Bildirim
Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
tvde en önemli şey görüntü kalitesidir
bence siyah çerçeve almak en iyisi .
zengin kız fakir oğlan dizisinde de görüyorum bu modeli hiç güzel değil vestel 55pf5025 ------ bence en kötüsü bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 13 Aralık 2013; 18:40:56 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
zengin kız fakir oğlan dizisinde de görüyorum bu modeli hiç güzel değil vestel 55pf5025 ------ bence en kötüsü bu
hocam o kötü bile değil başka bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: N3T
Düşmüş yazısına tıklarsanız kaynak siteye ulaşırsınız
bu site güvenli mi acaba -
bende bilmiyorum google'dan "vestel 9090" diye aratınca çıktı paylaşayım dedim
zaten orası indiirm haberi yapmış ve link vermiş sitede "hemen satın al'a tıklayınca başka bir siteye gidiyor.
firma iletişim adresinde yüreğir /adana 'dan bir adres vermiş. telelfon numarasıda var telefonla teyit edilebilir 200 Tl farkı içinde değer gibi -
quote:
uhhh..
tam türkish çerçeve
mesela 45-50+ üzerindeki kadınlar bayılır buna
tek problem danteli nasıl koyacaz :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: hbasaran82
quote:
uhhh..
tam türkish çerçeve
mesela 45-50+ üzerindeki kadınlar bayılır buna
tek problem danteli nasıl koyacaz :))
bu tv yi tv seyremek için değil de salonlarına aksesuar olarak alıyorlardır herhalde
-
Bu gün vestel 55pf 9090 aldım ama maalesef netten film izlerken tam ekran olmayışı beni yıktı yani açık web tarayıcı yok yada flash desteği yok ben var sanarak almıştım.ayrıca sık sık kitleniyor air mause eziyet.Artık lg 660s e bakacağız bunu geri yollamayı dşünüyorum. -
geçmiş olsun bende çok baktım bu tv ye gittim inceledimde hiç içime sinmemişti iyi ki almamışım diyorum şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: rammo
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
Orijinalden alıntı: rammo
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
4k cikmis. Cakma samsung cerçeveli Vestel brosur asmisti sabah
eeee yani.herkesin sizin gibi 4K'ya verecek parasi yok kusura bakmayın yani nasıl bir çereceve yapacaklardıki mesela köşeler üçgen falanmı aynı çakmacılığı bütün firmalar yapıyor olmalı sizin gözünüzle baktığımızda.
Bİ ALEMSINIZ BEN 4 K ALMADIMKI SMART LED VAR VESTELIN ZATEN BENDE
ÇAKMADAN KASTIM BU BİRAZ ÖZGÜN OLSALAR KESKE İLK FOTO SAMSUNG IKINCI VESTEL
tamam hocam yanlış anlamış olabilirim kusura bakma ama dizayn bakımından katılmıyorum neredeyse bütün markalar aynı model bir şey tutmuş ki bence güzelde duruyor o yoldan gidiyorlar maceraya girmiyorlar
BUGUN FORUM VESTEL MAGZASINDA INCELEDIM 29 BIN TL GUZEL YAPILMIS KALINLIGI VAR BIRAZ BIDE LG NIN OLED TV LERI VARDI ACAYIP INCE VE KAVISLI TASARIMLI
-
çift ekran özelliğinde kullanılması için kablosuz kulaklık seti öneriniz varmı? (bir verici 4 kablosuz kulaklık alıcılı) -
Vestel bugünlerde 4K ULTRA HD LED TV nin reklamlarına ağırlık verdi,sanki ön plana bu tv yi daha çok çıkarıyor, son çıkarmış olduğu 9090 serisi TV lere ise gerekli tanıtımı pek yapmıyor,bayiler bile gerekli bilgileri veremiyor -
evet bayiler de tanımıyorlar henüz bu seriyi.. bayi bana dahili kablosuz erişim yok demişti :)) hatta dahili karasal digital yayınlarını alan tunerinin var olup olmadığından bile haberleri yok ...vestel bayileri biraz bana arabesk geldi ayrıca....parası olanı bayi yapmışlar...elektronikle ,teknolojiyle alakaları yok resmen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 16 Aralık 2013; 11:40:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ati39
evet bayiler de tanımıyorlar henüz bu seriyi.. bayi bana dahili kablosuz erişim yok demişti :)) hatta dahili karasal digital yayınlarını alan tunerinin var olup olmadığından bile haberleri yok ...vestel bayileri biraz bana arabesk geldi ayrıca....parası olanı bayi yapmışlar...elektronikle ,teknolojiyle alakaları yok resmen..
tamamen katılıyorum 9090 aldık gelen servis biz bunun eğitimini almadık diyor. -
Arkadaşlar Hepsiburada da 2.391,08 TL.ye düşmüş,100 TL.worldpuan ile daha da uygun olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerx -- 18 Aralık 2013; 21:42:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sezerx
Arkadaşlar Hepsiburada da 2.391,08 TL.ye düşmüş,100 TL.worldpuan ile daha da uygun olabilir
2.599 demiştm ama. kullanıcımla giriş yapınca gördüm. özel indirimler 2.391 evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 19 Aralık 2013; 8:32:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: raziel82
quote:
Orijinalden alıntı: sezerx
2.599 demiştm ama. kullanıcımla giriş yapınca gördüm. özel indirimler 2.391 evet
Aynı indirim bende de tanımlı. Almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Görüp inceleyen, kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
indirimde olan nedir pf9090 mı -
quote:
Orijinalden alıntı: kimim
indirimde olan nedir pf9090 mı
47pf9090
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X