Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar baktım vestelin siteyede benim de bayiide gördüğüm bu tipteydi sizde bi bakın isterseniz bayiide gördüğünüz bu tv miydi

http://emagaza.vestel.com.tr/3d_tv_42pf8011_42_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=2055
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

tekrar baktım vestelin siteyede benim de bayiide gördüğüm bu tipteydi sizde bi bakın isterseniz bayiide gördüğünüz bu tv miydi

http://emagaza.vestel.com.tr/3d_tv_42pf8011_42_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=2055

Valla bayide gördüğüm kalın bir kasa idi.yalnız LED olan modeli güzeldi ince ve kibar..Bu resimdeki sanki birazdaha kibar gibi ,bilmiyorum.keşke resim ekleyen olsada baksak.

• Servis yarın gelsin toplatıp geri göndereceğim. ben taktımmı takarım yer beni geri göndereceğim iade talebim zaten kabul edilmişti .Şimdi yine evde izledim dizi vardı annem izliyor starda sanki adamların gözaltları kararıyor açılıyor masa vardı masa bordo bir masaydı renk resmen dalgalanıyordu açılıyor gölgeleniyor yani sinir oldum tv yolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

tekrar baktım vestelin siteyede benim de bayiide gördüğüm bu tipteydi sizde bi bakın isterseniz bayiide gördüğünüz bu tv miydi

Valla bayide gördüğüm kalın bir kasa idi.yalnız LED olan modeli güzeldi ince ve kibar..Bu resimdeki sanki birazdaha kibar gibi ,bilmiyorum.keşke resim ekleyen olsada baksak.

bayiideki led piano black değildi grimsiydi ama onu bende çok beğenmiştimbundan da inceydi çerçevesi

• quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Servis yarın gelsin toplatıp geri göndereceğim. ben taktımmı takarım yer beni geri göndereceğim iade talebim zaten kabul edilmişti .Şimdi yine evde izledim dizi vardı annem izliyor starda sanki adamların gözaltları kararıyor açılıyor masa vardı masa bordo bir masaydı renk resmen dalgalanıyordu açılıyor gölgeleniyor yani sinir oldum tv yolcu

bu iadeyi yapmak için servise kurdurmamak mı gerekiyo kargoyu sen mi ödeyeceksin bilgi verirmisin servis kurarsa iade almıyolarmı ne diye okumuştum kutuyu servis açmazsa da garanti dışı kalır diyolar
  • kutuyu servis açtı zaten kaldıkı 7 gün içinde cayma hakkın var garanti24 arkadaşımız kurdurmuştu ve iade etmişti ürünü denemeden nası cayarım kaldıki benim iade talebimi kabul etmişlerdi .kargoyu onlar ödüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

bayiideki led piano black değildi grimsiydi ama onu bende çok beğenmiştimbundan da inceydi çerçevesi

8011 tv si olan arkadaşımız garanti24 ondan fikir alabilirsiniz

• Kendisi gelince bilgi verir sanırım OK.
  • quote:

Bu modelin zorlu personeline özel satıs fiyatı 1400 arkadaslar,hızlıal'da fiyat bence cok iyi fakat tv led olmadığı için bu fiyatlarda satısta.yoksa bu fiyatlara 42inc 3D tv almak mümkün değil ilgilenen arkadaslar bu modelin LED değilde LCD oldugunu göz önünde bulundurmalılar bence

• quote:

Servis elemanı şimdi telefon açtı 8022 200hz dedi pek ikna olmasamda çocuğun ilgisi güzeldi

Ben hala 300 Hz diyorum satıcı bence doğruyu söylüyordu zaten adam yıllardır vestel bayii. Bu alet 3D de çok başarılı. 2D de harika.

Güle güle kullan kardeşim. Ben birşeye inanırım bazen piyasaya çok iyi bir ürünü çok iyi bir fiyata verirler. sonrasında daha yeni teknoloji ile yenisi çıksa dahi onda bulduğunuz güzelliği, rahatlığı, mutluluğu bulamazsınız. Bakın size ne anlatacağım:

Bugün çeşmeden geldim. Arkadaşım yazlık almış. Ev triplex her yerde her çeşit led lcd vardı vardı. hatta çocuk oyun odasında HD projektör vardı. Philips lcdler samsung son çıkan smart led vs. ben bilmiyorum evdeki vesteli görse gidip o panelleri kırabilirdi gibi geldi bana. 40" samsung ben anlayamadım sadece 2" çte nasıl o kadar küçük göründü gözüme bilmiyorum içimden vestelin kasası büyük dedim. iyice elimle ölçtüm biçtim eve geldim panel dev gibi ilgisi yok. sanki 42 değil 46" inç hissi veriyor alet.

Yani iyi günlerde kullanalım ama bu seriyi cidden ben beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: axkaan

quote:

Servis elemanı şimdi telefon açtı 8022 200hz dedi pek ikna olmasamda çocuğun ilgisi güzeldi

Ben hala 300 Hz diyorum satıcı bence doğruyu söylüyordu zaten adam yıllardır vestel bayii. Bu alet 3D de çok başarılı. 2D de harika.

Güle güle kullan kardeşim. Ben birşeye inanırım bazen piyasaya çok iyi bir ürünü çok iyi bir fiyata verirler. sonrasında daha yeni teknoloji ile yenisi çıksa dahi onda bulduğunuz güzelliği, rahatlığı, mutluluğu bulamazsınız. Bakın size ne anlatacağım:

Bugün çeşmeden geldim. Arkadaşım yazlık almış. Ev triplex her yerde her çeşit led lcd vardı vardı. hatta çocuk oyun odasında HD projektör vardı. Philips lcdler samsung son çıkan smart led vs. ben bilmiyorum evdeki vesteli görse gidip o panelleri kırabilirdi gibi geldi bana. 40" samsung ben anlayamadım sadece 2" çte nasıl o kadar küçük göründü gözüme bilmiyorum içimden vestelin kasası büyük dedim. iyice elimle ölçtüm biçtim eve geldim panel dev gibi ilgisi yok. sanki 42 değil 46" inç hissi veriyor alet.

ben de bilgisayarla hz olayını denicem bi de hotbirddeki 100hz skysportları denemeyi düşünüyorum kendimce hz testi yapıcam samsungla 5cm fark var zaten panelde ayrıca bende senin gibi 50hz olduğuna inanmıyorum hele bi gelsin de tv yine paylaşırız ama benimki 8011

• quote:

quote:

quote:

ben de bilgisayarla hz olayını denicem bi de hotbirddeki 100hz skysportları denemeyi düşünüyorum kendimce hz testi yapıcam samsungla 5cm fark var zaten panelde ayrıca bende senin gibi 50hz olduğuna inanmıyorum hele bi gelsin de tv yine paylaşırız ama benimki 8011

hayırlısı olsun kardeşim. benim şimdi uçuk bir test merakım var. acaba bu usb ler bluray iso oynatıyormudur? :)) yarın 3D altüst resim Half-OU yu deneyeceğim bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun kardeşim. benim şimdi uçuk bir test merakım var. acaba bu usb ler bluray iso oynatıyormudur? :)) yarın 3D altüst resim Half-OU yu deneyeceğim bakalım.

usb den iso nasıl oyniiicak ki bilgisayar bağlayıp isoyu bilgisayardan çalıştırırsan bence bi ihtimal altüst resimi merak ettim ama

• bu arada yarabncı forumlara göz attım anladığım kadarıyla 3d 120 hz de olurmu diye tartışıyolar türkiyede satışa sunulan lcd 3 d lg nin ve samsungun 1-2 modeli var onlar da 200 hz mesela biri 42ld950 vestel ledleri satabilmek için satış politikas olarak böyle bişey yapmış olabilir zaten dikkat ettiyseniz tv nin kaç hz olduğu vestelin hiçbi kaynağında yazmıyo güçle ilgili bi bölümde 50 hz ibaresi var sadece o da bizim konuyla tamamen farklı
  • burada ne anlatsak boş, en iyisi vestel bayiinden gidip görün, ben 8011 den memnunum, gayet güzel, 8022 den daha iyi geldi bana, evdekilerde aynı fikirde, ayrıca elektronik şans işidir, bazen terslikler üst üste gelir, ki bende çok hassasımdır, fakat 8011 gerçekten hoşuma gitti,

Aldığımız tv ler LCD kaba olması normal, led değil, çok ince olması benim için önemli değil,

8011-8022 kasa biraz farklı, kumanda aynı, menüler aynı, bir tek pixellence özelliği gözüküyor renk ayarlarında, 2d to 3d yok her ikisinde, menüye girip aktif edersin 3d yi fakat saçma bir görüntü ortaya çıkıyor buna 2d to 3d diyemeyiz, fakat servis bak oluyor diyebilir.
  • @axkaan ve @eto177 hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız hiçbir tvnin bluray iso oynatacağını sanmıyorum.
  • usb'den bluray iso oynatmıyor, tv nin rengi piano black, 8011 çok az daha ince 4mm gibi, fakat led tv ile mukayese edilemez incelik ve estetik bakımından,
  • Servis gelsin sonuca göre tv yi iade edeceğim hd yayında bile yüzler de mozaikleşme oluyor ten rengi hani böyle çok yanarsınızda yüz deriniz soyulur böyle yer yer kirli durur ya ancak keselenince çıkar öyle oluyor şimdi tam anlatabildim derdimi .Tv ye gelince kesinlikle kaba değil duvarda çok haşmetli duruyor ki ben dış görüntüsünü beğendim ama bu renk sorunu olmasa .garanti24 8011 de bu sorun varmı mozaikleşme insan yüzlerinde diğer kullannıcı arkadaşlar lütfen yakından bakın ekrana insan yüzlerinde yer yer grileşme yada pembeleşme oluyormu parlama gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@axkaan ve @eto177 hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız hiçbir tvnin bluray iso oynatacağını sanmıyorum.

teşekkürler hocam. iso bilgi için ayrıca teşekkürler. hdd den oynatım yapıyor. her mkv yi desteklemiyor ama bu konu başlığı altında forumda mkvtool nix ile çözüm anlatılmış zaten yabancısı değilim encode işine. benim için iyi bir extra bilgi oldu. 3D film peşine düştüm şimdi. bence samsung lara lg lere toshibalara philipslere para saymayın diyorum. bu alet zaten içi tamamen samsung olan bir panelmiş. üzerine tr destekli yazılım atmışlar kasayada vesterli vurup 1/3 fiyattan vermişler piyasaya :))

renkler konusunda bi sıkıntı yok dinamik te kontrastlık fazla geldiği için eğer yayında HD değilse parlamalar filan normaldir. doğal diye bir seçeneği var sanırım. bu sorunu çözüyor. tr deki yayın kalitesi zaten evlere şenlik bu tarz tv ler HD film seyretmek için alınır. illa ntv den haber seyredecem sonrada ezel e kuzey güneye dizilere saracam diyorsanız gidin bi tüplü alın derim ben. yayınlarınız HD ise zaten bi sorun olmamalı.

3D olarak da azda olsa çiftleme yapmayan panel ben görmedim. samsung smart 40" de de yapıyordu. evin içinde de IMAX olacak değil ya bunu beklemek de biraz tuhaf.

bir takım yorumlara bakıyorum sanki birazda "aldım bunu ama vestel beni huylandırıyor azcık daha üzerine koysam (burası 700 tl den başlıyor 3000 Tl ye kadar olu var artık) şöyle güzel kasalı, janjanlı LG yi salonun baş köşesine koysam huzura ersem gurulansam iştahım yerine gelse, zaten bu kadar saydım az daha kasarım" havaları var sanki. LED olayıda kaşıyor sanki insanları.

Benim diyeceğim o ki bu fiyata bu aleti tutun kendinizde. Adam gibi köşeye 2500-3500 tl düşünmeden veririm noktasına gelince istediğiniz hayalinizde o günkü en iyisi neyse gidin alın. bunu da başka odaya koyarsınız. bu kadar sıkıntıya girmeye gerek yok canınıza yazık.

alan herkesin iyi günlerde kullanmasını diliyorum

• quote:

Servis gelsin sonuca göre tv yi iade edeceğim hd yayında bile yüzler de mozaikleşme oluyor ten rengi hani böyle çok yanarsınızda yüz deriniz soyulur böyle yer yer kirli durur ya ancak keselenince çıkar öyle oluyor şimdi tam anlatabildim derdimi .Tv ye gelince kesinlikle kaba değil duvarda çok haşmetli duruyor ki ben dış görüntüsünü beğendim ama bu renk sorunu olmasa .garanti24 8011 de bu sorun varmı mozaikleşme insan yüzlerinde diğer kullannıcı arkadaşlar lütfen yakından bakın ekrana insan yüzlerinde yer yer grileşme yada pembeleşme oluyormu parlama gibi

8011 hd yayınlarda hiç mozaikleşme yok, çok net bir görüntü var, 8022 de de hd yayınlarda problem yoktu, dediğin problemlerin hiçbirini ne 8022'de ne de 8011'de görmedim, sd yayınların düşük kalitede olmasından dolayı dediğin netlik problemi dikkat edince her ikisinde de mevcut, fakat dediğim gibi 8011 biraz daha iyi bu konuda, uzaktan bakınca dediğim görüntü bozuklukları kayboluyor ve göremiyorsun, fakat çok yakından baktığında gerçekten rahatsız ediyor, 8011 de durum aynı,

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.