Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egomencim

memnun kalmana sevindim güle güle kullan inşallah.Yalnız garanti24 ün de dediği gibi ikiisndede 2d to 3d olayı yok sana başka tvmi gönderdiler acaba

bencede daha üst model göndermiş olmasınlar.
  • Ben baştada yazdım kimseyi üzmek yada kırmak için yazmadım .Çünkü bunlar benim değil servis elemanının sözleri 2d yi 3dy kanald üzerinde yaptı evet görüntü değişti çocuğun dediği zaten orjinal 3d yapmıyor dedi sanal oluyor ki lg dede böyle benim gördüğümde zaten görüntüye bir derinlik veriyor ekranda bir derinlik oluşuyor 3d olayına gelince ne bir titreme ne bir kayma hiçbir şey yoktu sonderece netti ki bildiğiniz üzre ben çok korkuyordum ama boşa korkmuşum sonrası 100 hz olayına gelince belge gösterdi seri noları ve hz değerleri vardı 8022 hz 100 yazıyordu yeni seride güncelleme yapıldığını belirtti size döneceğim dedi gittikten sonra aradı 200hz olduğunu söyledi belki bendeki yeni seridir çünkü neden banada 8011 göndermediler aradığımda stoklarında olmadığını söylediler demekki yeni gelenler böyle olmuş olabilir sonuç herkes güle güle kullansın pixellence olayı da kesinlikle var seri nolarıda yazıyordu gösterdiği kitapçıkta tekrar bana forumda yardımcı olan herkese başta garantı24 ve egomencim arkadaşımıza teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 16 Mayıs 2012; 17:16:01 >

• Tekrar 2d to 3d yi TRT HD yayında denedim evet görüntü bariz şekilde derinlik kazanıyor ama dışarı çıkar gibi olmadı tewty izledim 3d resmen odanın içine çıkmış gibi oluyor görüntü çok net ben lg leri izlemiştim forum istanbul saturn da aynen onlar gibi ben fark göremedim hele çift görünti çizgilenme kesinlikle yok ben çok tuttum
  • üzülecek yada kırlılacak bir durum yok.Yalnız bu tvde 2d yi 3d ye çevirme işlemi yok dediğin gibi yeni seri ile alakalı bir durum olabilir hz olayı dediğim gibi ghosting vs olmadığı sürece beni alakadar etmiyor.Memnun kalmana sevindim.Menüde pixellence modu var mı?Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu?Her türlü sorunu elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  • şu hz ve 2d 3d çevirme olayını biraz daha araştırmak lazım sanki bi de yeni seri dediklerini nasıl ayırd edicez oda var lw ciler 2d 3d yi çevirmede fark hissedemediklerini yazmışlar senin
    bu 2d 3d convert olayını çözmen ii olmuş güle güle kullanın kasası çok güzel olmasada bu yorumdan sonra 8022 ye daha sıcak bakmaya başladım
  • quote:

üzülecek yada kırlılacak bir durum yok.Yalnız bu tvde 2d yi 3d ye çevirme işlemi yok dediğin gibi yeni seri ile alakalı bir durum olabilir hz olayı dediğim gibi ghosting vs olmadığı sürece beni alakadar etmiyor.Memnun kalmana sevindim.Menüde pixellence modu var mı?Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu?Her türlü sorunu elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Ya erkenmi sevindim şimdi canım sıkıldı dizi seyrediyor annem bir an gözüm takıldı yüzler bir tuaf sanki yer yer gölge gibimi desem yani tonlamada farklılıkmı desem bilemiyorum sanki ten renklerinde bir tuaflık var ekran boyutundanmı ne yüzler sanki yer yer açılma yapıyor yardım lütfen
  • Kimse yokmu ya e2 kanalda dizi vardı baktım sanki yüzleredeki renklerde ten renginde tuaflık var duvarlardaki renklerde tuaf ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

üzülecek yada kırlılacak bir durum yok.Yalnız bu tvde 2d yi 3d ye çevirme işlemi yok dediğin gibi yeni seri ile alakalı bir durum olabilir hz olayı dediğim gibi ghosting vs olmadığı sürece beni alakadar etmiyor.Memnun kalmana sevindim.Menüde pixellence modu var mı?Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu?Her türlü sorunu elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Ya erkenmi sevindim şimdi canım sıkıldı dizi seyrediyor annem bir an gözüm takıldı yüzler bir tuaf sanki yer yer gölge gibimi desem yani tonlamada farklılıkmı desem bilemiyorum sanki ten renklerinde bir tuaflık var ekran boyutundanmı ne yüzler sanki yer yer açılma yapıyor yardım lütfen

senin dediğin olay büyük bir ihtimalle sd yayınlarda oluşuyordur, hd yayınlarda bu problemi yaşamazsın, bende 8022 varken bundan şikayetçiydim

• hızlıal da tv kalmamış, ne 8011 nede 8022
  • hangi modda kullanıyorsun ayarlardan değiştir doğal yada dinamik falan seç bakalım düzelecekmi.Mümkünse fotoğrafta eklersen daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

hangi modda kullanıyorsun ayarlardan değiştir doğal yada dinamik falan seç bakalım düzelecekmi.Mümkünse fotoğrafta eklersen daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.

Dinamik modda. bir sorun yok ama renkler çok keskin sanki ciltlerde parlama var abime gittim ondada 42 inç seg var onda yok dediğim olay ama ondaki uydu alıcı sd belki ondan hd yayında sorun yok 3d süper ötesi renkler derinlik çok beğendim ama sd yayın mat değil çok parlak unutmadan hızlıal dan mesaj geldi onu da yayınlayacağım çok ilginç yazmışlar
  • Bu da gelen cevap Değerli müşterimiz.

Konu hakkında gerekli araştırma yapılmış ve daha önce de bu konu hakkında tarafınıza bilgi verilmiştir. Ürünü 2 ay öncesinden itibaren tarafınıza sevk edilen model numarası ile üretilmeye başlamıştır. Diğer model numaralı ürün ile bu ürün arasında hiçbir fark yoktur. Dilerseniz ürünü tarafımıza geri gönderebilirsiniz. Vestel firmasına ürün gönderilip gerekli işlemler başlatılacaktır.

Saygılarımızla.
  • hızlıal banada kutular ayırd edilemiyo demişti onları takma adamların suratı yeşil gibiyse hdmi veya scart girişi kontrol et monitörde oluyo bazen belki öyle olmuştur
  • bugün vestel yetkili servise sordum tvlere (8011-8022) 50 hz diyo 2d 3 d ye çevirme eski aktif gözlüklerde vardı yeni pasif gözlükte yok diyo lg de pasif onda var dedim lafı değiştiriyo sanırım eleman konuya hakim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

bugün vestel yetkili servise sordum tvlere (8011-8022) 50 hz diyo 2d 3 d ye çevirme eski aktif gözlüklerde vardı yeni pasif gözlükte yok diyo lg de pasif onda var dedim lafı değiştiriyo sanırım eleman konuya hakim değil

Servisler neder bilmem bana gelen zaten yetkiliydi ve adam elle tutulur bir belge ya bakıp söyledi sadece laf olaydı salladı derdim .Sonrasında gözümün ününde 2d to 3d olayını yaptı zaten aman aman bir şey değil 3d olayına zaten söz yok çok net ve güzeldi 2d to 3d yaparken görüntü bulandı büyüdü gözlüğü takınca görüntüde derinlik oluştu ama orjinal 3d gibi değil hele samsung demo indirdim uçaklar tv nin dışına çıkıyor resmen .eto177 sizin dediğinizden bende şüphelendim ama tv hd uyduya ve hdmi bağlı yarın servisi çağıracağım baksın çok takarsam iade ederim Ederimde yerine bu fiyata bu özlekliklerde ne koyarım bilemem

• olmazsa lw4500 alalım hem led daha tasarruflu zamanla aradaki fiyat farkı faturada çıkar diye düşündüm ben ama lg vardı bende lk serisi toz girdi panelle ekran arasına lg den soğudum o yüzden hala kararsızım
  • Ürünü iade etsemmi bilemedim renklerde sorun yok tek sorun yüz rengi yani ten rengi sanki pembeleşiyor gibi kızarıyor gibi yer yer mozaikleşiyor gibi benmi sorunluyum takıntımı yaptım ama 3d çok net en ufak sorun yok ne dersiniz uydu alıcım yapmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 17 Mayıs 2012; 9:03:45 >
  • Birde sabah sabah klavuzu okudum 3d olayı ile olan uyarıları dehşete düştün evde çocuklar var sizlerde okuyun nedemek istediğimi anlayacaksınız felç epilepsi ve bir sürü yan etki lütfen sıkılmadan okuyun sonra başımız ağırmasın kılavuzun 4. sayfasında sağlık uyarısı 3d görüntüler diye bir uyarı var okuyunca resmen korktum felç epilepsi falan daha önce felç yada epilepsi geçirmemiş olsanız bile ortaya çıkabilir denmiş evde çocuklar var off keşke düz bir lcd alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 17 Mayıs 2012; 9:10:21 >
  • birdfe doğal modda kullanmayı dene belki sorunun çözülebilir.Yan etkilerine çok fazla takılmamanı öneririm heleki pasif panellerde yinede çocuklarda abartmamakta fayda var.Sonuçta bir ağrı kesicinin bile faydasından daha uzun bir liste yanetkisi olabileceği yazıyor.Ama çok kafaya taktıysan düz lcd almana gerek yok 3dsini kullanmazsın.
  • quote:

birdfe doğal modda kullanmayı dene belki sorunun çözülebilir.Yan etkilerine çok fazla takılmamanı öneririm heleki pasif panellerde yinede çocuklarda abartmamakta fayda var.Sonuçta bir ağrı kesicinin bile faydasından daha uzun bir liste yanetkisi olabileceği yazıyor.Ama çok kafaya taktıysan düz lcd almana gerek yok 3dsini kullanmazsın.

Sorun okadar büyük değil sabah tekrar eski tv mi bağladım ondada var belki uydu alıcımda yada kablolarda sorun var . Ben bir ay önce dubai deydim benim kuzenin evinde 50 inç panasonic plazma vardı fulhd bayılmıştım çok süper görüntü vardı kablolu hd yayın ve çok netti inanın muhteşem yüzyıl oynuyordu görüntü süperdi hatta dedim kuzenime istanbulda bu dizi bukadar süper değil görüntü olarak. Ve televizyonu 1000tl karşılığı dubai dirhemine almıştı bizim tv ler büyük o hangar gibiydi 3d ye gelince dediğiniz gbi ben bakmam ama çocukları sürekli kontrol edemem .Projeksiyon makinam var inanın 1500 dolara almıştım zamanında sadece 4 saat izleyebildim baş ağrısı yaptı izleyemedim öyle hevesle almıştımki şimdi dolabı bekliyor Bence bazı şeyler moda 3d öyle birşey çok sürmez diye düşünüyorum .şimdi biraz denerim servisi çağırırım oda birşey yok derse geri vermem ama işin garibi 3d çok nett sorun yok sağdan soldan her yönden bir sorun yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.