Şimdi Ara

65 İNCH TV TAVSİYESİ BÜTÇE 5000 TL (ARÇELİK-VESTEL-BEKO-GRUNDİG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba 5000 TL bütçem var 65 inch tv alacağım. İzleme mesafesi ortalama 3-3,5 metre. salonum 29 metre kare.

yerli marka almak istiyorum. Hem 3 yıl garantisi var. Hemde bana göre. Yerli malı kullanmak daha iyidir. yerli malı yurdum malı. Evde 6 senedir kullandığım Vestel lcd tv canavar gibi çalışırken. Lg led tv garantisin dolduktan bir kaç ay sonra panel arızası verdi.

Aşağıdaki tvlerden birini almak istiyorum. Sizce Vestel-arçelik-beko-Grundig arasında çok fark varmı?

siz olsanız hangisini alırdınız

1) VESTEL 65 UD 9000

2) Grundig 65 GDU 7810B

3) Grundig Roma 65 GCU 7905A
    akakce.com
    Grundig Roma 65 GCU 7905A 65'' 165 Ekran Led Tv | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/siparis/?p=492292699

4) Beko B65L 8900 5A 4K Ultra HD Crystal Pro 65

5) Telefunken 65TU7040

6) Arçelik A65L 8900 5A 4K 65'
    Çiftçioğlu Dayanıklı Tüketim Malları
    Arçelik A65L 8900 5A 4K 65" Diamond Pro 4K Diamond TV
    https://ciftcioglultd.com/arcelik-a65l-8900-5a-4k-65-diamond-pro-4k-diamond-tv?ref=akakce&v=0.89.8

• merhaba. bende 65 inç tv bakıyorum.
    öncelikle istanbul bilişim ürününüzü göndermeyebilir. Sağlıklı bir biçimde zamanında göndereceğine emin olsam, vestel ud9000 i havale fiyatıyla bende alırdım.
    grundig marka ürünleri dün mediamarkta incelemiştim. gerek ekran kalitesi gerek kasa kalitesi çok kötü gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

merhaba. bende 65 inç tv bakıyorum.
    öncelikle istanbul bilişim ürününüzü göndermeyebilir. Sağlıklı bir biçimde zamanında göndereceğine emin olsam, vestel ud9000 i havale fiyatıyla bende alırdım.
    grundig marka ürünleri dün mediamarkta incelemiştim. gerek ekran kalitesi gerek kasa kalitesi çok kötü gelmişti.
    Hocam mrb,ud9000 fiyat-büyüklük olarak benimde dikkatimi çekti ama detaylı bir incelemesine denk gelmedim.Bir yandan uygun fiyata büyük bir tv alayım diyorum ama sonra karar değiştirip almışken daha küçük iyi bir tv al(lg,samsung,sony)diyorum.çok arada kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Hocam mrb,ud9000 fiyat-büyüklük olarak benimde dikkatimi çekti ama detaylı bir incelemesine denk gelmedim.Bir yandan uygun fiyata büyük bir tv alayım diyorum ama sonra karar değiştirip almışken daha küçük iyi bir tv al(lg,samsung,sony)diyorum.çok arada kaldım

Alıntıları Göster
    Hocam istanbul bilişime neden güvenmiyorsunuz. kurumsal eski bir firma diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bütçe sınırsız olursa ne önerirsiniz ? 65 inç
  • Merhabalar,

Bu fiyat aralığında Xiaomi'nin TV'leri gelecek diyorlar. Bu konuda hiç bilgisi olan var mı? 65 inch olanı 700 dolar olursa bence çok iyi karşılık bulur :)
    Webtekno
    Xiaomi Mi TV 5 - Özellikleri ve Fiyatı
    https://www.webtekno.com/xiaomi-mi-tv-5-ozellikleri-fiyati-h79179.html

• aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan son kozlarını oynayıp eski iyi imanlarını pazarlıyorlar.

İnsanların parasını alıp işletip faiz kazancı yapıyorlar.
    Şikayet var da bir sürü yeni tarihli şikayetler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 55O9900 55 inç OLED TV 25 bin tl
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv konusunda milliyetçi düşünmenin bir mantığı yok. bol elektronikli cihazlarda maalesef türk malı ürünler hem teknoloji hemde sağlamlık açısından çok gerideler bunun nedeni de çinden teknolojiyi satın almaları. Lg sony samsung gibi markalar kendi fabrikalarında ürün yaparken bizimkiler çinin merdiven altı firmalarından tedarik ediyorlar. Panel gibi ürünleride tabi sharp lg samsung gibi firmalardan temin ediyorlar. Yani dönüp dolaşıp gene o markalardan ürün almış oluyorsunuz.

Tv konusuna gelince 29 m2 salon ufak bir salon benim evimdeki salon ile aynı ölçüde ben 5 metre mesafeden 49 inc tv kullanıyorum ve gayet yeterli oluyor.

3.5 metre mesafede tv izlerken ekranın tamamına hakim olmak pek mümkün olmayabilir. Ayrıca o boyutta bir tv yi alıp eve getirmekte büyük bir eziyet.

ben clio ya 49 inc tv yi zor soktum. 55 inc golf ün içine zor girdi. 65 falan bir tv için en azından e segmenti bir araç yada doblo falan gerekir.

5bin liralık bir tv 100 hz asla olamaz. O boyutta çöp bir tv alacağıma daha düşük boyutta hz yüksek bir tv alırdım.

ancak 5 bin liraya maalesef 65 inc 100hz bir tv bulamazsınız.

abim geçen 55 inc bir lg almıştı sanırım 6bin lira para verdi hemde tv teşhir ürünü idi... yani diyeceğim o ki 8-9bin lira gider bu tv işine...

• Hocam daha sonra pişman olmamak icin, 4 metre izleme mesafesinde minimum 55 inch, mümkünse 65 inch tercih edilmelidir.

Taşıma konusunu zaten satıcı firmalar yapıyor, dert edilecek bir durum değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.