Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servis gelip kurdu tv'yi, 3d performansı 8022'den 2 gömlek daha iyi, pixellence özelliği sd yayınlarda fark ediyor, diğer tüm özellikler 8022 ile aynı, biraz daha estetik 8022'ye göre, kontrast daha iyi daha keskin görüntü,yayında hzılı altyazı geçişleri daha okunur seviyede, kısacası 8022'den daha iyi bence, usb'den yine bazı filmleri açmadı, fakat dediğim gibi ben egreat r6s kullanıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Allah Allah 300hz ve bu nu vestel belirtmiyor satan bayii bildiriyor ilginç.Sonrasında 300hz ise neden firma fiyatlarını yukarılara taşımasın vestel led tv lerinde kocaman yazılarla kaç hz olduğunu belirtmiş ama bu modelde saklamış.İstanbulda forum istanbul vestel bayiinde konuştuğum satış danışmanı ki konuşmalarından anlattıklarından işinin uzmanı olduğu belliydi tv nin 50hz olduğu ve fazla birşey beklemememizi söyledi. Carreforurdaki vestel bayiinde ise 100hz olduğunu yazmışlardı anladığım kadarıyla satıcılar ürünlerini satmak için sallamaktanda geri durmuyorlar. Ha bu arada yeni TV alanların TV si hayırlı olsun gülegüle kullansınlar

Voltaj Aralığı : 220V-240V AC 50Hz

Arkadaşlar voltaj değerlerini tazeleme hızları ile karıştırıyorlar. Bu ikisi benim bildiğim aynı şey değildir. Bakın vestelin 8011 sayfasına onda da böyle değerler var o da mı 50 Hz tazeleme ile çalışıyor 3D veriyor. Ben bunu araştırdım olabilirmi diye 50 Hz e 3D nasıl olur diye yok böyle bir şey. Keşke olsa da PC de 3D oyunlarımı oynasam. :)

http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/lcd-televizyonlar/3d-tv-42pf8011-42-lcd-tv

Bugün teknik eleman geldi. Kendisine sordum zavallılar ne kadar ekmek o kadar köfte durumundalar. Belli bir şirket politikası ve genel amaçlı teknik bakım ve destek hariç dünyadan bi haberler. Yanlış anlamayın o kişilerin bir suçu yok onları yeteri kadar donatmayan firmanın eğitim sisteminin suçu var. Kesinlikle çalışan o kişiyi hedef almıyorum.

Ama orada üretim şemasını gördükleri için adam net olarak söyledi bildiğimizin malumunu:
    Bu TV nin içi paneli dahil komple Samsung dur dedi. Başkaca Hz için sıkılmaya gerek yok. 50 Hz olamaz bu TV. Bu kalitede 3D yi de 100 HZ ile de veremezler. 300 Hz bana mantıklı geliyor bu yüzden. İnandırıcı gelmiyorsa bilemiyorum. Bir miktar sorun varsa çiftlemelerde vs lerde bence bu yazılımı firmware ile ilgilide olabilir.

Kısaca benim bugün gördüğüm teknik servis elemanında gösterdiği 3D test filminde resmen Samsungda ne görüyorsam onu gördüm evimde. Hemde 1/3 fiyata. Ben memnunum tavsiye ederim. Muhtemelen Vestel de smart tv ve led olayına doğru üretim bandını kaydıracaktır o yüzden bu fırsat kaçırılmaz bulursanız alın diyorum.

not: smart tv nin gereksiz bişi olduğuna inanıyorum. çok smart isteyen küçük bir düzen kurar tv smart olur 1 dk da.

• servislerin hiç bir şeyden haberi yok dediğiniz gibi, yine aynı kişiler geldi evime tv yi kurmaya, abi neden değiştirdin dediler tv yi, bende pixellence özelliği yoktu dedim 8022 de, olurmu abi onda da vardı demezmi, tamam kardeşim sen onayla garantiyi işine bak dedim, yani bu kadar bilgileri var,
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

servislerin hiç bir şeyden haberi yok dediğiniz gibi, yine aynı kişiler geldi evime tv yi kurmaya, abi neden değiştirdin dediler tv yi, bende pixellence özelliği yoktu dedim 8022 de, olurmu abi onda da vardı demezmi, tamam kardeşim sen onayla garantiyi işine bak dedim, yani bu kadar bilgileri var,

Ya bunlar salak yada müşteriyi salak yerine koyuyorlar gelen mesaja bakın. Değerli Müşterimiz;

Tarafınıza gönderilen ürün aynı model üründür. İki üründe aynıdır.

Saygılarımızla kafam karıştı şimdi
  • şimdi sitede değişiklik yapılmış .Vestel 42PF8011 / 42VF8022 42" UsbMovie FULL HD LCD TV (3D) + 4 Gözlük böyle satıyorlar
  • way çakallar :)
  • Ben şanslıymışım bana 8011 geldi, şu anda memnunum hem görüntü hemde 3d iyi, dikkat edin mükemmel demiyorum, bir lg nin rakibi olamaz, fiyatına göre iyi, teknosada çalışan bir arkadaşım var o na anlattım durumu 1150tl 3d ful hd pixellence 4 gözlük hediye vs...., bence hiç kaçırma fiyat çok uygun dedi, hatta lg de kampanyaları vardı cumartesi, fakat bana vesteli al dedi. mağazalarda ki görüntülerin hepsi full hd veya bluray görüntüler, o yüzden cam gibi, sd yayınlarda hepsi bozuluyor,
  • @garanti24 hayırlı olsun adına çok sevindim bu kadar zahmetten sonra.Ayrıca hakkını aradığın içinde kutluyorum.Umarım yeni gelen tv ile ilgili fotoğraflar ekleyebilirsin hem bizde fikir sahibi olmuş oluruz.
    @axkaan verdiğin bilgiler için teşekkürler ama birde şu hz olayında kesin bir kaynak olsa herkesin kafasındaki soru işareti kalkacak gerçi ben yenileme hızından memnunum ghosting vs.birşey görmediğim için çok ilgilendirmiyor.
    @tulii arkdaşım hızlıal sitesi bence dolandırıcılık suçu işliyor sana aynı modeli gönderip diğer arkadaşa 8011 göndermesi tuhaf bir durum belki tüketici hakem heyetine başvurabilirsin fiyatı fazla olmadığından hakem heyetinin limitini aşacağını düğünmüyorum.
  • İşin garibi kullanmadığım televizyonun ilk taksidi geldi onu ödeyeceğim aslında inat yaptım ürün hala kargoda gidip alabilirim ama ne bileyim belki utanıp gönderirler yoksa 8022 modeli 1149 liraya başka yerde görmedim vestel bayilerinde 1799 indirimle nakit 1349 tl ye veriyorlar ürün özelliklerine göre ucuz ne yapsam çocuklar her gün evde kafamı yiyorlar hele derbi günü kafamı yediler
  • quote:

İşin garibi kullanmadığım televizyonun ilk taksidi geldi onu ödeyeceğim aslında inat yaptım ürün hala kargoda gidip alabilirim ama ne bileyim belki utanıp gönderirler yoksa 8022 modeli 1149 liraya başka yerde görmedim vestel bayilerinde 1799 indirimle nakit 1349 tl ye veriyorlar ürün özelliklerine göre ucuz ne yapsam çocuklar her gün evde kafamı yiyorlar hele derbi günü kafamı yediler

vallahi ne diyeyim bilemedim ama seni soğutan tvde ne oldu 3d yayınlar mı?Aslında bayide varsa gidip bakıp öyle almanı öneririm.
  • Soğumak gibi bir şey yok bayii de gördüm çok güzel görüntü vardı pixellence olayı kafamı karıştırdı yok sa 3d olayını görmedim bile arkadaşın biri içi samsung deyince ısındım ne yapsam bilmem alıp denesem beğenmezsem iade etsem diyorum ama ya 8011 gönderirlerse diyorum ama hayırlısı
  • bende duymuştum lg veya samsung panel kullandıklarını ne kadar doğrudur orasını bilemem.Kusura bakama benim kafamdan 8011 uçmuş unuttum ben onu.Göndeirilerse bende 8011 almanı öneririm kağıt üstünde özelliklerine bakarak.
  • ben 8011 çalışırken görmedim tamamen takıntı yani 8022 çalışırken gördüm bayaa bir parlaktı hem anlamadığım kullanma klavuzundada pixelennce var yazıyormuş doğrumu siz böyle bir ibare gördünüzmü sayfa 23 müş
  • Smart tv zaten istemiyorum evde ps3 var o zaten internete giriyor kaldıkı zaten laptop var evde gerekte yok smart tv ye dünya para
  • parlaklığa çok fazla takılmamanı öneririm çünkü bir süre sonra çoğu kişi sıkılıp dinamik modddan doğal moda geçiyor.Evet benim kitapçıktada yazıyor pixellence özelliği ile ilgli şeyler.Gerçi tvnin kumandasında da rec tuşu var ama geçersiz bazı şeyleri ortak üretiyorlar diğer tvlerle.Dediğin gibi smart tv bana görede çok aman aman bir özellik değil sonuçta laptopu bağlayınca smart tvden eksik yanı kalmaz.
  • 8022 ve 8011 her ikisini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim; aralarında vay be ne fark farmış denecek bir şey yok, 8011 biraz daha iyi görüntü veriyor, 3d biraz daha iyi başkada aman aman bir fark yok, pixellence biraz göz boyama gibi geldi bana, ekranı 2 ye bölüyor, fakat kötü haliyle kimse öyle tv izlemez bence, pixellence özelliği olmayanda da görüntüde çok fark yok
  • hızlı aldakiler inanılmaz komik koy koy izle 3 d ye filan da gerek yok stoktaki tvleri ayırd edemiyolarmış 8022 veya 8011 gelebilirmiş :)
  • quote:

8022 ve 8011 her ikisini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim; aralarında vay be ne fark farmış denecek bir şey yok, 8011 biraz daha iyi görüntü veriyor, 3d biraz daha iyi başkada aman aman bir fark yok, pixellence biraz göz boyama gibi geldi bana, ekranı 2 ye bölüyor, fakat kötü haliyle kimse öyle tv izlemez bence, pixellence özelliği olmayanda da görüntüde çok fark yok

Sizin bu sözünüze istinaden tv mi kargodan geri aldım 8022 servisi çağırdım kurduracağım denerim beğenmezsem iade ederim 50tl puan sayarsak 1100 geliyor dışardan bu fiyata alamam vestel bayii 1350 tl dedi yie 250 tl ucuza geliyor taksitelde cabası
  • quote:

quote:

8022 ve 8011 her ikisini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim; aralarında vay be ne fark farmış denecek bir şey yok, 8011 biraz daha iyi görüntü veriyor, 3d biraz daha iyi başkada aman aman bir fark yok, pixellence biraz göz boyama gibi geldi bana, ekranı 2 ye bölüyor, fakat kötü haliyle kimse öyle tv izlemez bence, pixellence özelliği olmayanda da görüntüde çok fark yok

Sizin bu sözünüze istinaden tv mi kargodan geri aldım 8022 servisi çağırdım kurduracağım denerim beğenmezsem iade ederim 50tl puan sayarsak 1100 geliyor dışardan bu fiyata alamam vestel bayii 1350 tl dedi yie 250 tl ucuza geliyor taksitelde cabası

aynen öyle, bundan daha düşük fiyat yok, bayide bile dediğiniz gibi 1350tl, 1100 çok iyi fiyat o paraya 32 inç lcd satıyorlar, beğeneceğini umuyorum, ben inat uğruna bu işlere giriştim, fakat dediğim gibi tv ler arasında çok büyük bir görüntü farkı yok, sd yayınlar hemen hemen tüm lcd veya ld tvlerde kötü, hd yayınlar gerçekten çok fark ediyor, pixellenme sıfır oluyor, fakat sd yayınlar 720x480 çözünürlükte olduğundan pixellenme fazla

• aslında peşlerini bırakmazdı ama stoklarında yok muş bastırdım ama bişey yapamadılar neyse ya bende güzel bir hd uydu alıcı var ki seg tv de bile hd olarak süper görüntü veriyordu bakalım bunda nasıl olacak
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.