Şimdi Ara

Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.611
Cevap
47
Favori
240.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

quote:

Orijinalden alıntı: bameas

Evet arkadaslar dun servis yetkilileri kurulum yaptilar. Cok ilgili ve hizli aciklayici bilgiler verip kontollerini de yaptilar. Suana kadar ne goruntu ne ses ne kumandalar ile ilgili bir sorun yok. memnunum cok sukur. Dizayn hos.3d si cok iyi. asagiya sirali TV1 EXT1 EXT2 ve EXT2-S SIDE AV HDMI1. HDMI2 HDMI3 HDMI4 YPbPr vga/pc modlari var. buradaki T2 Ve T2-S Modlari karasal yayinla ilgilimi bilmiyorum. ama bu yazilar var. resim cekemedim. zaten cekecegim resimden cok fikir sahibi olacaginizi sanmiyorum. Ben ciplak gozle kotu bir durum goremedim.
    Buyuk ekran olmasi cok iyi. Izleme mesafesi yaklasik 3~4 metre arasi olan salonumuza tam oldu. kanal gecisleri cok hizli 1~2 sn de kararak geciyor.
    Nette youtube ve izlesene.com dan birkac goruntu izledim tam ekran oldu. yanliz smarti saglikli kullanabilmeniz icin tv nizden cok internet saglayicinizin hizli ve saglikli olmasi lazim bence..
    Kirmizi tonlarda titresim yok. golgelenme bulutlanma vs yok.
    Dual play gozlukleri aldiginjz bayii a ve b olarak fabrikadan isteniyormus. Onumuzdeki gunlerde gelecek. su detayi kuruluma gelen arkadaslar soyledi. Bu iki dualplay gozlukleri kutu icinden cikmiyormus. satin aliniyormus. ama aldiginiz bayii ile bastan konusup netlestirirseniz benim gibi ucretsiz alabilirsiniz. simdilik aklima gelenler bunlar.
    Ama sunu soylemeliyim sizde bilirsiniz elektronik malzeme isi sans isi. yani nasipte varsa aldiginiz elli milyarlik urunlede malesef bircok sorun yasarsiniz.Gonlunuzu ferah tutup beklentilerinizi belirleyip ya nasip deyip hangi marka olursa olsun fazla saga sola bakmadan kisa surede sectiginiz tv yi alin... uzadikca kafaniz karisir. farkindaysaniz forumda benim fazla mesajim yoktur. Ben Mesajlari inceledim daha oncede yazdigim gibi yaradana siginip kararimi verip hemen sonuca gittim. insallah sizde kolay bir surec yasayip iyi bir cihaz alirsiniz...

Sd ve hd yayınlarsa görüntü nasıl? bir de eğer mümkünse herhangi bir maç görüntüsü açıp bakar mısınız bir sıkıntı oluyor mu?

Sd de ve hd yayinlarda goruntu bence guzel. mac ozetlerine baktim beni rahatsiz edecek bir durum olmadi ama herkesin standarti nedir bilemem. insallah memnun kalirsiniz sizde arkadaslar
    Internettede youtube ve izlesene. dan bjrkac goruntu izledim bilgisayarimdaki gibiydi fark goremedim. smarti bence iyi. Sanal 3d si bile cok guzel. Daha ne olsun 55inc 3400 luk cihaz. on milyarlik nasil olacak ki bu yayin kalitesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar daha oncede yazdim panel lg.
    cift cekirdek oldugunu biliyorum ben.
    eEXT1 EXT2s modlarini asagi dogru sirali hdmi 1~2~3~4 gordum. bu EXT1 EXT2S YAZILARI karasal yayinlami ilgili bilmiyorum.ama var oldugu soylendi. smarti bence iyi eger cizim yapmayacaksaniz

arkadaslar icinizi rahat olsun. sizi husrana ugratacak bir cihaz degil bence.
    9060 yerine mutlaka bu cihazi alin son cikan cihaz bu.
    yazilim destegi varmi bilmiyorum ama servisten kuruluma gelen arkadaslar usbden yeni yazilimi yuklediler. zaten eskisinden kotu olacaksa diger markalarda oldugu gibi bence hic olmasin yeni guncellemeler.
    yine de karar sizin alin bence pisman olmazsiniz hastalik boyutunda cihaz degistirenlerden degilseniz. diger markalarda ki sorunlari soylememe gerek yok hepiniz biiyorsunuz. bu cihaz 3 ay sonra fiyat olarak ucuzlamayi birakin uzerine koyacak bir cihaz bence.

• ali1979 A kullanıcısına yanıt
    Kirmizi beyaz gozlukler kutudan cikmiyor. ucretli satiliyormus ama ben bayii ile konustum ucretsiz vereceklermis. bir iki gune getiririz dediler arkadasim.

• Keşke alan arkadaşlar kullanırken video çekip youtuba atsa ne guzel olurdu.ayrıca vesteldeki air mause kullanımı nasıl merak ediyoruz.

• quote:

Bunu mu yoksa 47lik 9060'ı mı alsam karar veremedim.
    Çift ekran dışında farkı yok. Çift ekran da beni ilgilendirmiyor ama çerçevesiz olması çok güzel. Arada 200 lira var.

Var hocam var bildiklerim yanlışsa dùzeltin çft ekran,dahili wifi,DvbT2,dış dizayn ki cok şık aklıma gelenler,kisaca bence deger o farka ende alicam bir kac aya kadar benim aklıma takılan tek şy islemci meselesi.

• arkadaşlar 4 sene önce abimlere aldığımız Vestel 42 LCD ürün numarasını unuttum ama onda
    bile ekranı iki ye bölme özelliği vardı ben kendim denedim bir tarafta pc monitörü diğer tarafta uydu bağlamıştım
    ne enteresandır ki yeni çıkan hiç bir modelde bu özelliği eklemiyorlar artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f47xfenerli

arkadaşlar 4 sene önce abimlere aldığımız Vestel 42 LCD ürün numarasını unuttum ama onda
    bile ekranı iki ye bölme özelliği vardı ben kendim denedim bir tarafta pc monitörü diğer tarafta uydu bağlamıştım

Hocam eyer simdiki çift ekran özelliğinden bahsediyorsanız bu öyle bir şey degil sizin bahsettiğiniz Pıp Pap olayı sanırım.

• arkadaşlar bu üründe en büyük eksik belki bir çokğunuzun gözünden kaçmış olabilir
    DTS ses desteklemiyor.dolayısıyla dans edip şarkı söylese bile benim için sınıfta kalan bir panelden öteye gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

quote:

Orijinalden alıntı: f47xfenerli

arkadaşlar 4 sene önce abimlere aldığımız Vestel 42 LCD ürün numarasını unuttum ama onda

Hocam eyer simdiki çift ekran özelliğinden bahsediyorsanız bu öyle bir şey degil sizin bahsettiğiniz Pıp Pap olayı sanırım.

hayır siz yanlış anladınız sanırım benim de tam bahsini ettiğim olay kendinden entegre twin tünerdi

ekranı ortadan ikiye bölüp bir tarafı pc bir tarafı uydu alıcı olarak kullanabiliyordum.bilmem anlatabildimmi.saygılarımla

• Herkezin merak ettiği soruları Vestele mail attım,geldiğinde paylaşırım

1-Bu modelin işlemcisi tek çekirdek mi,çift çekirdek mi
    2-dts varmıdır
    3-Dvb T-2 mevcut mu
    Saygılar sunarım
    (not:bu cevapları tv almak isteyen bir çok kişi beklemektedir. ACİL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

Herkezin merak ettiği soruları Vestele mail attım,geldiğinde paylaşırım

1-Bu modelin işlemcisi tek çekirdek mi,çift çekirdek mi
    2-dts varmıdır
    3-Dvb T-2 mevcut mu
    Saygılar sunarım
    (not:bu cevapları tv almak isteyen bir çok kişi beklemektedir. ACİL)

hocam şimdi vestel merkezden arandım Manisa'dan bende senin gibi islemci ve cift ekran icin gözluk meselesini sormuştum korktugum oldu islemci malesef Tek çekirdekmiş çift ekran gözlukleri içinde aldığınız bayi size ücretsiz temin edecektir dedi DvbT2 sormadım bir arkadaş burada olduğuna dair resmini çekip paylaşmıştı bu islemciyle alakalı en güzel sonucu kullanan arkadaşların paylaşımlarından göreceğiz artık.

• Ben 479060'ı aldım. O da tek çekirdektir. bilgisayar varken ve onu hdmı'dan bağlamak varken tv'den internete girmeklr uğraşmam kumandayla iki saatte...

Ama kurulum yapıldığında merak edenler için internet durumuna bakar, yorum yaparım. Belki video da çekerim o esnada.

• 3000e çıktıktan sonra samsung'un ne anlamı var ki. Sony alırız o parayı verecek olsak.

400daha verin şunu alın, olmadı 200daha çıkın Sharp alın. Onu vereceğine 500daha çıkın ultrahd 4k alın...

Ee indirimle 2500 lira verecekken 4000 liraya çıktık 100er 200er? Nası olcak.
    Öyle hesap mı yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

arkadaşlar bazıları t2 var diyor resim falan paylaşıyor ama vestel genel merkezinde 50 kişiyle görüştüm adamlar ısrarla yok diyor.Bu fiyata gidin samsung f7000 alın olmadı 400 tl daha koyun gidin f8000 alın tv bir defa alınmıyor alıyorsun 10 sene kullanıyorsun 500 tl den kaçıp vestele sarılmayın.N11 de f8000 avantajik indirimiyle 3250 ye falan alınabiliyor yada golddan alın.Keyfinize bakın ben şu an f8000 ü almak üzereyim golddan ki 4 tanede aktif gözlük hediyesi var en az 300 tl gözlükler yapar

Karar sizlerin ama ayni goruntu kalitesine ve ayni fiyata sen samsungunun 46inc olanini alacaksin ben 55inc olanini aldim. amac iyi kalite goruntu tv izleyeceksiniz arkadasim. benim tercihim daha buyuk ekran oldu cok da memnunum. diger ozelliklerine belki ayda yilda bir goz atarsin ki 9090da digerlerinden asagi kalir bir tarafi yok. siz daha iyi bilirsiniz tabiki...

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

arkadaşlar bazıları t2 var diyor resim falan paylaşıyor ama vestel genel merkezinde 50 kişiyle görüştüm adamlar ısrarla yok diyor.Bu fiyata gidin samsung f7000 alın olmadı 400 tl daha koyun gidin f8000 alın tv bir defa alınmıyor alıyorsun 10 sene kullanıyorsun 500 tl den kaçıp vestele sarılmayın.N11 de f8000 avantajik indirimiyle 3250 ye falan alınabiliyor yada golddan alın.Keyfinize bakın ben şu an f8000 ü almak üzereyim golddan ki 4 tanede aktif gözlük hediyesi var en az 300 tl gözlükler yapar

İnanin buradaki isanlar müsteri hizmetlerinden daha cok araştırıp daha iyi biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Keşke alan arkadaşlar kullanırken video çekip youtuba atsa ne guzel olurdu.ayrıca vesteldeki air mause kullanımı nasıl merak ediyoruz.

Air mause cok kibar cok hassas ve cok kullanisli. bence iyi bir is cikarmislar.
    ayrica tv ye tanitmasi da cok kolay. mause uzerinden once V sonra P tusuna birkac saniye basili tutup hallediyorsunuz. ben kullaniyorum cok memnunum.
    kardesim sen turkiye de yasiyorsun internet saglayiciniz hepinizi kandiriyor 8 bit hiz diyorlar gelen zar zor 4 evet sadece 4. Yayin kaliteleride malum. 3G. diye birsey cikardilar evet maliyet dusuk koca minibus dolusu cihazlarin yaptigini canta gibi sirtina al canli yayin yap ama verilen goruntu kalitesi sifir bence.
    yani kardesim bugday ekip pirinc hasadi yapamazsin. ozur dilerim cok bilmislik yapmayim ama gercek bu. gerisi hikaye..

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Keşke alan arkadaşlar kullanırken video çekip youtuba atsa ne guzel olurdu.ayrıca vesteldeki air mause kullanımı nasıl merak ediyoruz.

Air mause cok kibar cok hassas ve cok kullanisli. bence iyi bir is cikarmislar.
    ayrica tv ye tanitmasi da cok kolay. mause uzerinden once V sonra P tusuna birkac saniye basili tutup hallediyorsunuz. ben kullaniyorum cok memnunum.
    kardesim sen turkiye de yasiyorsun internet saglayiciniz hepinizi kandiriyor 8 bit hiz diyorlar gelen zar zor 4 evet sadece 4. Yayin kaliteleride malum. 3G. diye birsey cikardilar evet maliyet dusuk koca minibus dolusu cihazlarin yaptigini canta gibi sirtina al canli yayin yap ama verilen goruntu kalitesi sifir bence.
    yani kardesim bugday ekip pirinc hasadi yapamazsin. ozur dilerim cok bilmislik yapmayim ama gercek bu. gerisi hikaye..

Ayrica cin deki hiz dudak ucuklatir 20 lerde. Bir de adamlara ve yaptiklarina bok atarlar. teknolojinin en iyisi sende olsa ne olur alt yapisi bozuksa destekleyen sistem carpiksa

• Durum boyleyken cikmis bazi arkadaslarda cekirdekten leblebiden bahsediyorlar..

• quote:

3000e çıktıktan sonra samsung'un ne anlamı var ki. Sony alırız o parayı verecek olsak.

400daha verin şunu alın, olmadı 200daha çıkın Sharp alın. Onu vereceğine 500daha çıkın ultrahd 4k alın...

Ee indirimle 2500 lira verecekken 4000 liraya çıktık 100er 200er? Nası olcak.
    Öyle hesap mı yapılır.javascript:void(AddText('[:\'(]'))

al benden de o kadar. aynı görüntüye neden daha fazla vereyim.vestelin görüntüsünü daha görmedim ama muadil markalardaki ürünlerle en az 400-500-600 tl fark var.ayrıca bu çift ekran olayı baya aklımı çeldi yanee.sony 47 805 için tamam demiştim kendime...;:) ama vesteli gördüm görmez olaydım :) aklım yine karıştı bi taraftan da 500 tl fark var arada...sonumuz ne olacak ????

• quote:

Orijinalden alıntı: harunyayd

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Görüntü kalitesine diyecek yok ama smart olayi Tam oturmadi daha. Cok ARGE calismasi lazim

Smart ile pek isim olmaz gibi .Peki bu tv nin panelini vestel kendimi uretiyo?veya hangi paneli kullaniyoo? Yani goruntu cok iyi diyorsun ama diger butun panellerde oldugu soylenen isik sizmasi karelenme vs sorunlar varmi?

PANELI LG DEN ALIYORDU BELKI ŞİMDİ KENDILERI URETIYOR
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.