Şimdi Ara

Vestel 42''PF9060 1500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gold.com.tr de kampanya var Vestel 42''PF9060 ürününün fiyatı 1500 tl ye inmiş. Araştırdığım kadarıyla diğer yerler de en uygun 1699 TL. Uygun fiyat gibi geldi. Sizce nasil firsat hem almak isteyen arkadaşlara haber vermek hem de kullanan arkadaşlardan yorum almak için açtım konuyu. Ürünü kullanan arkadaşlar pc bağlantısı, 3D, konsol ve hd görüntü performansı nasil ? Ben mağazalarda inceleme firsatı buldum görüntü çok güzeldi şahsen ben düşünüyorum.

Link burada arkadaşlar :http://www.gold.com.tr/vestel-42pf9060-600hz-smart-full-hd-3d-led-tv_u

• Ürünü bilmemde golddan alışveriş yapılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Ürünü bilmemde golddan alışveriş yapılmaz.

Neden öyle dedin dostum herhangi bir sıkıntı olur mu ki? Veya yaşadığın duyduğun bir sıkıntı oldu mu acaba? Ürün falan problemli gelmesin. Korktum şimdi bak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mCNashgio

quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Ürünü bilmemde golddan alışveriş yapılmaz.

Neden öyle dedin dostum herhangi bir sıkıntı olur mu ki? Veya yaşadığın duyduğun bir sıkıntı oldu mu acaba? Ürün falan problemli gelmesin. Korktum şimdi bak :)

Orjinal diye sattıkları ds3 sahte çıktı ürünlerin bir kısmı paralel ithalat yani dükkan garantili ben bir daha alışveriş yapmam

• Anladım valla ürününüz vestel garantisindedir falan yazıyor ama bi sıkıntı çıkmaz cidden umarım. Teşekkürler yorumun için yinede.

• dodoruh kullanıcısına yanıt
    Ürün paralel ithalatmı sahtemi ? ikisi farklı şeyler.Eğere sahte ise golda dava açabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmcaylak

Ürün paralel ithalatmı sahtemi ? ikisi farklı şeyler.Eğere sahte ise golda dava açabilirsin

Sahte içini açtım levha yerine mukavva gibi bişeyin içine konulmuş falan bidaha bişi almam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gold bilg. sitesinde 1599 yaziyor + kargo ucreti...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.