Arkadaşlar 1 ay önce bu Lcd Tvyi aldım.Sd yayın kullanıyordum.Ozamanlar bile Görüntü Yakından Çok Kötüydü.Yahni Çok Pürüzlü karıncalıydı..Ardaım Servisi Altın Scart Dediler.Bende Gittim Digiturk Hd aldım..Fakat Giney Aynı 1 metreden Görüntü Çok Kötü Ve pürüzlü ve karıncalı..Uzaktan Çok İyi Ama.Bir Tvde 10 metreden mi izlenir..Ne Yapmam Gerekiyor Yardım Ederseniz Sevinirim
İfratla tefrit arasında gidip gelmişsin. Ne 1m.den izlenir ne de 10m.den. 42" için sd yayınlarda 3m civarı uygundur.
Ayrıca tv renk ayarlarını da doğru yapmalısın. Fabrika ayarları ile gelen modlar özellikle de canlı diye geçen mod (vestel'de ne diye geçer bilmiyorum) bir sürü görüntü hatası ortaya çıkartır. Kabataslak söylemem gerekirse keskinlik ayarını düşür, gürültü önlemeyi aç veya maksimuma getir. Renk, parlaklık ve arka ışık ayarlarını kıs.
HighWay Kareşim Teşekkür Ederim Ama..Yok Gine OlmadıNe Yapsam Olmuyor.Görüntü Çok Normal Değil..10 Tane Mağazaya gittim.Hepsi Dgitiruk Movimax kanalları açıktı.1metreyi bırak 40 cm izledim.Halende yayında bir puturlaşma bi mozaikleşme yok.Benim Tvdede Aslında Yoktu Mağazada.Ama Eve Gelince İşler Değişti Tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme