Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
21.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım aynı değil. 9060 olan 9. seri 8575 8. seri. Ama 8175 çok ince tasarımı var. hoparlörlerin 8 wat olması iyi incelik kazandırmış. Çerçevesi yeterince ince. 9060 ı görmedim pek yorum yapamayacağım ama pişman olmazsınız.
  • yurekten kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim. işin aslı 9060 ve 8575 arasında kararsız kaldım
    ikisini magazada inceledim. görüntü kalitesi arasında çok bi fark göremedim. 8575 i dahili Wifi- çift ekran farkı var diye aldım.
  • ikdam kullanıcısına yanıt
    Ben de ikisini de görüp incelemedim sadece netten çift ekran var diye aldım. memnunum.
  • yurekten kullanıcısına yanıt
    peki bu çift ekran gözlüklerini sonradan mı satın aldınız
    Ben lg nin dual play gözlüğü ile denedim. Aldığınız yerden isteyince iki adet gözlük gönderiyorlarmış. ben daha istemedim. Ama
    http://forum.donanimhaber.com/m_85556202/f_//tm.htm#86075201
    Sayfasında ki arkadaşlardan isteyenler olmuş. Gelirse ben de isteyeceğim.
    Ayrı olarak satılan vestelin gözlüğünü bulamadım. Lgnin var sadece.
    İndirim kodu nedir arkadaşlar? Bir önceki mesaj sayfasında promosyon kısmınaVEB240-28FFHG0 diye bişey girdim hiç bir şey olmadı. Sürekli Yılsonu işlermlerinden dolayı 15 ocakta göndereceğiz diye bir mesaj çıkıyor ama indirim yok :(
  • gurcanme G kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_85556202/f_//tm.htm#86075201 BURADA bir arkadaş paypal ile ilgili bir indirimden bahsetti. sonuca göre 1 sipariş daha vericem bende akraba için. takipte olun :)
  • Iyi akşamlar arkadaşlar
    bende bu aralar kafayı taktım bu tvlere sizce hangisini almalıyım? 8175 mi digeri mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gün önce 42pf8575 aldım. Siyah renklerde köşelerden ışık sızması var. Çok canım sıkıldı. Sizde durum nedir. Resimler aşağıda.
     VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması

• benimkide böyle. artı hd yayınlarda bile görüntü sanki takılarak ilerliyor. daha öncede yazdığım gibi hd yayınlarda dahi hareketli sahnelerde olması gereken akıcılık yok. yeni sürüm yükleyince düzelir dediler ama yeni sürümü yüklettim yine aynı. senin televizyonda nasıl hd yayınlar nasıl
  • @nemodory

ışık sızması sorunu açılış ekranında bende de var.ama kanalları izlerken rastlamadım bu duruma.

tv izlerken sorun oluşturuyorsa servis çağırıp mutlaka değişim istemelisiniz.insan ister istemez bu probleme kafasını takıyor ama marka fark etmeksizin bütün ledlerin yüzde doksanında bu baş belası problem var.bende yarın detaylı olarak inceleyeceğim.dediğim gibi şu an için açılış ekranı dışında bir problem yokmuş gibi görünüyor ama detaylı incelemeden sonra duruma göre karar vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&m

@nemodory

ışık sızması sorunu açılış ekranında bende de var.ama kanalları izlerken rastlamadım bu duruma.

tv izlerken sorun oluşturuyorsa servis çağırıp mutlaka değişim istemelisiniz.insan ister istemez bu probleme kafasını takıyor ama marka fark etmeksizin bütün ledlerin yüzde doksanında bu baş belası problem var.bende yarın detaylı olarak inceleyeceğim.dediğim gibi şu an için açılış ekranı dışında bir problem yokmuş gibi görünüyor ama detaylı incelemeden sonra duruma göre karar vereceğim

Açılış ekranı siyah olduğu için görüyorsunuz. Bunu normalde tüm siyah ekranlarda yapıyor. Örneğin kablo takılı olmayan bir HDMI girişi seçin, ekran siyah olunca tüm köşelerde ışık sızması oluyor. Veya siyah arka planın olduğu bir kanal bulun, orada da aynı durum görülecektir diye düşünüyorum. Kararsız kaldım servise gitsemmi gitmesemmi diye. 47PF9090'da durum nasıldır acaba?

• nemodory kullanıcısına yanıt
    Yok biliyorum sadece siyah ekranda olduğunu. Eksik yazmışım, sadece açılış ekranında parlama oluyor bende. 3-4farklı test yaptim siyah ekranla ilgili açılış ekranı dışında sadece sağ üst köşede bir parlama var. O da dikkatli bakılmadıkca farkedilmıyor.ama bu akşam tamamen karanlık ortamda bir kez daha test edip ayrıntıları yazarım

• wirelesi hiç güzel değil 3 diş çekiyorken bile bağlanmıyor
    yan tarafında telefondan aveanın internetini paylaştım onuda 3 diş gördü..vede bağlanmadı..
    birde tv kapanınca alt taraftaki mavi ışık hiç sönmnüyormu..
  • arkadaşlar bende bu 8575 ve 9060 arasında kaldım 8575 tv alanlar servis menüsünden panel modelinin resmini yükleyebilirmi
  • İlgilenen herkese çok teşekkürler. An itibari ile 42pf8565 iade, yerine fark verilerek 47pf9090 alındı. Pazartesi ışık sızdırma performansını sizlere de bildiririm. Slmlr.
  • nemodory kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durumu bende yaptım 42PF8575i verip 47PF9090 aldım. üstüne 800 tl verdim. siz kaç tl fark verdiniz?
  • Arkadaslar bu çift ekran için yani atıyorum aynı anda star ve ATV izlemek için tv ye 2 uydumu bağlamak gerekiyo yani harici bi uydu alıcısı ile birliktemi bu özellik kullanılıyo yani eğer öle ise 9060 alcam yok tekse 8575 bide 42 pf9090 çıksa ne güzel olur direk onu alırdım hem 9 serisi hem 42 inç hemde çift ekran olurdu var mı ondan da bilgisi olan çıkma durumu nedir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ikdam

hocam aynı durumu bende yaptım 42PF8575i verip 47PF9090 aldım. üstüne 800 tl verdim. siz kaç tl fark verdiniz?

Dostum sen iyi vermişsin, benim bayi sıkıntımı anladı, 900 TL'den 1 kuruş düşmem dedi, servisti, para iadesi idi uğraşmak istemedim, mecbur onun dediği oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: burak235

Arkadaslar bu çift ekran için yani atıyorum aynı anda star ve ATV izlemek için tv ye 2 uydumu bağlamak gerekiyo yani harici bi uydu alıcısı ile birliktemi bu özellik kullanılıyo yani eğer öle ise 9060 alcam yok tekse 8575 bide 42 pf9090 çıksa ne güzel olur direk onu alırdım hem 9 serisi hem 42 inç hemde çift ekran olurdu var mı ondan da bilgisi olan çıkma durumu nedir :)

42pf9090 ile ilgili net bir haber yok. Çift ekran için 2 uydu şart. Daha doğrusu çift ekranda ilk ekran tv'nin dahili uydusu, ikinci ekran ise HDMI girişine bağladığın cihaz oluyor. Bu ister diğer uydu olabilir, başka medya cihazı olabilir, playstation olabilir vs

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.