Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
4
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnSoNiQ

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz internetteki araştırmamda bu ürünün geçmişini bulamadım yani yeni bir ürün gibi gözüküyor vestel bayisine sordum kataloglara yeni girdi diyor sizce hangisi daha cazip hangisi almalıyım 8575 mi yoksa 9060 mı ? Aralarında yazılım farkı varmı bunların ?

Ben olsam 8575 alırdım. 9060'ta 2 x 12 watt hoparlör olması çok önemli değil. Benim aldığım TV'de 2 x 15 watt hoparlör var, ses seviyesini %25'ten fazla açmıyoruz, salon 20 metrekare büyüklüğünde.

8575 yeni bir seri olduğu için 9090 modelindeki gibi hızlı kanal değiştiriyor olabilir, dahili wifi'si var, DVB-T2 özelliğide bulunuyor olabilir (alan biri olsa sistem menüsüne girip öğrenebilirdi).

Bayiden alacaksanız, dahili uydu kanal değişim hızını kontrol edebilirsiniz ve sistem menüsünden dvb-t2 var mı diye kontrol edebilirsiniz. Dahili wifi olmasıda avantajlı.

• Teşekkür ediyorum cuma günü bayiye gelecekmiş o zaman 8575'i detaylı inceleyip sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım wi-fi ve çift ekran özelliğini bir test edeyim. Peki yazılım olarak yenimi olduğunu nereden bakıyoruz bu konuda bilgisi olan varmı
  • quote:

Teşekkür ediyorum cuma günü bayiye gelecekmiş o zaman 8575'i detaylı inceleyip sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım wi-fi ve çift ekran özelliğini bir test edeyim. Peki yazılım olarak yenimi olduğunu nereden bakıyoruz bu konuda bilgisi olan varmı

kesinlikle 8575 modelini almalısın hocam 9060ı alman şuanbmw x6 varken x5 alman gibi bişey olur bunu bir 9060 kullanıcısı olarak yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ediyorum cuma günü bayiye gelecekmiş o zaman 8575'i detaylı inceleyip sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım wi-fi ve çift ekran özelliğini bir test edeyim. Peki yazılım olarak yenimi olduğunu nereden bakıyoruz bu konuda bilgisi olan varmı

Bencede 8578 modelini almalısınız, sistem menüsüne girip, DVB-T2 özelliği var mı diyede bakmanızda fayda var. Dahili uydusu 9090 modelindeki gibi hızlı kanal değiştiriyor mu bunada bakabilirsiniz. Benim aldığım arçelik 9378 bana yavaş kanal değiştiriyor gibi geliyor. Dün 2012 LM serisinin vidoesonu izledim, benim aldığım arçelik ile LM serisi aynı hızda kanal değiştiriyor. ATV HD'yi açması neredeyse 5 saniyeyi buluyor, A Haber HD daha hızlı, SD kanallarda ise bazen (bazı kanallarda) 1 saniye civarı ama çoğu kanalda 2 saniyede değiştiriyor.

• 42PF9090 'ın piyasaya çıkmasını bekliyorum olmazsa 42PF8575
  • Karşılaştırma yaptığımda 3 4fark çıkıyor aralarında.

Pf8575 :Dahili wifi var. Çifte ekran var. Komponent giriş yok. . Ses 2x8w

Pf9060:Dahili wifi yok. Çifte ekran yok. Konponent giriş var. Ses 2x12

Başka bir farkları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebzelicorba -- 20 Aralık 2013; 11:55:40 >
  • 8575de Ethernet var yazıyor
  • Özür dilerim. 8575'te ethernet varmış. Yanlış görmüşüm.

• Arkadaşlar bende vestel almaya karar verdim fakat 8575 ile 8175 arasındaki fark
    8575 de SMR600 Hz 1799 TL
    8175 de SMR400 Hz 1599 TL
    bu farka değer mi?
    8175 almak daha mantıklı değilmi diğer tüm özellikleri aynıysa
    hangisini tavsiye edersiniz
  • Birde dahili wifi farki var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42pf9060 ı şuanda piyasada en ucuz kaç liraya alırız 3d kullanmam wifi de kullanmam benim için görüntü önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

42pf9060 ı şuanda piyasada en ucuz kaç liraya alırız 3d kullanmam wifi de kullanmam benim için görüntü önemli

Zannedersem 1500 lira.
    Dahili wifi de önemli değil. Aparatı 50 lira.
    Dahili denilenler de aparat hediyeli oluyor zaten, televizyonun içinde wifi alıcısı yok.

• Bugün internetten 42pf8175 sipariş verdim. 42pf9060 ile arasında kalmıştım 8175 de karar kıldım. sanırım bu hafta içinde gelir. gelince detaylarını aktarırım. 8575 den farkı 200 tl ucuz olması 400 hz olması ve wifi olmaması. çift ekran ilgimi çektiği için bunu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurekten

Bugün internetten 42pf8175 sipariş verdim. 42pf9060 ile arasında kalmıştım 8175 de karar kıldım. sanırım bu hafta içinde gelir. gelince detaylarını aktarırım. 8575 den farkı 200 tl ucuz olması 400 hz olması ve wifi olmaması. çift ekran ilgimi çektiği için bunu aldım.

hocam nereden aldınız kaça aldınız bilgi verebilirmisiniz.bende almayı düşünüyorum
    birde dahili wifi olayı nedir? değermi 200 TL fark verip 8575 almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

Bugün internetten 42pf8175 sipariş verdim. 42pf9060 ile arasında kalmıştım 8175 de karar kıldım. sanırım bu hafta içinde gelir. gelince detaylarını aktarırım. 8575 den farkı 200 tl ucuz olması 400 hz olması ve wifi olmaması. çift ekran ilgimi çektiği için bunu aldım.

hocam nereden aldınız kaça aldınız bilgi verebilirmisiniz.bende almayı düşünüyorum
    birde dahili wifi olayı nedir? değermi 200 TL fark verip 8575 almaya

Orjinal harici wifi cihazı vestel mağazalarında 60 lira.
    Bana kalırsa değmez. Çift ekran 8175'te de var 8575'te de var.

• sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    ortakçarşı.com adresinden aldım. Fiyatı 1490tl. Benim televizyonu kuracağım yer modemin yanında olduğu için modemden 1 metre kablo ile bağlamayı düşündüm. dahili wifi modeme uzaksanız tercih edilebilir. Bence gereksiz geldi. Zaten 50 tlye de wifi aparatı satılıyor. Birde dezavantajı 3 hdmi çıkışı olması. 3 tane de rahatlıkla yeter bana. 8575 de 4 tane hdmi çıkışı var ve 2 tane de scart çıkışı var. 8175 de 1 tane scart çıkışı var. 400 hz olmasına gelince de 100 hz bile yayın yapan kanal yokken 600 hz olmasına da ihtiyaç yok bence.
  • quote:

ortakçarşı.com adresinden aldım. Fiyatı 1490tl. Benim televizyonu kuracağım yer modemin yanında olduğu için modemden 1 metre kablo ile bağlamayı düşündüm. dahili wifi modeme uzaksanız tercih edilebilir. Bence gereksiz geldi. Zaten 50 tlye de wifi aparatı satılıyor. Birde dezavantajı 3 hdmi çıkışı olması. 3 tane de rahatlıkla yeter bana. 8575 de 4 tane hdmi çıkışı var ve 2 tane de scart çıkışı var. 8175 de 1 tane scart çıkışı var. 400 hz olmasına gelince de 100 hz bile yayın yapan kanal yokken 600 hz olmasına da ihtiyaç yok bence.

Ne zaman kuruluma gelecekler?

Bu hafta içinde gelirler herhalde. Benim de tam bilgim yok. Geldiğinde tüm ayrıntılarını anlatırım.
  • quote:

Bir de çifte ekran için ayrı gözlük gerekiyor değil miç dual play gibi. O da kutudan çıkıyor mu ? Yoksa aynı gözlüklerle mi oluyor.

Dediğiniz gibi dual play gözlükleriyle izleniyor. Kutudan çıkıyor mu bilmiyorum. gelince görürüz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.