Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey tamamda kurulum yapıldıktan sonra ben bu 3d formatlarından anlamam nasıl olacak ne leri oynatır bu tv nin oynatabilbiği filmler nerden alınır denemek için nerden video indirebilirim formatı ne olacak yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Herşey tamamda kurulum yapıldıktan sonra ben bu 3d formatlarından anlamam nasıl olacak ne leri oynatır bu tv nin oynatabilbiği filmler nerden alınır denemek için nerden video indirebilirim formatı ne olacak yardım lütfen

şimdiden hayırlı olsun.Tv'de avi ve mp4 formatında hiçbir sorun yaşamadım ama mkv codecleri çok farklı olduğu için sorun çıkabiliyor.3d hakkında hiç bilgin varmı bilmiyorum ama halfsbs yani yanyana iki görüntü olanlar yada üstüste iki görüntü olanları indirmen gerekiyor sonrada tv kumandasından 3d tuşuna basıp yanyanayı yada üstüsteyi seçiyorsun.Ama ps3 var demiştin hiç uğraşmadan bluray satın alabilir veya kiralıyabilirsin hem bluraylerin bitrateleri yüksek olduğu için çok güzel görüntü alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomencim -- 15 Mayıs 2012; 23:52:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

Herşey tamamda kurulum yapıldıktan sonra ben bu 3d formatlarından anlamam nasıl olacak ne leri oynatır bu tv nin oynatabilbiği filmler nerden alınır denemek için nerden video indirebilirim formatı ne olacak yardım lütfen

şimdiden hayırlı olsun.Tv'de avi ve mp4 formatında hiçbir sorun yaşamadım ama mkv codecleri çok farklı olduğu için sorun çıkabiliyor.3d hakkında hiç bilgin varmı bilmiyorum ama halfsbs yani yanyana iki görüntü olanlar yada üstüste iki görüntü olanları indirmen gerekiyor sonrada tv kumandasından 3d tuşuna basıp yanyanayı yada üstüsteyi seçiyorsun.Ama ps3 var demiştin hiç uğraşmadan bluray satın alabilir veya kiralıyabilirsin hem bluraylerin bitrateleri yüksek olduğu için çok güzel görüntü alırsın.

Ps3 var HD uydu alıcım var uydu alıcı mın media player özelliği var gerçi aldığımda ne işe yarar diyordum demek bunun için kullanılıyormuş . Peki bluray alırsam 3d ondaki forma tı oynatır mı yoksa onda da sbs dediğiniz olayımı seçmem lazım .Son olarak ps3 te 3d oyunlar var onlar bu tv de oynarmı teşekkürler egomencim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 16 Mayıs 2012; 7:31:51 >

• quote:

quote:

quote:

Ps3 var HD uydu alıcım var uydu alıcı mın media player özelliği var gerçi aldığımda ne işe yarar diyordum demek bunun için kullanılıyormuş . Peki bluray alırsam 3d ondaki forma tı oynatır mı yoksa onda da sbs dediğiniz olayımı seçmem lazım .Son olarak ps3 te 3d oyunlar var onlar bu tv de oynarmı teşekkürler egomencim

uydu recevir hd ise turk satta 3d deneme yayını var, server üyeliğiniz var ise astra ve hotbord 3d yayın yapan şifreli kanallar da var, uydu cihazınızda oynatmak için 3d sbs film indirmen gerekli

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    uydu alıcının oynattığı formatlar arasında mkv varsa izleyebilirsin ama kesinlikle izleyebilirsin diyemem çünkü mkvlerde codec farkı çok oluyor.Zaten sbs yada üstüste dediğimiz olay 3d görüntü içindir yani 3d bir görüntü oluşturmak için iki görüntü olması lazım sonra tv bunları üstüste bindirir ve gözlüğü taktığında 3d görüntü oluşur fpr paneller başka teklenoji aktif paneller farklı teklonoji kullanır.Yani demek istediğim ister bluray al ister internetten indir iki görüntü olacaktır.3d bluray aldığında yada varsa kiralam çok mantıklı çünkü pahalılar yine senin karşına iki görüntü gelecek görüntünün özelliğine göre yanyan yada üstüste seçeneğini seçip izleyeceksin.3d oyunları oynatmaması için bir sebep yok bence oynatır ama ps3 konusunda pek bilgim olmadığı için pek yanıltızı olmayayım şimdi umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomencim -- 16 Mayıs 2012; 10:13:47 >

• Son olarak hızlıal.com dan gelen mesaj kafamı karıştırdı Merhaba
    42vf8022 model ürün gönderilmektedir.İki üründe aynı üründür.Bilginize
  • garanti24 arkadaşa doğru ürünü gönderdiklerini görünce bende sipariş verdim Vestel 42PF8011 adlı ürünü

ama sipariş bigilerine bakınca

Kargolanan Ürünleriniz
    Vestel 42VF8022 42" UsbMovie FULL HD LCD TV (3D) + 4 Gözlük

olarak gözüküyor hemen mesaj yazdım

satış sözleşmesinde bu yazıyor Vestel 42PF8011 kargoda Vestel 42VF8022 bu yazıyor diye

verdikleri cevap kısa ve öz biz bunu -Vestel 42VF8022- gönderdik isterseniz almayın diye

BENDE ben sorun istemiyorum eksiksiz paramı iade edin KARGO GERİ ÇAĞIRIN DEDİM bakalım bu beladan kurtulacak mıyız.

İNSALLAH KARGOYU GERİ çağırıp paramı eksiksiz iade ederler
  • VESTELİN KENDİ SİTESİNDE KARŞILAŞTIRMA YAPTIM ikiside stokta gözüküyor

..........................................3D TV 42PF8011 42`` LCD TV...............Vestel 42VF8022 42" 3D LCD TV
    .........................................1.799,00 TL ..................................1.349,00 TL
    ..........................................KDV Dahil.......................................KDV Dahil

Keskinlik Artırma Algoritması..........Var ....................................................-

Kontrast İyileştirme Algoritması..........Var..................................................... -

Pixellence ....................................Pixellence FHD .....................................-

AKAKCEDE FİYATLARA BAKIDIĞINDA ZATEN BARİZ FARK GÖZÜKÜYOR fiyatlarda
    paralel ithalat olma ihtimali yok sanırsam

Vestel 42VF8022

SatıcılarFiyatlar

Ekoreyon.com
    Vestel 3D TV 42VF8022 32" LCD TV
    1.099,00 TLaksit Seçenekleri

TekÇarşı
    Vestel 42VF8022 (106 cm) 3D Full HD Lcd Televizyon 4 Adet Gözlük Hediyeli
    1.104,48 TL

sanalreyonum.com Vestel 42VF8022 (106 cm) 3D Full HD Lcd Televizyon 4 Adet Gözlük Hediyeli
    1.107,45 TL

BİZİM BURDAKİ VESTEL BAYİSİNDE 42PF8011 1359 TL kampanya yapmış zaten o yüzden görerek beğenmiş ve almak istemiştim :)

• ya aslında hızlıalda kargo bedava 3 yıl garantide var vestek ücretsiz de kuruyo ama 8011 i aynı paraya alanlar olduğunu görünce artık 8022 alasım gelmiyo
    ben bu tv için biraz daha bekliym en iiyisi
  • pf8011 görsel olarak da daha güzel belki 8022de de pixelennce var ama
  • Hiç ümit etmeyin firma öyle bir firmaki alakasız ilgisiz gayri ciddi ama Allah var iki siparişimde 24 saat içinde elimde oldu kutular kapalı kutulardı .Paranızı iade ederler az beklersiniz okadar yanlız dikkat edin kredi kartıyla taksitle alırsanız komisyonu kesip yolluyorlar itiraz ettim onuda iade ettirdim .son olarak sipariş veripte aynı modeli gönderince deneyeceğim beğenmezsem iade edeceğim diye düşündüm
  • arkadaşlar, pixellence olayına fazla takılmayın, yukarıda bahsettim zaten, öyle aman aman bir fark yok, aldatmacadan başka bir şey değil. pixellenci devre dışı bırakamıyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmazici

VESTELİN KENDİ SİTESİNDE KARŞILAŞTIRMA YAPTIM ikiside stokta gözüküyor

..........................................3D TV 42PF8011 42`` LCD TV...............Vestel 42VF8022 42" 3D LCD TV
    .........................................1.799,00 TL ..................................1.349,00 TL
    ..........................................KDV Dahil.......................................KDV Dahil

Keskinlik Artırma Algoritması..........Var ....................................................-

Kontrast İyileştirme Algoritması..........Var..................................................... -

Pixellence ....................................Pixellence FHD .....................................-

AKAKCEDE FİYATLARA BAKIDIĞINDA ZATEN BARİZ FARK GÖZÜKÜYOR fiyatlarda
    paralel ithalat olma ihtimali yok sanırsam

Vestel 42VF8022

SatıcılarFiyatlar

Ekoreyon.com
    Vestel 3D TV 42VF8022 32" LCD TV
    1.099,00 TLaksit Seçenekleri

TekÇarşı
    Vestel 42VF8022 (106 cm) 3D Full HD Lcd Televizyon 4 Adet Gözlük Hediyeli
    1.104,48 TL

sanalreyonum.com Vestel 42VF8022 (106 cm) 3D Full HD Lcd Televizyon 4 Adet Gözlük Hediyeli
    1.107,45 TL

BİZİM BURDAKİ VESTEL BAYİSİNDE 42PF8011 1359 TL kampanya yapmış zaten o yüzden görerek beğenmiş ve almak istemiştim :)

Ekoreyon en ucuz görünüyor ama ankara içi ücretsiz teslimat var .kargo birde 12 taksite girersek en ucuz 1100 tl ile hızlıa.com kargoda bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 16 Mayıs 2012; 14:02:30 >

• adamlar bizi oynatmak için mi yaptılar acaba
  • ben hızlıal.com un süper bir kampanya yapmadıklarını piyasa fiyatına yakın olduğu için öyle yazdım

zaten ben eğer 42vf8022 modelini almaya karar versem bende sizin gibi hızlıal'dan alırım puan kargo taksit nedeniyle

ama bize 42pf8011 gibi piyasa fiyatından 250-300 milyon ucuza kargo bedava puan taksit erteleme gibi özelliklerde ürün alacağımızı sandığım için

hayal kırıklığı oldu..
  • çok iyi görüntü almak isteyenler panasonic plazma , çok iyi bir 3d için Lg LW serisi, iyi görüntü, iyi 3d derseniz vestel 8011 veya 8022 derim, vestel kötü değil fakat çokta iyi değil, yani kısacası iyi diyebiliriz, 3 yıl garanti, 12 taksit, kargo bedava, 3 ayda ertelem var, ayrıca lcd avantajı var, led tv ler karanlıkta ışık sızması yapıyor şikayeti çok var, plazmaların ise ekranları çok parlak, evin penceresinin aydınlığı tv ye vuruyor ve görüntü gözükmüyor, kısacası vestel alınır, bu sebeple bende geri vermekten vazgeçtim, 8022 bile gönderselerdi alacaktım.
  • Arkadaşlar kimsenin kafasını karıştırmayayım tv ye bayıldım ürün şimdi kuruldu servis için gelen arkadaş genç bir arkadaştı ürünü tanıttı ürün kesinlikle pixelence 100hz çocuk belge gösterdi şase numarası falan ikna oldum 2d yi sanal olarak 3d ye çeviriyor çocuğun dediği kimseyi üzmek niyetinde değilim lütfen kimse yanlış anlamasın 8011 ler de 2d yi 3d çeviren özellik yok yalan doğru 100hz değil dedi 8022 kesinlikle çok kaliteli bir cihazdır dedi 3d formata bayıldım görüntü manyak güzel ve net çizgi film tiwity izledim bayıldım süper 3d olayı süper almak isteyenlere tavsiye olunur derler her şerde bir hayır vardır diye umarım hep böyle devam eder bütün kuşkularım bitti
  • Servis elemanı şimdi telefon açtı 8022 200hz dedi pek ikna olmasamda çocuğun ilgisi güzeldi
  • quote:

Arkadaşlar kimsenin kafasını karıştırmayayım tv ye bayıldım ürün şimdi kuruldu servis için gelen arkadaş genç bir arkadaştı ürünü tanıttı ürün kesinlikle pixelence 100hz çocuk belge gösterdi şase numarası falan ikna oldum 2d yi sanal olarak 3d ye çeviriyor çocuğun dediği kimseyi üzmek niyetinde değilim lütfen kimse yanlış anlamasın 8011 ler de 2d yi 3d çeviren özellik yok yalan doğru 100hz değil dedi 8022 kesinlikle çok kaliteli bir cihazdır dedi 3d formata bayıldım görüntü manyak güzel ve net çizgi film tiwity izledim bayıldım süper 3d olayı süper almak isteyenlere tavsiye olunur derler her şerde bir hayır vardır diye umarım hep böyle devam eder bütün kuşkularım bitti

2d'yi 3d'ye çeviren özellik her ikisinde de yok maalesef, her 2 tv'de 50hz, 8022 pixellence değil, çok ta fark yok zaten daha önce söyledim her ikisinide denemiş birisi olarak söylüyorum,lg lw serisi bile 100hz. servislerin bu konuda bişey bilmedikleri çok açık, fakat tv'yi beğenmeniz iyi olmuş sevindim adınıza iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti24 -- 16 Mayıs 2012; 16:40:01 >

• memnun kalmana sevindim güle güle kullan inşallah.Yalnız garanti24 ün de dediği gibi ikiisndede 2d to 3d olayı yok sana başka tvmi gönderdiler acaba
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.