Şimdi Ara

Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.611
Cevap
47
Favori
240.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşım ben 55 incini aldım flash player 11 desteği yok air maus iyi değil sık sık kilitlendi görüntüsü iyi değil.
  • flash player desteği yoksa işe yaramaz. digiturkplay seyredilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimim kullanıcısına yanıt
    la660'ı incelediniz mi?
    sd görüntü kalitesi açısından karşılaştırma yapabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.doe

la660'ı incelediniz mi?

Ben kıyasladım. Vestel bariz daha iyi.
    Şu an vestel, lg arasında seçim yapmak üzere olan biri olarak konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

quote:

la660'ı incelediniz mi?

bende lg 47LA660, Samsung 46F6800 ile bu tv arasında kaldım, LG nin piyasaya çıkalı 1 sene olması, vestel'in daha yeni çıkması nedeniyle vestel biraz daha öne çıkıyor, ama biraz daha araştıracağım
  • sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    Az önce 47" 9060 ile 55" 9090'ı yan yana gördüm. dsmart hd yayında ikisi de iyiydi, sd yayında 9060 iyiyiydi, 9090 farkedilir şekilde kötüydü.
    Karar vermek için 47" 9090'ı görmek lazım, 55 ile panel tipi veya donanım farkı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

quote:

quote:

la660'ı incelediniz mi?

bende lg 47LA660, Samsung 46F6800 ile bu tv arasında kaldım, LG nin piyasaya çıkalı 1 sene olması, vestel'in daha yeni çıkması nedeniyle vestel biraz daha öne çıkıyor, ama biraz daha araştıracağım

Samsung'un bahsettiğiniz değil de bir altı 6570 sanırım onla da kıyasladım yine bariz vestel üstünlüğü vardı.
    Ama belki siZ LG tercih edersiniz bilemiyorum. Biraz da göreceli. Vestel tüm ayrıntıları gösteriyor, diğer ikisi öyle değil. Mat ve flu.

Örnek vermek gerekirse bir kar yığını var diyelim. Kar fırtınası ya da. Lg ve samsung'da o kar fırtınasıdüz beyaz şekilde hareket ediyoe.
    Vestel'de kar tozlarındaki taneler gözüküyor neredeyse.
    Belki de yayın ve ayarlarla ilgilidir bilmiyorum.

İncelediğiniz vestel 9090 47" mi 55" mi?

• Pf9060 fakat 47 değil 42inç.

• IPS ekran mı 9090 serisi ?
  • kimim kullanıcısına yanıt
    Slm kusura bakmayin ama flash destegi yok derken neden bahsediyorsunuz anlamadim. usb den flash bellek okuyucu mu ? Birde netten film izlerken diger tvlerde buyuk ekran olmuyor diye biliyorum ben.

• cahilliğime verin flash11 desteği olan tv varmı bilmiyorum gerçektrn varsa fiyatı nedir bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

Slm kusura bakmayin ama flash destegi yok derken neden bahsediyorsunuz anlamadim. usb den flash bellek okuyucu mu ? Birde netten film izlerken diger tvlerde buyuk ekran olmuyor diye biliyorum ben.

Ya hocam flash desteği yok diye televizyon almamak dünyanın en saçma şeyidir.
    Flash denen şey internette bazı sitelerdeki videoları oynatmak amaçlıdır. Örneğin 59saniye.com

Bak şimdi. Adam evine internet bağlatıyor, bilgisayarı var, jet gibi girer istediğini izler ama beyefendi hdmi'dan bağlantı yapıp televizyonu bilgisayar monitörü olarak kullanmıyor da direkt televizyonun smart özelliğini kullanmaya çalışıyor. Ne klavye var ne mause. Kumanda ile menü gezip, link yazıp video açmakla uğraşıyor. Ama pc'yi televizyona bağlamıyor. Sonra da vay efendim flash yok, vay efendim youtube kasıyor. Ee sen ne kasıyorsun, bilgisayar varken ne diye uğraşıyorsun.

Yani bilgisayarı olup da hdmi girişi yapmak yerine tv'en kumandayla internete girmeye çalışmak büyük görmemişlik diyeceğim de demiyorum.
    Flashın olmaması hiç önemli değil.

Adamlar 2500 liraya 120 ekran fullhd 3d televizyon alıp da diziport.com'dan dizi izleyeceğini tahmin edememişler napsınlar:D Te allahm ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebzelicorba -- 20 Aralık 2013; 1:33:32 >

• quote:

quote:

Flash denen şey internette bazı sitelerdeki videoları oynatmak amaçlıdır. Örneğin 59saniye.com

Bak şimdi. Adam evine internet bağlatıyor, bilgisayarı var, jet gibi girer istediğini izler ama beyefendi hdmi'dan bağlantı yapıp televizyonu bilgisayar monitörü olarak kullanmıyor da direkt televizyonun smart özelliğini kullanmaya çalışıyor. Ne klavye var ne mause. Kumanda ile menü gezip, link yazıp video açmakla uğraşıyor. Ama pc'yi televizyona bağlamıyor. Sonra da vay efendim flash yok, vay efendim youtube kasıyor. Ee sen ne kasıyorsun, bilgisayar varken ne diye uğraşıyorsun.

Yani bilgisayarı olup da hdmi girişi yapmak yerine tv'en kumandayla internete girmeye çalışmak büyük görmemişlik diyeceğim de demiyorum.

Adamlar 2500 liraya 120 ekran fullhd 3d televizyon alıp da diziport.com'dan dizi izleyeceğini tahmin edememişler napsınlar:D Te allahm ya.

Bence çok saçma düşünüyorsunuz. Bende arçelik var, youtube uygulamasından film izlediğim oluyor. Keşke web browser'ı flash desteklesede bilgisayar olmadan dizimag gibi sitelerden film izleyebilsem diyorum. Yerli markalar bu konudada kendini aşmalı.

• bameas kullanıcısına yanıt
    netten film izlerken vestel tam ekran olmaz ama lg olur saygılar.
    o zaman smart tv neden alıyorsun kardeşim tek ekran al pc de yap herşeyini yada akıllı tv kutu al izle ben pc mc uğraşmadan tv de yapmak isterim film izleme işimi 140 ekranda film izlemek varken neden pc yi bağlıyım yok hdmi takayım o ayrıntılarla uğraşacak olsam tek bir ekran alır geçer giderim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

quote:

Bence çok saçma düşünüyorsunuz. Bende arçelik var, youtube uygulamasından film izlediğim oluyor. Keşke web browser'ı flash desteklesede bilgisayar olmadan dizimag gibi sitelerden film izleyebilsem diyorum. Yerli markalar bu konudada kendini aşmalı.

o zaman smart tv neden alıyorsun kardeşim tek ekran al pc de yap herşeyini yada akıllı tv kutu al izle ben pc mc uğraşmadan tv de yapmak isterim film izleme işimi 140 ekranda film izlemek varken neden pc yi bağlıyım yok hdmi takayım o ayrıntılarla uğraşacak olsam tek bir ekran alır geçer giderim .

• web browser uygulamasında tam ekran oluyormu acaba
  • quote:

la660'ı incelediniz mi?

lg vestele göre biraz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

web browser uygulamasında tam ekran oluyormu acaba

vestel 55pf9090 olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.