Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben size dedim zaten çok iyi bir görüntü için panasonic plazma, görüntü ayarlarında bir ayar daha var soğuk,ılık, sıcak gibi, ben doğal görüntü ve ılık seçeneğinde seyrediyorum, yan etkisi olmayan bir şey varmı, bunları belirtmezlerse yarın öbürgün biri mahkemeye verebilir sağlığım bozuldu, gözüm yamuldu diye, bu yüzden yazıyorlar hepsini, çok önemli değil, zaten ne kadar 3d seyrediyoruzki, ben haftada 1 film ancak seyrediyorum.
  • birde 1080p veya 720p bir video dene istersen ondada sorun varmı eğer yoksa uydu alıcın yada kablolardan olabilir ama eski tvde de var demişsin o zaman büyük ihtimalle recevier'de sorun olabilir.Bence 3d ve hologram geleceğin teklonojisi gelişmeye çok açık artık gözlüksüzler çıkmaya başladı.Dubai olayından bahsetmişsin malesef öyle bizde asgari ücret 700 lira orta halli bir tv 1000 lira orada asgari ücret kim ne kadar.
  • Servise kayıt yaptırdım ama canım sıkıldı . Hd uydu alıcısını çıkardım evde sd alıcı var onu bağladım ama kötüüü insan yüzleri tuaf gözaltları yanakları parlama gibi mozaiklenme gibi oluyor cine5 te cedric vardı çizgi film ona baktım sorun yok cam gibi ama dedimya tek sorun insan yüzleri bir garip .Dubai olayına gelince çok zengin bir ülke alım gücü yerel halkta zirvede çalışmaya gelenler tam sefalet içinde ama koca televizyon 1000 tl insan kızıyor alayım dedim ama nasıl getireyim koca kutu birde vergi astarı yüzünden pahalıya gelecek stresi cabası aslında plazma alacaktım ama parlama yapar çok elektirik yakar ekran yanar falan denilince vazgeçtim
  • benim önceki tv'i 32 inch vestel lcd, 42 inch olunca görüntüdeki bozukluklar daha çok ortaya çıkıyor maalesef, 5 gün tvsiz kalınca eski tv yi kurmuştum yine, yakından bakınca onda da aynı görüntü bozuklukları fark ettim ama tv küçük olduğu için detaylar çok farkedilmiyor, hd yayınlarda ben hiç problem görmüyorum gayet net, hd filmlerde oyle, fakat sd yayınlarda çözünürlük düşük olduğu için görüntü güzel olmuyor, pixellence ile bu biraz düzeltilmiş, ama hep dediğim gibi öyle plazma gibi görüntü yok tabiki, bu paraya bu kadar diyorum, daha fazla bişey beklememek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

benim önceki tv'i 32 inch vestel lcd, 42 inch olunca görüntüdeki bozukluklar daha çok ortaya çıkıyor maalesef, 5 gün tvsiz kalınca eski tv yi kurmuştum yine, yakından bakınca onda da aynı görüntü bozuklukları fark ettim ama tv küçük olduğu için detaylar çok farkedilmiyor, hd yayınlarda ben hiç problem görmüyorum gayet net, hd filmlerde oyle, fakat sd yayınlarda çözünürlük düşük olduğu için görüntü güzel olmuyor, pixellence ile bu biraz düzeltilmiş, ama hep dediğim gibi öyle plazma gibi görüntü yok tabiki, bu paraya bu kadar diyorum, daha fazla bişey beklememek lazım

Sorun 32 inç seg var onda fark etmemişim ekran büyüyünce şapka düştü kel göründü durumu ortaya çıktı sabah eski tv ye baktım onda var ama bu kadar bariz değil a kimse anlarmı anlayan zor çıkar ama ben çok detaycıyım beni rahatsız etti dubaide gözlüksüz 3d tv vardı mağzada ama yine için bulandı pek tutmadım tanıtım vardı aa buuu neee demedim yani ama plazma süperdi merakım onda kaldı ama çocuklar illa 3d deyince fiyatta çok uçuk olmayınca aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

benim önceki tv'i 32 inch vestel lcd, 42 inch olunca görüntüdeki bozukluklar daha çok ortaya çıkıyor maalesef, 5 gün tvsiz kalınca eski tv yi kurmuştum yine, yakından bakınca onda da aynı görüntü bozuklukları fark ettim ama tv küçük olduğu için detaylar çok farkedilmiyor, hd yayınlarda ben hiç problem görmüyorum gayet net, hd filmlerde oyle, fakat sd yayınlarda çözünürlük düşük olduğu için görüntü güzel olmuyor, pixellence ile bu biraz düzeltilmiş, ama hep dediğim gibi öyle plazma gibi görüntü yok tabiki, bu paraya bu kadar diyorum, daha fazla bişey beklememek lazım

Sorun 32 inç seg var onda fark etmemişim ekran büyüyünce şapka düştü kel göründü durumu ortaya çıktı sabah eski tv ye baktım onda var ama bu kadar bariz değil a kimse anlarmı anlayan zor çıkar ama ben çok detaycıyım beni rahatsız etti dubaide gözlüksüz 3d tv vardı mağzada ama yine için bulandı pek tutmadım tanıtım vardı aa buuu neee demedim yani ama plazma süperdi merakım onda kaldı ama çocuklar illa 3d deyince fiyatta çok uçuk olmayınca aldım

tamam işte sende benim yaşadığım olayın aynısını yaşamışsın, 32.inch ten 42 inche geçince tuhaf geliyor, çünkü aynı mesafeden 42 ekran seyrediyoruz, mağazalardaki görüntü hepimizi aldatıyor, çünkü hepsi bluray oynatıyorlar, hd görüntüden bile daha nettir bluray film, mesela ben 3d sbs film indiriyorum boyutu 10gb, aynı filmin bluray versiyonu 40gb, hemen hemen 4 katı büyük, artık gerisini siz düşünün, bence çok üstüne düşme kullan bunu, lg de alsan normal yayınlar aynı olacak yine hoşuna gitmeyecek

• http://www.hizlial.com/u05.011.1390.0139/Vestel-42PF8011-42-UsbMovie-FULL-HD-LCD-TV-3D-4-Gozluk

Arkadaşlar tekrar stoklara girmiş tv..dün ben bu modeli vestel bayilerinde inceledim.3D yayını derinlik iyidi.tvnin panelide öyle kötüde değil aslında,kumanda biraz büyük ,genel olarak alınabilecek bir tv.diye düşünüyorum.
  • quote:

Ürünü iade etsemmi bilemedim renklerde sorun yok tek sorun yüz rengi yani ten rengi sanki pembeleşiyor gibi kızarıyor gibi yer yer mozaikleşiyor gibi benmi sorunluyum takıntımı yaptım ama 3d çok net en ufak sorun yok ne dersiniz uydu alıcım yapmasın

uydu alıcında varsa renk kontras ayarı filan onlardan bi dene istersen yada başka alıcıyla renk ayarları olan bide şu 2d 3d convert olayına netlik getirirsen kesin oluyomu
  • @garanti24 hocam bu media player konusunda kafam karıştı şimdi bu egreat r6s için hdmi 1.4 kablo mu gerekiyor yada 3d bluray iso lar için bu şart mı?Birde torrent özelliğini kullanma şansın oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@garanti24 hocam bu media player konusunda kafam karıştı şimdi bu egreat r6s için hdmi 1.4 kablo mu gerekiyor yada 3d bluray iso lar için bu şart mı?Birde torrent özelliğini kullanma şansın oldu mu?

bluray filmler çok büyk indirmek mesele en düşüğü 30gb indirmesi dert, hemde kotayı anında eritiyor, bende 50gb 8mbit kotalı kullanıyorum sonra 1mbit e düşüyor, eğer bluray kullanacaksan 1.4hdmi kablo alman lazım, yoksa görüntü aktarımı olmuyor, zaten şimdi bütün kablolar 1.4hdmi, birde rs6 nın en güzel tarafı 3d sbs yaptığında menü çift görüntü olmuyor yani biri anyada biri konyada değil, 3d film gibi net menüler, torrent özelliğini kullanmadım fakat dark'tan biliyorum ve hiç performanslı değil, ben direk bilgisayardan indiriyorum filmleri,

ha bide derinilk ayarı var demiştim işte bu çok önemli egreat rs6 da, ayrıca sağ/sol göz değiştirme özelliği var buda çok önemli, çünkü bizim tv de bu özellik yok, yani bazı filmler çok çift gözükür, sağ-sol göz değişimi yaptığında bu çift görüntü anında gidiyor, mesela ben dün akşam uydudan 3d türk test yayınını izlemek istediğimde görüntü çok kötüydü yani sağ-sol göz değişimi yapılması lazımdı fakat bu menü olmadığından seyredemedim, sonra aynı kanala tekrar girdiğimde görüntü düzeldi, nasıl oldu anlamadım, fakat egreat rs6 da bu özellik var,

sonuç: 3D film izlemek için en iyisi şimdilik RS6 fiyatta baya bir düştü, ben 249tlye aldım şimdi 200tl zannedersem, hafta sonu menülerin fotosunu çeker eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti24 -- 17 Mayıs 2012; 16:33:20 >

• quote:

eğer bluray ile işim olmaz diyorsan hiç çok para verip egreat rs6 almaya gerek yok, ben bir hevesle aldım fakat bluray filmler çok büyk indirmek mesele en düşüğü 30gb indirmesi dert, hemde kotayı anında eritiyor, bende 50gb 8mbit kotalı kullanıyorum sonra 1mbit e düşüyor, eğer bluray kullanacaksan 1.4hdmi kablo alman lazım, yoksa görüntü aktarımı olmuyor, zaten şimdi bütün kablolar 1.4hdmi, birde rs6 nın en güzel tarafı 3d sbs yaptığında menü çift görüntü olmuyor yani biri anyada biri konyada değil, 3d film gibi net menüler, torrent özelliğini kullanmadım fakat dark'tan biliyorum ve hiç performanslı değil, ben direk bilgisayardan indiriyorum filmleri,

ha bide derinilk ayarı var demiştim işte bu çok önemli egreat rs6 da, ayrıca sağ/sol göz değiştirme özelliği var buda çok önemli, çünkü bizim tv de bu özellik yok, yani bazı filmler çok çift gözükür, sağ-sol göz değişimi yaptığında bu çift görüntü anında gidiyor, mesela ben dün akşam uydudan 3d türk test yayınını izlemek istediğimde görüntü çok kötüydü yani sağ-sol göz değişimi yapılması lazımdı fakat bu menü olmadığından seyredemedim, sonra aynı kanala tekrar girdiğimde görüntü düzeldi, nasıl oldu anlamadım, fakat egreat rs6 da bu özellik var,

sonuç: 3D film izlemek için en iyisi şimdilik RS6 fiyatta baya bir düştü, ben 249tlye aldım şimdi 200tl zannedersem, hafta sonu menülerin fotosunu çeker eklerim

evet dediğin gibi isoların boyutları çok büyük en güzeli güvenilir biryerden hdd dolum yaptırmak 1tb 100 küsür lira çok uygun.1.4 kullanıcaz da tvninde girişinin 1.4 ile uyumlu olması gibi bir şart var mı?Sen 1.4 kablo ile bağlantı yaptınmı bu tvye.Menünün çift olmaması gerçekten güzel bir özellik.Torrent neden kullanışlı değil?Tv kanalı belki birsüre sonra sağsol göz değişimi yapmış olabilir.Resim eklersen çok iyi olur.

• pf8011 aldım 1220 ye tuli sende farkını verip değiştir istersen görüntü içine sinmediyse burda bi arkadaş 3d 2 kat net filan yazmıştı
  • hızlıal müşteri hizmetlerinde islambey diye biri var on numara bi insan özellikle onu isterseniz telefona daha sıkıntısız oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

pf8011 aldım 1220 ye tuli sende farkını verip değiştir istersen görüntü içine sinmediyse burda bi arkadaş 3d 2 kat net filan yazmıştı

Arkadaşım hayırlı olsun.pf8022 den farklımı bu panel kasa olarak.Bilgi verirsen sevinirim.
  • ben 1.4 kablo kullanıyorum deneme için bir tane bluray film indirdim ve seyrettim, hatta bunu 8022 de denemiştim, torrnet çok ağır çalışıyor, ben akşamdan indirmeye başlıyorum sabah bitmiş oluyor

@lene arkadaşım panel farklı, kasada farklı 8022-8011, 8011pixellence 8022 değil, yukarıda yazdım incelersen, görüntü farkı çok yok, bir nebze 8011 daha iyi gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

pf8011 aldım 1220 ye tuli sende farkını verip değiştir istersen görüntü içine sinmediyse burda bi arkadaş 3d 2 kat net filan yazmıştı

Arkadaşım hayırlı olsun.pf8022 den farklımı bu panel kasa olarak.Bilgi verirsen sevinirim.

saolasın heralde vf 8022 demek istedin kasası daha ince daha zarif duruyo ölçüleri de daha küçük zaten
  • quote:

quote:

quote:

saolasın heralde vf 8022 demek istedin kasası daha ince daha zarif duruyo ölçüleri de daha küçük zaten

Evet vf8022 ,rica etsem pf8011 in resimini çekebilirmisin.8022 yi bayide inceledim kasa olarak kalın ve kaba geldi.o yüzden bu 8011i merak etiyorum,ona göre sipariş verecem.

• quote:

quote:

Ürünü iade etsemmi bilemedim renklerde sorun yok tek sorun yüz rengi yani ten rengi sanki pembeleşiyor gibi kızarıyor gibi yer yer mozaikleşiyor gibi benmi sorunluyum takıntımı yaptım ama 3d çok net en ufak sorun yok ne dersiniz uydu alıcım yapmasın

uydu alıcında varsa renk kontras ayarı filan onlardan bi dene istersen yada başka alıcıyla renk ayarları olan bide şu 2d 3d convert olayına netlik getirirsen kesin oluyomu

İki uydu alıcım var HD SD ikisinde de denedim sorun sadece insan ten renginde yukarda daha ayrıntılı anlatmıştım sorunu 2d to 3d olayını servis elemanı ben daha istemeden yaptı aman aman bir şey değil görüntüde derinlik oluyor ama 3d süper ama bence gerekli değil sorun belki başkası için sorun değil ben takıntılıyım kusursuz olmalı

• quote:

quote:

quote:

İki uydu alıcım var HD SD ikisinde de denedim sorun sadece insan ten renginde yukarda daha ayrıntılı anlatmıştım sorunu 2d to 3d olayını servis elemanı ben daha istemeden yaptı aman aman bir şey değil görüntüde derinlik oluyor ama 3d süper ama bence gerekli değil sorun belki başkası için sorun değil ben takıntılıyım kusursuz olmalı

bende de var takıntı 1 yıl dolmadan lg tv mi sadece benim görebildiğim lekeler yüzünden 300 lira zararına satıp yeni tv alıyorum yani bu konuda sana hak veriyorum
    ben openbox uydu alıcı getirtip satıyorum uydu alıcının orjinaliyle clonu arasında bile tvdeki görüntüde dağlar kadar fark var hd yayında da yüzler aynı parlaklıktamı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet vf8022 ,rica etsem pf8011 in resimini çekebilirmisin.8022 yi bayide inceledim kasa olarak kalın ve kaba geldi.o yüzden bu 8011i merak etiyorum,ona göre sipariş verecem.

gelirgelmez resmini çekip eklerim forumda bi arkadaşta da almış ondan da isteyebiliriz resimleri garanti24 müydü hatırlayamadm şimdi ayrıca bayiler de de çok karıştırıyolar modelleri filan tam bilmiyolar kataloğa bakıyolar vestel e mağazanın sitesindeki resmi gerçek resmimi bilmiyorum ama güzel

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.