür. Nerede sıkıntı çektin? Sana yardımcı olamadık ama başkasının da başına gelebilir, diğerleri için yazalım burada.

Bu arada ben de Axen'in Kapadokya modelini aldım, 32'' hd bir led tv. Üründen gerçekten memnunum. Sorularınızı kutu açlımı videosuna yorum atarak sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İyi seyirler, iyi alışverişler:

https://www.youtube.com/watch?v=XDZsGOqTGms

Kutunun içine mi girdin naptın hocam. İlk basta kutunun arkasına geçtin sonra kayboldun 7 dakika boyunca kutu var görüntüde

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Nası kutu var hocam, çıkardık televizyonu gösterdik ya :) Beni görüp napıcaksınız :)
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Dostum çok pardon, hakikaten görüntü takılıp kalmış. O kadar montaj yapmıştım, çok gerildm şu an. Düzeltip tekrar yükleyeceğim.
  • Arkadaşlar videoyu tekrar yükledim, buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=uZ8AX1PHDho&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.