Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

az önce mesaj attım hızlıal!a 8011 sipariş ettim sakın 8022 göndermeyin almam dedim, cevaplarında 8011 gönderildiğini yazmışlar, bakalım ne gelecek?

Umarım istediğiniz olur ama sanmıyorum o sinirle aradım m hizmetlerini cevap ürünün adı değişmiş resmen yüzünüze siz aptalsınız demek istiyorlar ben istanbuldayım ürün 24 saatte elimde oldu sorun yok ama sitede 8011 görünüyor gelen model 8022 hemen iade ettim iadem kabul edilmiş kargoyu dahil almadım yukarıda demiştim zaten 8011 vestelin sitesinde 1799.00 tl görünüyor sitede 1146.00 tl nerdeyse arada bir 32 inç tv kadar fark var dediğimde oldu gelen hızlıa hesabımdaki faturada 8011 görünüyor gelen 8022 faturada dahi 8022 yazıyor iade kısacası yersen yanii grantı24 arkadaşım galiba boşa uğraştık kuzenim vestel servisi iki model kesinlikle aynı değil isim değişikliğide yok dedi

kendileri bilir, en kötü ihtimal geri göndeririz, ben onları uyardım, onlar ise hayır kesinlikle 8011 gönderdik diyorlar, bu sefer puan yükletmem parayı iade isterim, gider Lg LW serisi alırım

• vallahi sayenizde hızlıal.comun ne kadar duyarsız bir şekilde çalıştığını öğrendim.Nasıl bir firma tvnin modelini doğru göndermez anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

vallahi sayenizde hızlıal.comun ne kadar duyarsız bir şekilde çalıştığını öğrendim.Nasıl bir firma tvnin modelini doğru göndermez anlayamadım.

Duyarsız ne kelime lakayit bir firma sahiplerinin bundan haberi olsa bunların hepsini şutlar .Sonuçta ben iade ettim paramı alırım hatta uğraşsam sitede gösterdikleri ürünü de getirtirim ama sinir lerimi bozmaya değmez yoksa yaptıkları tamamem aldatmaca kanunen suç şikayette bulunsam ki hakkım var ama sinirlerime günah yoksa bunlar uğraşılmayı çoktan hakkettiler bir müşteri on müşteri getirir ama kaybettirdiği müşteride parmakla sayılmaz
  • quote:

Ayrıca buradan 8022 kullanan arkadaşların bilmesini istediğim bir konu var bu hepimiz için önemli ve tv leri değiştirme veya para iadesi almamızı sağlayacak, kullanma kılavuzunun 23. sayfasında pixellence özelliği olduğu yazılı fakat bu özellik tv de yok, görüştüğüm tüketici derneği yetkilileri kesin davanın kazanılacağını söyledi, ancak fatura tarihinin 1 ayı geçmemesi gerekliymiş, 1 ayı geçenlerinde bunu denemelerini öneririm çünkü burada bir aldatmaca var, ben bu sebebe dayandırarak tv nin değişimini sağladım, yoksa kabul edilmidi değişim talebim, hem vestele hem hızlıal.com'a sizleri mahkemeye vereceğim dedim, hakkınızı sonuna kadar arayın,

Peki siz tüm bu olanlardan sonra artık VESTEL için ne düşünüyorsunuz, bu saatten sonra yine vestel alır tercih edermisiniz, yoksa PHILIPS, SONY, GRUNDIG, SIEMENS gibi daha tanınmış ve kendi elektronik malzemesini kendi üreten firmalaramı yönelirsiniz ?

• quote:

quote:

vallahi sayenizde hızlıal.comun ne kadar duyarsız bir şekilde çalıştığını öğrendim.Nasıl bir firma tvnin modelini doğru göndermez anlayamadım.

Duyarsız ne kelime lakayit bir firma sahiplerinin bundan haberi olsa bunların hepsini şutlar .Sonuçta ben iade ettim paramı alırım hatta uğraşsam sitede gösterdikleri ürünü de getirtirim ama sinir lerimi bozmaya değmez yoksa yaptıkları tamamem aldatmaca kanunen suç şikayette bulunsam ki hakkım var ama sinirlerime günah yoksa bunlar uğraşılmayı çoktan hakkettiler bir müşteri on müşteri getirir ama kaybettirdiği müşteride parmakla sayılmaz

Bu firmalar genelde stoğa gerçekten ürün alsa bile 10 adet alır, 100 adet var gibi gösterir, bu işi çoğu sitede bu şekilde yapıyor. Yada hiç ürün almaz, ama elinde ürün var gibi gösterir, sonuçta dıştan büyük gibi gözüken bu sitelerin, yahut firmaların sermayesi ne ki ? İnternetten host al, script satın al, bir büro aç, içine 3-4 personel koy, sağa sola biraz reklam, olay bu ...

• Şikayet sitelerine measajlar göndermeye başladım başkalarını da aptal yerine koyamasınlar düşündükçe sinir oluyorum hele müşteri hizmetlerindeki kızın açıklaması tam karşı tarafı salak yerine koymaktı Hızlıal.com dan alış veriş yapanları uyarmak lazım
  • bende aldım bu tv den ancak şöyle bir sorum olacak. 16 gb usb den sorunsuz tüm filmleri izledim. hdd almayı düşnüyorum.hdd takınca bir sorun çıkarır mı? kullananlar cevaplarsa sevinirim.
  • HDD yi FAT 32 ile biçimlendirir isen büyük ihtimal görecektir yinede vestel teknik servisten yada ürünün kitapçığından televizyonun kaç GB boyutuna kadar destek verdiğini öğrenmen ve buna göre bir HDD alman iyi olucaktır.
  • @tulii haklısın mesaj göndermekte.Bence bundan sonra alışveriş yapılacak yerler hakkında alışveriş yapmadan önce yorumları okumakta fayda var.
    @funk-c öncelikle hayırlı olsun fakat malesef bende hdd yok ama kullanan arkdaşlar vardır.yada müşteri hizmetlerine danışırsan yada varsa bir arkadaşında deneyip alman daha güvenilir olacaktır.Bu arada nerden ne kadara aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomencim -- 13 Mayıs 2012; 14:40:37 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle Vestel 42VF8022 modeli 300Hz imiş. Aldığım yer izmir Ersoy Vestel yetkili bayii. Yanıldığını hiç zannetmiyorum adamın hiç bir dökümana bakmadan tv nun diğer tüm özelliklerini sorduğum her soruda direk cevapladı. 50Hz 3D olamaz. Çünkü bu 3D TV veya monitör ün mantığına aykırıdır. Olacak olsa şu anda yazdığım Samsung 2233BW modelinde 60 Hz var burada nvidia 3D gözlükle izlerdim HalfSBS lerimi ama izleyemiyorum işte.. Benim bugüne kadar bildiğim ve öğrendiğim 3D mantığında iki eş resim aynı herz de toplamda min. 120 HZ dir bu yayın yapmalıdır. Her resim 60 Hz olarak oynar ve üst üste çakıştırılınca 3D olarak 120 Hz resim derinlik ve boyut kazanabilir. Hz olarak bu değerin altında bunu yapamazsınız. Eğer bu konuda bir yanlışımız varsa affola düzelten arkadaşa teşekkür ederiz lakin düzeltilene kadar her yerde böyle yazıyor bizde böyle konuştuğumuzda araştırdığımızda sorduğumuzda böyle öğreniyoruz. tabi 60 Hz e 3D seyredebilirsiniz şöyle oluyor diyip tekniğini bizimle paylaşanada ayrıca teşekkür ederim sayesinde monitörümüde 3D olarak kullanabilirim 60 HZ de :))

Bu modeli dün aldım akşamüstü eve geldi yarın teknik servis vestelden gelecek. şu anda kablolu yayına bağlı çalıştırıyorum. Dün avatar3D sample ile test ettim 3D görüntüleri harika. Burada yazılanlar doğru. Filmin bitrate değerleri ve kalitesi 3D derinliğini ve kalitesini doğrudan etkiliyor.

lakin her yüksek bitrate de yani 20 gb lık filmde kaliteli demek değildir. transparency denilen saydamlık oranı filmin net görülmesinde etkin rol oynar. yani indirdiğiniz 3D filmin yapan grubu işini iyi yapmışsa o film 10 gb da olsa kaliteli görüntü verir.

her 3D filmi ile çalışmıyor. misal puss in boots3D sample filmi ile 3D desteklenmiyor uyarısı aldım. Bütün bu filmler Half SBS idi. Yanyana karelerin olduğu 3D örnekleriydi.

Lakin Half-OU yani üstüste iki kareli bir filmi henüz denemedim 3-4 güne elimde bir tane olacak OCeanworld3D ile onunla ilgili görüşlerimi yazarım.

2D olarak mükemmel bir tv. Bu alet tam bir F/P başarısı. Üzerinde vestel yazıyor ama sanki samsung almışımda sadece kasası ve markası değişikmiş gibi bir his oluştu bende neden acaba ? ;)

Ben memnun kaldım. Ürünle beraber 300 Tl ye bir özel duvar askı aparatıda aldım aynı yerden. Vestel bu ürünle resmen 3 katı pahalı tv ların kalite standartını yakalamış. Vestele soğuk bakan ve önyargıları olan biri olarak tam 2 senedir tüm Led tv ve LCD leri inceliyorum. Bu fiyata böyle bir ürün bulabileceğimi söyleseler inanmazdım. 24 ay taksit seçeneği ile aldım çünkü 36 ayda vade farkı çok yüksekti.

3D için başka teknoloji beklemeyin. Samsung onu çıkartacak filan bunlar hikaye. Samsung CEO su geçen aylarda açıkladı: 3D modası geçiyor smart tv lere ağırlık veriyoruz dedi. Bundan sonraki 3D teknolojisi Hologram TV olabilir IMAX evde olabilir bunlarda ne zaman gelir bilinmez. o güne kadar bu alet gayet güzel idare eder.

Kullanıcı dostu bir arayüzü var. İnsanı detayların içinde ayarların uçurumunda boğmadan ne istiyorsa onu veren basit bir kullanımı var kumandanın. Daha ne isteyim ki? Her 6 ayda bir firmware olarak sürücü desteği verirlerse canıma minnet. Vermezlerse bir medya player ile sıkıntı kalmaz. WD Live düşünüyorum. Tabi bana kalsa HDPC yaparım ama evdekiler anlamaz onuda basit bişi seçmeliyim ki her dakika sorgu sual beni çağırmasınlar.

Not: forumda daha evvel yazım var mı hatırlamıyorum, o yüzden forum kurallarına aykırı bir yazım varsa özür dilerim.
    Saygılar
    axkaan

• Allah Allah 300hz ve bu nu vestel belirtmiyor satan bayii bildiriyor ilginç.Sonrasında 300hz ise neden firma fiyatlarını yukarılara taşımasın vestel led tv lerinde kocaman yazılarla kaç hz olduğunu belirtmiş ama bu modelde saklamış.İstanbulda forum istanbul vestel bayiinde konuştuğum satış danışmanı ki konuşmalarından anlattıklarından işinin uzmanı olduğu belliydi tv nin 50hz olduğu ve fazla birşey beklemememizi söyledi. Carreforurdaki vestel bayiinde ise 100hz olduğunu yazmışlardı anladığım kadarıyla satıcılar ürünlerini satmak için sallamaktanda geri durmuyorlar. Ha bu arada yeni TV alanların TV si hayırlı olsun gülegüle kullansınlar
  • quote:

@tulii haklısın mesaj göndermekte.Bence bundan sonra alışveriş yapılacak yerler hakkında alışveriş yapmadan önce yorumları okumakta fayda var.
    @funk-c öncelikle hayırlı olsun fakat malesef bende hdd yok ama kullanan arkdaşlar vardır.yada müşteri hizmetlerine danışırsan yada varsa bir arkadaşında deneyip alman daha güvenilir olacaktır.Bu arada nerden ne kadara aldın?

kocaeli vestel bayisinden 1.350 lira civarıydı.tam hatırlamıyorum..

3D olayında ise bende puss in boots3D yi çalıştırdığımda hata almıştım. mkvmerge GUI programı ile onu halletim.isteyene yardımcı olabilirim. onun dışında 3D filmlerde sorun yaşamadım.
  • harici hdd 500gb direk tanımıştı, hiç problem olmadı hemen tanıdı, fakat bazı filmlerin ses dosyalarını açmamışt, onlarda dts olduğu için, yoksa tüm filmleri açtı bende,

300hz. olmasına imkan yok, lg lw serisi bile 100hz, yazılımla yapay 400hz yapıyorlar,

pazartesi bize ne gelecek merak ediyorum, 8011 kullanan varmı şuanda
  • quote:

harici hdd 500gb direk tanımıştı, hiç problem olmadı hemen tanıdı, fakat bazı filmlerin ses dosyalarını açmamışt, onlarda dts olduğu için, yoksa tüm filmleri açtı bende,

300hz. olmasına imkan yok, lg lw serisi bile 100hz, yazılımla yapay 400hz yapıyorlar,

pazartesi bize ne gelecek merak ediyorum, 8011 kullanan varmı şuanda

Umarım yarın size 8011 gelir gerçi benim ümidim yok ama göndermezlerse hızlıal.com yanıltıcı kandırıcı müşteriyi aldatıcı ilan veriyor. Bunlara birşey yapmak lazım ki başkalarını aldatmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: funk-c

3D olayında ise bende puss in boots3D yi çalıştırdığımda hata almıştım. mkvmerge GUI programı ile onu halletim.isteyene yardımcı olabilirim. onun dışında 3D filmlerde sorun yaşamadım.
    Merhabalar. 8022 almıştım ve pişman da değilim. Evet bir hafta sonra 8011' i aynı fiyatla vermeye başladılar ama ellerindeki stoğu eritiyorlar bence. Yani kar'dan zarar. 8011 almayı da düşünüyorum. Bakalım, kısmet.

Bu arada sevgili funk-c mkvmerge GUI programı ile neyi nasıl yaptığını anlatabilirsen, sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

*** Teknosa' nın istanbuldaki bir mağazasında Toshiba' nın 40' bir modeli 699 TL' den satılıyor. O mağazaya yakın olan alabilir çünkü çok çok iyi bir fiyat.

Not: Arkadaşlar sipariş verdiğihiz sayfanın ekran görüntüsünü alın. Yanlış ürün gelirse, hiç düşünmeden geri gönderin. Bilinçli yapmışlarsa, eşşek gibi asıl ürünü göndermek zorundalar çünkü internetten yapılan suçların cezası daha fazla.

• Garanti24 durum nedir tv niz geldimi .Çok merak ediyorum umarım istediğiniz gelir sabah mesaj attım ürün stoklarında yokmuş
  • quote:

Garanti24 durum nedir tv niz geldimi .Çok merak ediyorum umarım istediğiniz gelir sabah mesaj attım ürün stoklarında yokmuş

az önce kargoyu aradım tv gelmiş ve PF8011 gelmiş, çok şaşırdım, öğleden sonra gelmiş kargo bu sebeple yarın teslim ederiz dediler fakat ben iş çıkışı kendi aracımla alıp getirirm dedim, hayret vallahi nasıl böyle birşey yaptılar inanamadım, bakalım uğraştığımıza değdimi acaba
  • Adınıza çok sevindim gülegüle kullanın ama bana neden böyle yaptılar anlamadım
  • şimdi kargo şirketinden geldim tv PF8011 pixellence modeli, servis bu akşam gelecek kurmaya, tv hakkında yorumlarımı yazarım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

quote:

Orijinalden alıntı: funk-c

Merhabalar. 8022 almıştım ve pişman da değilim. Evet bir hafta sonra 8011' i aynı fiyatla vermeye başladılar ama ellerindeki stoğu eritiyorlar bence. Yani kar'dan zarar. 8011 almayı da düşünüyorum. Bakalım, kısmet.

Bu arada sevgili funk-c mkvmerge GUI programı ile neyi nasıl yaptığını anlatabilirsen, sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

*** Teknosa' nın istanbuldaki bir mağazasında Toshiba' nın 40' bir modeli 699 TL' den satılıyor. O mağazaya yakın olan alabilir çünkü çok çok iyi bir fiyat.

Not: Arkadaşlar sipariş verdiğihiz sayfanın ekran görüntüsünü alın. Yanlış ürün gelirse, hiç düşünmeden geri gönderin. Bilinçli yapmışlarsa, eşşek gibi asıl ürünü göndermek zorundalar çünkü internetten yapılan suçların cezası daha fazla.

mkvmerge GUI programını çalıştırıp,dosyayı "ekle" seçeneğinden ekleyin. dosya>seçenekler> kısmından varsayılan olarak 'ses ve görüntü izleri için başlık kaldırma sıkıştırmasını etkisizleştir' seçeneğini seçin. o pencereye tamam deyip,çoklamayı başlat 'ı seçerek işlemin tamamlanmasını bekleyin. boyuta bağlı olarak 5-10 dk sürmekte.

bu arada program versiyonu mkvmerge GUI v5.5.0

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.