Şimdi Ara

Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.611
Cevap
47
Favori
240.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar dun servis yetkilileri kurulum yaptilar. Cok ilgili ve hizli aciklayici bilgiler verip kontollerini de yaptilar. Suana kadar ne goruntu ne ses ne kumandalar ile ilgili bir sorun yok. memnunum cok sukur. Dizayn hos.3d si cok iyi. asagiya sirali TV1 EXT1 EXT2 ve EXT2-S SIDE AV HDMI1. HDMI2 HDMI3 HDMI4 YPbPr vga/pc modlari var. buradaki T2 Ve T2-S Modlari karasal yayinla ilgilimi bilmiyorum. ama bu yazilar var. resim cekemedim. zaten cekecegim resimden cok fikir sahibi olacaginizi sanmiyorum. Ben ciplak gozle kotu bir durum goremedim.
    Buyuk ekran olmasi cok iyi. Izleme mesafesi yaklasik 3~4 metre arasi olan salonumuza tam oldu. kanal gecisleri cok hizli 1~2 sn de kararak geciyor.
    Nette youtube ve izlesene.com dan birkac goruntu izledim tam ekran oldu. yanliz smarti saglikli kullanabilmeniz icin tv nizden cok internet saglayicinizin hizli ve saglikli olmasi lazim bence..
    Kirmizi tonlarda titresim yok. golgelenme bulutlanma vs yok.
    Dual play gozlukleri aldiginjz bayii a ve b olarak fabrikadan isteniyormus. Onumuzdeki gunlerde gelecek. su detayi kuruluma gelen arkadaslar soyledi. Bu iki dualplay gozlukleri kutu icinden cikmiyormus. satin aliniyormus. ama aldiginiz bayii ile bastan konusup netlestirirseniz benim gibi ucretsiz alabilirsiniz. simdilik aklima gelenler bunlar.
    Ama sunu soylemeliyim sizde bilirsiniz elektronik malzeme isi sans isi. yani nasipte varsa aldiginiz elli milyarlik urunlede malesef bircok sorun yasarsiniz.Gonlunuzu ferah tutup beklentilerinizi belirleyip ya nasip deyip hangi marka olursa olsun fazla saga sola bakmadan kisa surede sectiginiz tv yi alin... uzadikca kafaniz karisir. farkindaysaniz forumda benim fazla mesajim yoktur. Ben Mesajlari inceledim daha oncede yazdigim gibi yaradana siginip kararimi verip hemen sonuca gittim. insallah sizde kolay bir surec yasayip iyi bir cihaz alirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

Evet arkadaslar dun servis yetkilileri kurulum yaptilar. Cok ilgili ve hizli aciklayici bilgiler verip kontollerini de yaptilar. Suana kadar ne goruntu ne ses ne kumandalar ile ilgili bir sorun yok. memnunum cok sukur. Dizayn hos.3d si cok iyi. asagiya sirali TV1 EXT1 EXT2 ve EXT2-S SIDE AV HDMI1. HDMI2 HDMI3 HDMI4 YPbPr vga/pc modlari var. buradaki T2 Ve T2-S Modlari karasal yayinla ilgilimi bilmiyorum. ama bu yazilar var. resim cekemedim. zaten cekecegim resimden cok fikir sahibi olacaginizi sanmiyorum. Ben ciplak gozle kotu bir durum goremedim.
    Buyuk ekran olmasi cok iyi. Izleme mesafesi yaklasik 3~4 metre arasi olan salonumuza tam oldu. kanal gecisleri cok hizli 1~2 sn de kararak geciyor.
    Nette youtube ve izlesene.com dan birkac goruntu izledim tam ekran oldu. yanliz smarti saglikli kullanabilmeniz icin tv nizden cok internet saglayicinizin hizli ve saglikli olmasi lazim bence..
    Dual play gozlukleri aldiginjz bayii a ve b olarak fabrikadan isteniyormus. Onumuzdeki gunlerde gelecek. su detayi kuruluma gelen arkadaslar soyledi. Bu iki dualplay gozlukleri kutu icinden cikmiyormus. satin aliniyormus. ama aldiginiz bayii ile bastan konusup netlestirirseniz benim gibi ucretsiz alabilirsiniz. simdilik aklima gelenler bunlar.
    Ama sunu soylemeliyim sizde bilirsiniz elektronik malzeme isi sans isi. yani nasipte varsa aldiginiz elli milyarlik urunlede malesef bircok sorun yasarsiniz.Gonlunuzu ferah tutup beklentilerinizi belirleyip ya nasip deyip hangi marka olursa olsun fazla saga sola bakmadan kisa surede sectiginiz tv yi alin... uzadikca kafaniz karisir. farkindaysaniz forumda benim fazla mesajim yoktur. Ben Mesajlari inceledim daha oncede yazdigim gibi yaradana siginip kararimi verip hemen sonuca gittim. insallah sizde kolay bir surec yasayip iyi bir cihaz alirsiniz...

Sd ve hd yayınlarsa görüntü nasıl? bir de eğer mümkünse herhangi bir maç görüntüsü açıp bakar mısınız bir sıkıntı oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

Evet arkadaslar dun servis yetkilileri kurulum yaptilar. Cok ilgili ve hizli aciklayici bilgiler verip kontollerini de yaptilar. Suana kadar ne goruntu ne ses ne kumandalar ile ilgili bir sorun yok. memnunum cok sukur. Dizayn hos.3d si cok iyi. asagiya sirali TV1 EXT1 EXT2 ve EXT2-S SIDE AV HDMI1. HDMI2 HDMI3 HDMI4 YPbPr vga/pc modlari var. buradaki T2 Ve T2-S Modlari karasal yayinla ilgilimi bilmiyorum. ama bu yazilar var. resim cekemedim. zaten cekecegim resimden cok fikir sahibi olacaginizi sanmiyorum. Ben ciplak gozle kotu bir durum goremedim.

birde eğer internetiniz varsa web browser uygulamalarından bahsedermisiniz

• Valla daha fazla uğraşamayacağım. yeter valla bu nedir ya, bıktım. Ben alıyorum artık. Satın alma sayfasındayım şu an.

• sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    Haberlerini bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞLEMCİSİ TEK ÇEKİRDEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

İŞLEMCİSİ TEK ÇEKİRDEK

Nerede yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

quote:

İŞLEMCİSİ TEK ÇEKİRDEK

Nerede yazıyor?

SERVİSE VE BAYIYE SORDUM ZATEN ÇİFT OLSA ÖZELLIKLE BELIRTIRDI BENDE VESTEL SMART KULLANIYORUM YAZILIM DESTEGI YOK VE SAMSUNG LG YE GORE YAVAS INTERNET MENUSU..
  • bu panel işinden anlayan biri daha detaylı anlatabilirmi acaba???tek çekirdek olduğu yazıldı az önce.gerçekmi ? doğruysa ne kaybederiz? görüntü ile alakalı bir sıkıntı olurmu ? ayrıca dts varmı?çift ekran hakkında bilgi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyayd

bu panel işinden anlayan biri daha detaylı anlatabilirmi acaba???tek çekirdek olduğu yazıldı az önce.gerçekmi ? doğruysa ne kaybederiz? görüntü ile alakalı bir sıkıntı olurmu ? ayrıca dts varmı?çift ekran hakkında bilgi ????

DOGRUDUR INTERNETE DOLASIRKEN SAMSUNG LG GIBI COK HIZLI CALISMAZ
  • ever arkadaşlar şu çekirdek olayı hakkında bilgisi olan varmı
  • Bilgisayar almıyorum neticede. İntertte çoj,dolaşmam. Çekirdek çok da önemli değil benim için. Neyse ben aliyim şunu

• BU PARAYI EDECEK TV DEĞİL ARKADAŞLAR UZAK DURUN ZATEN DÜŞECEK FİYAT
  • Ahah tv'yi almamı yukardaki istemiyor :d
    Androidden girince site hata veriyor. Explorer gerekiyormuş. Alamadım bi türlü.

• quote:

Bilgisayar almıyorum neticede. İntertte çoj,dolaşmam. Çekirdek çok da önemli değil benim için. Neyse ben aliyim şunu

Aynen benim icin onemli olan goruntu ve dts destegi.birde t2 destegi kesinlesirse ki ispati olan.resimler paylasildi.dts hakkinda bilgi olan varmi.
    Ayrica butun markalarin tv lerini canli izledim.sony de fark var digerleri ayni gibi.simdi vestele gidip bu tv canli izlemek lazim....ona gore degerlendirme yapicam.birde yerli mali varken onu kullanmak gerek diye dusunuyorum her nekadar servisinden memnun olmasamda daha onceki tecrubelerimle...

• Görüntü kalitesine diyecek yok ama smart olayi Tam oturmadi daha. Cok ARGE calismasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: harunyayd

quote:

Bilgisayar almıyorum neticede. İntertte çoj,dolaşmam. Çekirdek çok da önemli değil benim için. Neyse ben aliyim şunu

Aynen benim icin onemli olan goruntu ve dts destegi.birde t2 destegi kesinlesirse ki ispati olan.resimler paylasildi.dts hakkinda bilgi olan varmi.
    Ayrica butun markalarin tv lerini canli izledim.sony de fark var digerleri ayni gibi.simdi vestele gidip bu tv canli izlemek lazim....ona gore degerlendirme yapicam.birde yerli mali varken onu kullanmak gerek diye dusunuyorum her nekadar servisinden memnun olmasamda daha onceki tecrubelerimle...

Şu an netbookumdan bir wifi yakaladım şifresiz. Ama en düşük güçte çekiyor :) ve sanal klavyede almaya çalışıyorum. Vestel bu çabamı görse beni ceo yapar.

• quote:

Görüntü kalitesine diyecek yok ama smart olayi Tam oturmadi daha. Cok ARGE calismasi lazim

Smart ile pek isim olmaz gibi .Peki bu tv nin panelini vestel kendimi uretiyo?veya hangi paneli kullaniyoo? Yani goruntu cok iyi diyorsun ama diger butun panellerde oldugu soylenen isik sizmasi karelenme vs sorunlar varmi?

• ben 9090 aldım 10 gün önce fakat çift ekran gözlükleri çıkmadı.Alanlarda çıktımı kırmızı ve beyaz gözlükler.
  • Bunu mu yoksa 47lik 9060'ı mı alsam karar veremedim.
    Çift ekran dışında farkı yok. Çift ekran da beni ilgilendirmiyor ama çerçevesiz olması çok güzel. Arada 200 lira var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.