Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
21.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 8175 bugün geldi kuruldu. Ama içinden çift ekran gözlüğü çıkmadı. Onun haricinde güzel televizyon.
  • yurekten kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş o tip gözlükler için bayi ile sıkı pazarlık yapıp anlaştım,fabrikadan isttettirdim demişti..Normalde çıkmıyormuş zaten kutusundan,extraya giriyor demek..Bayiden aldıysanız bununla alakalı bir görüşme yapmanızı öneririm.
  • Pakette 4 gozluk hediyeli geldi dun denedim youtubeden film 3d cevirdim Gayet guzel ayrica ses sorunu yasamadim bayide 3d cevrilince ses sorunu olur demislerdi ne goruntude ne seste sorun yasadim telefondan vidolar ve resimler super. Cift ekran isini cozemedim hals cozen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafizsen

exelance1248 hocam tvniz geldimi? kurulum yapınca yada bilginiz var ise dvb t2 yi destekliyormu bu tv bilgi verebilirseniz sevinirim

NOK
  • PF8575 modelinde DVB-T2 yokmuş. sistem menüsünden girip kontrol edebilirsiniz.

Vestel ürünleri için sistem menüsü (SEG için de geçerli) : MENU, 4, 7, 2, 5
    Önce menüye giriniz, sonrada sırasıyla 4, 7, 2, 5 tuşlarına basınız.

40PF7070 (DVB-T2 NOK):
     VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması

47PF9090 (DVB-T2 OK):
     VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 8575 de yok yani NOK
  • dvb t2 yok peki karasal yayın başlayınca güncelleme ile bu özellik tvye gelebilirmi? yada karasal yayın başlayınca biz 8575 leri değiştirmek zorunda mı kalacağız. daha bügün teslim etti kargo tvyi.
  • Bugün baya kurcalama fırsatı buldum. Modemi bağladım. dlna özelliği güzel.
    tablete uygulamalarını indirdim. kumanda programı lg den daha güzel.
    çift ekranı da çözdüm oda çok iyi bir özellik. Öncelikle dual play pasif gözlük gerekli. daha sonra da herhangi harici bir hdmi dan bağlanan cihaz gerekli. ben bilgisayar ile denedim. bilgisayarı hdmi girişine bağladım. daha sonra menüden çift ekran özelliğini açtım. görüntüler üst üste bindi. gözlüğün birinden bakınca tv ekranını diğer gözlükten bakınca bilgisayar ekranını görüyorum. çok güzel bişey.
    kanal geçişleri mükemmel hızlı.
    iyiki bu tvyi almışım. yeni tv alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

• Harici bir DVB-T2 alıcı ile bu yayınları izleyebilirsiniz.

NEXT MINIX COMBO FHD HDMI USB PVR WI-FI READY DVB-S2/T2 UYDU ALICI
    http://www.teknosa.com/urunler/110240555/next-minix-combo-fhd-hdmi-usb-pvr-wi-fi-ready-dvt

Kanal geçişleri ile ilgili olarak youtube'da video paylaşabilir misiniz? Ben, aldığım TV'nin kanal geçiş hızını beğenmiyorum.
    Arçelik A42-LS-9378 LED TV
    http://www.youtube.com/watch?v=SP0dM1BozCQ

http://www.youtube.com/watch?v=0vVht4W_2-U
    Video 9060 modeline ait ama geçişler aynı bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurekten

http://www.youtube.com/watch?v=0vVht4W_2-U
    Video 9060 modeline ait ama geçişler aynı bu şekilde.

Bendeki Arçelik ile aynı sayırılır kanal geçiş hızları.
  • pazartesi günü kurulumu yapıldı. o günden beri çeşitli videolarla inceledim. renkler siyah görüntüler iyi. fakat hd görüntülerde kayan yazılarda net değil. hareketli görüntülerde takıla takıla ilerliyor. akıcılık yok. acaba ben ayarlarda bir eksik mi yaptım. moralim bozuldu.
  • quote:

pazartesi günü kurulumu yapıldı. o günden beri çeşitli videolarla inceledim. renkler siyah görüntüler iyi. fakat hd görüntülerde kayan yazılarda net değil. hareketli görüntülerde takıla takıla ilerliyor. akıcılık yok. acaba ben ayarlarda bir eksik mi yaptım. moralim bozuldu.

Işte bu yüzden bekliyorum bende 8575 iyi bir televizyon fakat bu akıcılık benim için çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.youtube.com/watch?v=qOBkaDbWsdc
    İşte buda 8175 kanal geçişleri. Anca yükleyebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

quote:

pazartesi günü kurulumu yapıldı. o günden beri çeşitli videolarla inceledim. renkler siyah görüntüler iyi. fakat hd görüntülerde kayan yazılarda net değil. hareketli görüntülerde takıla takıla ilerliyor. akıcılık yok. acaba ben ayarlarda bir eksik mi yaptım. moralim bozuldu.

Işte bu yüzden bekliyorum bende 8575 iyi bir televizyon fakat bu akıcılık benim için çok önemli.

Benim aldığım arçelik 9378 modelindede alt yazılarda hafif bi takılma var gibi sanki ama alt yazının hızına göre değişiyor. Belkide normaldir. Tüplü TV'deki kadar akıcı değil. Ben maç yada HD film izlemiyorum. Haber, tv'de güzel film çıkarsa izlerim. Ama yinede yerli markaların media player'leri daha iyi olmalydı, flash player desteği de olsaydı, LG'den samsung'tan farkı yok diyebilirdim.

• arkadaşlar 8575aldım yeni kurdular ancak kurulduktan bi 15dk sonra youtubedan video izleyip çıkayım dedim çıkarken ekran kilitlendi bende tvnin fişini çekip tekrar taktım şimdi sürekli smarta girmeye çalışıyo ama giremiyor tv kilitlendi resmen napabilirim servisi çağırdım ama onlar gelmeden halledesim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

quote:

Benim aldığım arçelik 9378 modelindede alt yazılarda hafif bi takılma var gibi sanki ama alt yazının hızına göre değişiyor. Belkide normaldir. Tüplü TV'deki kadar akıcı değil. Ben maç yada HD film izlemiyorum. Haber, tv'de güzel film çıkarsa izlerim. Ama yinede yerli markaların media player'leri daha iyi olmalydı, flash player desteği de olsaydı, LG'den samsung'tan farkı yok diyebilirdim.

Bence o takılma tv ile alakalı değildir. Yayınlar ile alakalıdır. Görüntüyü bir de hd kanallarda dene. Atv hd veya trt hd kanallarında. 600 hz televizyonda takılma olacağını sanmıyorum.

• Arkadaşlar kumandaları hakkında bilgi verebilirmisiniz? 9060 modelini almayı düşünüyorum. Kumandaları nasıl diye merak ediyorum. LG de akıllı kumanda diye bir şey var. Samsung ta ise kumandanın üzerinde touchpad var. Kullananan arkadaşlar bilgi verielerse sevinirim.
  • gurcanme G kullanıcısına yanıt
    http://www.vestel.com.tr/air-mouse-kumanda
    Vestelde de air mouse var. 8175 de kutu içeriğinde yoktu. Fiyatı 50 tl civarı.
    Orjinal kumandası ise çok şık (8175 modeli için) ama tuşlar bazen karışıyor. Nette yazı yazmak için numara tuşları kullanılabiliyor. kolaylık olmuş. cep telefonunda mesaj yazar gibi.
  • bende az önce vestelin sitesinden sipariş verdim 42PF8575 1529 TL.
    53 TL de avantajixten alacagım. bana yaklaşık 1480 liraya malolacak.. acaba panel olarak 42pf9060'la aynı paneli mi kullanıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.