Şimdi Ara

Vestel 32PF8070 32' 600Hz HD Uydu Alıcılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve yeni bir televizyon alma aşamasındayken araştırdıgım tvler arasından fiyat olarak ve özellik olarak VESTEL'in 32PF8070 32" modelini almada karar kıldım. Daha önce Led 3D ve smart bir tv kullanıcısı olmadıgım için almadan önce tecrubeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Vestel 32PF8070 32" 600Hz HD Uydu Alıcılı (2D>3D Çevirme) SMART FULL HD 3D LED TV + 4 Gözlük Hediyeli

Standart televizyonun ötesinde, birbirineden farklı içerik alternatifleri sunan Vestel 3D Smart TV evde geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli hale getirir.
    SMR
    Üstün panel yenileme hızı ve arka plan aydınlatmasını, gelişmiş Pixellence teknolojisiyle birleştiren Super Motion Rate (SMR), hareketli görüntü performansında mükemmel iyileştirme sağlar.
    PVR
    Dijital yayınları televizyona bağlayacağınız tek USB üzerinden belleğe kaydedip dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.
    Entegre FULL HD Uydu Alıcısı
    Entegre HD dijital uydu alıcısı sayesinde uydu yayınlarını ekstra cihaza ihtiyaç duymadan doğrudan alabilmenize olanak tanır. Böylece ekstra kutui kumanda ve kablo kullanımına ihtiyaç kalmaz.
    USB MEDİA PLAYER
    USB girişi sayesinde TV ‘nizden müzik dinleyebilir, fotoğraf ve video dosyalarınızı büyük ekranda görüntülemenin keyfinin çıkarabilirsiniz.
    HDMI
    HDMI girişleri sayesinde HDMI arabirimine sahip diğer ürünlerinizi televizyonunuza aynı anda kolaylıkla bağlayabilirsiniz.HDMI , yüksek çözünürlüklü dijital verilerin çoklu cihazlardan doğrudan televizyonunuza doğru yüksek hızlaaktarımını sağlar.
    Enerji Tasarrufu
    Tüm elektronik ürünler bekleme konumunda enerji tüketir.Çevreci teknolojisi sayesinde yeni nesil Vestel televizyonlar, bekleme modunda 3 Watt yerine 1 Watt’tan düşük güç tüketmektedir.

Özellikler
    Televizyon Tipi : Led
    Ekran Ebatı : 32” / 82 cm
    Ekran Formatı : 16 : 9
    Video Formatı : 3D
    2D>3D Çevirme : Var
    Görüntü Tarama Hızı : 600 Hz
    Görüntü Çözünürlüğü : 1920 x 1080 Piksel
    Kontrast Aralığı : 10000 :1 ve Üzeri
    Full HD Desteği : Var
    HDMI Girişleri : 2
    USB Bağlantısı : 1
    Teletext : 1000 Sayfa
    Pc Bağlantısı : Var
    Kumanda : Var
    Ürün Ağırlığı (NET) (kg) : 1-20 Arası
    SMART TV : Var
    Uydu Alıcısı : Var
    Garanti Süresi : 2 Garanti
    Ücretsiz Montaj : Var
    Duvar Apartı : Var
    Kumanda ve Pil : Var

[size=4]Televizyonun bulunduğu bir kaç site

HEPSİBURADA

FIRSAT MEVSİMİ

LEDLİ BABA

• bende almayı düşünüyorum fiyat olarak çok uygun geldi ancak daha önce bende sizin gibi led bir tv kullanmadım birde hepsiburadada duvar aparatı veriyorlarmı acaba onu ayrımı alıyoruz bilgisi olan arkadaş cevap yazarsa memnun olurm iyi günler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75096095/f_/key_32PF8070//tm.htm#75596033

burada konusu acilmis fakat fazla bir bilgi yok.
    internette arayarakta fazla bir bilgi bulamadim. TV benimde dikkatimi cekti sahsen. Monitor olarak kullanmayi dusunuyorum eger satin alirsam. TV hakkinda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
    1000 tl fiyat olarak guzel gozukuyor.
  • Tüm cevaplar Ledli Baba'da
  • bu modelde DVB-S/S2 destekleniiyor mu? yani D Smart Cam Modülü'nü çalıştırır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferevon -- 31 Mayıs 2013; 13:51:52 >
  • DH okuyucularını da bilgilendirmek adına:

"Cevap evet. Televizyon DVB-S/S2'yi hem MPEG2 hem de MPEG4 HD olarak destekliyor. CI bağlantı noktasından D Smart modül takılabiliyor. (Digiturk'ün de yakın zamana kadar benzer bir hizmet verdiğini ama bir kaç ay önce birden bire modül uygulamasını kaldırdığını hatırlatalım. Bu dans iki kişilik, yani iş televizyonda bitmiyor. Kesin kararınızı vermeden önce D Smart müşteri hizmetlerinden, modül uygulamasının devam edip etmediğini teyit ediniz.)"
  • Ben bu tv yi 2 gundur kullaniyorum.duvar aparati yaninda geliyor.ayrica benimde endisrlendigim montaj ucretinde hicbir sikinti yok merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 48ju6570 4K UHD TV
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besim Ersan

DH okuyucularını da bilgilendirmek adına:

"Cevap evet. Televizyon DVB-S/S2'yi hem MPEG2 hem de MPEG4 HD olarak destekliyor. CI bağlantı noktasından D Smart modül takılabiliyor. (Digiturk'ün de yakın zamana kadar benzer bir hizmet verdiğini ama bir kaç ay önce birden bire modül uygulamasını kaldırdığını hatırlatalım. Bu dans iki kişilik, yani iş televizyonda bitmiyor. Kesin kararınızı vermeden önce D Smart müşteri hizmetlerinden, modül uygulamasının devam edip etmediğini teyit ediniz.)"

HOCAM 42PF7017 NIN YAZILIMINI ATABILIRMISINIZ SIZDE VARSA
  • Diğer odaya TV almayı düşünüyorum, uygun fiyat, her ihtiyacı karşılayacak özellikler ve dakili HD uydu alıcısı çok cazip Samsung almayı düşünürken aniden buna yöneldim büyük ihtimalle alacağım.fiyat(12x83,25 TL) çok uygun.
  • kacirmayin cok iyi tv biss key giriliyor samsung lg ye girilemmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.