Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 42PF8575 forumda olmaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 1526 tl ye Vestelin kendi sitesinden almıştım. 1526 +800 TL = 2326 TL ye maloldu. ama 5-6 bayi dolaştım bu durumu kabul ettirebilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikdam -- 27 Ocak 2014; 12:55:46 >
  • nemodory kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim E ona ikinci bi kabloda getirmek gerekecek o zaman cok bi çekiciliği kalmıyo benim için açıkcası çift ekran teknolojisinin tekrar tsk ederim ilgin için :) 1700-1800 lük tv bakıyorum ama var mı tavsiyen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift ekran kullanmak için birde kablosuz kulaklık gerekli vestel bunuda bence vermeli bir ses dışarı verilirken diğeride bu şekilde alınabilir bunun hariçinde pek kullanışlı olmaz :)
  • cenoz C kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_85556202/mpage_3/f_//tm.htm#87071908

burada menülerle alakalı resimler var kardeş,umarım yardımcı olur
  • Çifte ekran özelliğini kullanabilmeniz için çift uydu bağlantısı gerekmektedir.
  • Bende 55" 9090 aldim. isik sizmasi sd ve hd goruntulerde takilma dahili wifinin cekmemesi gibi olumsuz bir durumla karsilasmadim. cift ekran ozelligine gelince bir arkadas harici ikinci bir kablo olacagini olumsuz gibi gostermis. peki nasil olmali ki sizi memnun etsin anlamadim. yani ikinci bir uydu kablosuyla desteklemezseniz nasil ikinci uydu yayinini tek akrandan izleyebilirsin soylermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

Bende 55" 9090 aldim. isik sizmasi sd ve hd goruntulerde takilma dahili wifinin cekmemesi gibi olumsuz bir durumla karsilasmadim. cift ekran ozelligine gelince bir arkadas harici ikinci bir kablo olacagini olumsuz gibi gostermis. peki nasil olmali ki sizi memnun etsin anlamadim. yani ikinci bir uydu kablosuyla desteklemezseniz nasil ikinci uydu yayinini tek akrandan izleyebilirsin soylermisiniz.

İkinci bir uydu kablosu takabileceğin giriş olabilirdi (çift tuner). Ayrıca Vestel bu özelliğin çok reklamını yapıyor, keşke gözlüklerinı ayrıca satmasa.

Herkesin önceliği farklıdır, benim için pekte gerekli bir özellik değil. 3D özelliğinin boş bir özellik olması gibi.

Panasonic TV'lerde, bir yayını izlerken, diğer bir yayını küçük pencere olarak ekranda görebiliyormuşsunuz (çift tuner). Yani reklam bitene kadar başka bir yayın izliyorsunuz, reklamın bittiğini görünce diğer kanalı açıyorsunuz (faydalı bir özellik). Keşke vestel bu özelliği ekleseydi bence daha iyi olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Bende 55" 9090 aldim. isik sizmasi sd ve hd goruntulerde takilma dahili wifinin cekmemesi gibi olumsuz bir durumla karsilasmadim. cift ekran ozelligine gelince bir arkadas harici ikinci bir kablo olacagini olumsuz gibi gostermis. peki nasil olmali ki sizi memnun etsin anlamadim. yani ikinci bir uydu kablosuyla desteklemezseniz nasil ikinci uydu yayinini tek akrandan izleyebilirsin soylermisiniz.

İkinci bir uydu kablosu takabileceğin giriş olabilirdi (çift tuner). Ayrıca Vestel bu özelliğin çok reklamını yapıyor, keşke gözlüklerinı ayrıca satmasa.

Herkesin önceliği farklıdır, benim için pekte gerekli bir özellik değil. 3D özelliğinin boş bir özellik olması gibi.

Panasonic TV'lerde, bir yayını izlerken, diğer bir yayını küçük pencere olarak ekranda görebiliyormuşsunuz (çift tuner). Yani reklam bitene kadar başka bir yayın izliyorsunuz, reklamın bittiğini görünce diğer kanalı açıyorsunuz (faydalı bir özellik). Keşke vestel bu özelliği ekleseydi bence daha iyi olacaktı.

Kardeş çift ekran gözlüklerini ücretsiz gönderiyorlar
    bana geldi

• Çifte ekran gözlükleri artık kutulardan çıkacaktır. Daha önce TV alanlara ise ücretsiz gönderilecek.
  • olc.e O kullanıcısına yanıt
    bu bilgiyi nereden aldınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift ekran gözlüğü için geçen hafta vesteli aramıştım, geri döneceğiz dediler ama dönmediler.bugün bir kez daha aradım,durumu anlattım.sizi arayacağız dediler,10 dakika sonra da aradılar. İstediğiniz vestel bayiden faturanızi gösterip çift ekran gözlüğünüzü alabilirsiniz dediler.akşam üstü yol üstündeki bayiye fırsat bulursam ugrayıp alacağım inşallah

• 55 ekran dışındakilerin kutusundan çıkacak. 55 ekranın kutusuna sığmadığı için ayrıca verilecek.
  • bende aynı yöntemi izledim fakat bana direk kargo ile gönderdiler. hatta resimleri burada paylaşmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_85556202/mpage_2/tm.htm
    eninde sonunda gelecek
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    evet görmüştüm sizin paylaşımınızı. hatta ilk aradığımda size ücretsiz gözlük verileceği söylendi mi diye sorduklarında hayır ama e-mağazadan alan müşterilerinize kargo ile göndermişsiniz diye belirttim ama geri dönen olmadı :)
    neyse bugün bakalım bayi ne diyecek. internetten aldıysanız onlar göndersin deme ihtimali de var. tv'yi almadan önce bayileri gezerken hepsi çift ekran gözlüklerinin ayrı satıldığını belirtiyordu.inşallah sorun çıkarmazlar da daha da uğraşmak zorunda kalmam.

hocam bir de ışık sızması sorunu sizde de var mı.bende kanalları değiştirirken belli oluyor ama kanallarda falan siyah ekranlarda özellikle köşelere yoğunlaşıyorum ama dikkatli bakılmadıkça fark edilmeyecek düzeyde.siz de durum nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&m

evet görmüştüm sizin paylaşımınızı. hatta ilk aradığımda size ücretsiz gözlük verileceği söylendi mi diye sorduklarında hayır ama e-mağazadan alan müşterilerinize kargo ile göndermişsiniz diye belirttim ama geri dönen olmadı :)
    neyse bugün bakalım bayi ne diyecek. internetten aldıysanız onlar göndersin deme ihtimali de var. tv'yi almadan önce bayileri gezerken hepsi çift ekran gözlüklerinin ayrı satıldığını belirtiyordu.inşallah sorun çıkarmazlar da daha da uğraşmak zorunda kalmam.

hocam bir de ışık sızması sorunu sizde de var mı.bende kanalları değiştirirken belli oluyor ama kanallarda falan siyah ekranlarda özellikle köşelere yoğunlaşıyorum ama dikkatli bakılmadıkça fark edilmeyecek düzeyde.siz de durum nasıl.

HOCAM çok şükür bende yok hatta servis gelmeden ölü piksel testi için usb ye renkleri koymuştum ölü pikselede servis elemankları ile baktık.
    şans işi birazda. ama size tavsiyem çok abartı bişey yoksa değiştirmeyin gelenin nasıl olacağı belli değil. tüm markalarda durum aynı.
    gözlükler için biraz daha bekleyin bende beni aramalarını baya bekledim ama internetten 4-5 sefer mesaj yazdım sanırım 3-4 kerede telefonda görüştüm
    sonunda gönderdiler

• Arkadaşlar bu dts olayını nasıl çözüyorsunuz. Ben tv nin optik çıkışından sinema sistemine bağlayıp hallederim diye seviniyordum. Ama malesef dts sinyalini tv gönderemiyor. Desteklemiyorsun bari çıkışa çözmeden ver be mübarek...

• exelance1248 kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi kullanımı etkileyen aşırı bir durum yok ama yine de insanın aklı takılıyor..siz de belirtmişsiniz yeni gelen nasıl olur bilinmez.neyse biraz daha kullanayım duruma göre hareket ederim.

gözlük için de gitmektense bayileri arayım dedim,2 tane bayi elimizde yok dedi,1 tanesi de elimde 3 tv 3 gözlük var o yüzden size veremem dedi.bunun üzerine yeniden vesteli aradım anlattım durumu.servisinizle iletişim kurdunuz mu onlar temin eder dedi.servisle falan iletişim kuramam,kurulum yapıldığı gün sordum yok dediler,şimdi de bayileriniz vermiyor,daha fazla uğraşamam bana kesin şuradan alabilirsiniz veya gönderiyoruz diye cevap verin dedim.bakalım en kısa sürede dönecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Kardeş çift ekran gözlüklerini ücretsiz gönderiyorlar
    bana geldi

Bende gozlukleri ucretsiz aldim.
    Baska bir uydu girusi olsun diyorsun tamam var zaten hdmi den baglaniyorsun. cift tuner degil ama is gorur bence.

• Ben 2. uydu olayını tivi bu ile çözdüm şimdilik. 1 yıllık ttnet ücretsiz vermişti. geri alırsa 2. uydu için çanakdan 1 kablo daha çekmem gerekecek.

• çift ekran için vestel kablosuz kulaklık da vermeli yada satmalı...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.