Şimdi Ara

VESTEL 32PF7070 32' Led Smart TV İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
13.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de Vestel 32PF7050 modeli var. 1 yıldır kullanıyorum. Gerçekten kusursuz bir marka ve model.

Almadan önce ben de Samsung veya LG gibi markalara baktım fakat uygun fiyat ve fiyatına göre yüksek özelliklere sahip olduğu için Vestel'i tercih ettim. Şimdi iyiki de başka marka almamışım diyorum. Hatta bu aralar Vestel'in 46 inç modellerine sardım diyebilirim...

Yalnız tek sıkıntım, USB Flaş bellekten film oynatırken altyazıyı eklediğim anda Ses senkronu kayıyor. Altyazı senkronu kayarsa kumandadan kolayca ayarlayabiliyorum fakat ses senkronu kayıyor. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim?

USB belleğin okuma/yazma hızından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ben ama elimde 2 tane Kingston bellek var 8 GB ve 4 GB. ama zannedersem hızları yetersiz.
  • bende 40pf7070 var uyduruk bi hdmi takılı ghosting yapıyor her oyunda vga kullansam düzelirmi acaba ?
  • tuintu kullanıcısına yanıt
    bende 7050 42 inç var bende tam bir yıl oldu alalı çok memnunum izlemediğim için alt yazı olayını bilmiyorum benimde keşke dediğim tek konu var hdmi yetmiyor keşke 4 hdmli bir model alsaydım diyorum.keyfini sür alt yazı olayını servise sor yazılımsal olabilir.diğer tvlerden en büyük artısı çok kolay şekilde biss girilmesi..
  • Achiever kullanıcısına yanıt
    normalde yapmaması lazım benim pcde tvye bağlı arasıra film maç izliyorum 10 mt hdmi kabloyla öyle bir sorunla karşılaşmadım.ghosting sorunu ekran kartından olabilir+hdmi kabloyu değiştir kalitelisini al.tvden olacağını zannetmiyorum..
  • Arkadaşlar selam,

İmzamdaki sisteme bağladım tvyi monitör şeklinde kullanıyorum. Ghosting dediğimiz şey olmaya başladı. Görüntü kaliteli ancak yazılar çok iyi gözükmüyor. Çok randıman alamadım açıkçası. HDMI kablosundan şüpheleniyorum. 5TL'ye kargo dahil almıştım Hızlıal'dan. Şüphemde haklı mıyım sizce de? DVI önerir misiniz?
  • Merhaba bu televizyonda follow me özelliğini nasıl açıyoruz bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv'yi vestel değişim ürünü olarak gönderecek. 32pf7030'a göre kağıt üzerinde özellikleri daha düşük görünmesine rağmen daha üst model olarak konumlandırılmış bir anlam veremedim. yan hdmi yok, component yok, tek scart portu var ve cakma hz değeri daha düşük. 7070'in çerçeveleri daha ince. 7030 lg panel kullanıyor belki panel farkı vardır, samsung olabilir.
  • 7070 geldi ve kesinlikle 7030 cok daha iyi. 7070`te tazeleme hizindan kaynakli ghosting var. 7030 tamamen sorunsuzdu. siyah gosteriminde basarisiz. uydu yayinlarinda da basarisiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

7070 geldi ve kesinlikle 7030 cok daha iyi. 7070`te tazeleme hizindan kaynakli ghosting var. 7030 tamamen sorunsuzdu. siyah gosteriminde basarisiz. uydu yayinlarinda da basarisiz.

hocam bende almayı düşünüyorum. vestel 32pf7070 ile vestel 39PF8025D arasında kaldım. vestel 39PF8025D 3d smart tv 1.139tl uygun sanki fiyatı 39" üstelik. ama değer mi bilmiyorum. vestel 32pf7070 de 900tl smart tv. 7030 ile kıyaslamısınız 7030 ise 879 tl hizlial.com fiyatları. sizce ne yapmalıyım? öncelikle 7070 mi 7030 mu yoksa vestel 39PF8025D 39" model mi? bir de bu bu model de 900tl PHILIPS 32PFL3258K :) tamamen kararsız kaldım
  • eger kullanacaginiz alan buyukse 39 inch tabi ki daha iyidir. goruntu kalitesi bir miktar kotu olsa bile buyuk ekrandan sasmamak lazim. eger kucuk bir alanda kullanacaksaniz 7030 tavsiye ederim.
    ayrica bunlar ''low end'' diye tabir edilen cihazlar oldugu icin her marka uc asagi bes yukari ayni kalitede. o yuzden sirf biss key girilebildigi icin 32 inch olursa vestel diyorum. harici bir uydu alicisi ile goruntu kirliligi yaratmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Arkadaşlar selam,

İmzamdaki sisteme bağladım tvyi monitör şeklinde kullanıyorum. Ghosting dediğimiz şey olmaya başladı. Görüntü kaliteli ancak yazılar çok iyi gözükmüyor. Çok randıman alamadım açıkçası. HDMI kablosundan şüpheleniyorum. 5TL'ye kargo dahil almıştım Hızlıal'dan. Şüphemde haklı mıyım sizce de? DVI önerir misiniz?

HDMİ KABLOSUNDAN OLABİLİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv'ye kablosuz klavye fare takılabiliyor mu? İnternette rahat dolaşmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Antimason_

Bu tv'ye kablosuz klavye fare takılabiliyor mu? İnternette rahat dolaşmak için.

Bende 42 inç olanı var.

Logitech marka kablosuz klavye fare seti ile rahatça kullanabiliyorum. Kanal geçişi falan da yapabiliyorum klavyeden.

Biraz geç oldu ama.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Dostum sen internette gezebiliyor musun ki? Bir tarayıcısı v.s. yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Dostum sen internette gezebiliyor musun ki? Bir tarayıcısı v.s. yok bildiğim kadarıyla.

Var. Opera tabanlı tarayıcısı var. Dizimag ten dizi bile izliyorum.

Youtube kendi uygulamasında sorunsuz çalışıyor.

HTML5 desteği olan sitelerden video izleyebiliyorsunuz.

42PF7175 modelini kullanıyorum.
  • quote:

32 inç modelleri için : 32PF7070 de tarayıcı var. 32PF7030 'da ise tarayıcı yok sadece hazır portallar var. Ben görüntü kalitesi daha iyi diye 7030 'lusunu almıştım.
  • _Antimason_ kullanıcısına yanıt
    32PF7070 kullanıyorum ben ben bulamadım hocam tarayıcıyı. Nerede ki?
  • quote:

Ben 7070 hiç kullanmadım. Ama vestel müşteri hizmetleri bana web browser var demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Merhaba bu televizyonda follow me özelliğini nasıl açıyoruz bilen var mı?

Hocam açabildiniz mi follow me özelliğini?
  • quote:

merhaba arkadasım bende bu tv almayı düşünüyorum 1 hafta içerisinde 869tl gibi bir fiyatı var sizin görüşleriniz önemli nasıl tv alınıp kullanılır mı ben pes3 ve sinema için kullanmayı düşünüyorum yorum ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim birde 400hz farkı nasıl 1oo hz ye göre fark yaratıyor mu?
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habip07 -- 14 Ekim 2014; 11:30:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.