Şimdi Ara

Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.611
Cevap
47
Favori
240.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV'niz çok güzelmiş, tekrardan hayırlı olsun.
  • Baybars Sultan kullanıcısına yanıt
    Televizyonunuz hayırlı olsun.
    Ben de vestel zeta tüplü tv'den led veya plazmaya geçiş yapmak üzereyim.
    ilglilendiğim ledler LG 660, Philips 6008, Samsung 6640, Vestel 9060; plazma LG 50ph670.

Bu televizyonlardan herhangi birini incelediniz mi? 9090'ı bunlardan biri ile karşılaştırabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 47PF9090 modelini Vestel' in kendi teşhir mağazasında canlı izledim. Kasa çok şık ve gösterişli. İki kişi aynı anda iki farklı kanalı gözlük yardımıyla izleyebiliyor. Gözlüğü değiştirdiğimizde kanalı da değiştirmiş oluyoruz. Yani evde iki kişi aynı anda aynı tv de iki farklı diziyi tam ekran seyredebilirsiniz. Seside iki farklı kulaklık ile ayırabiliyormuş. Bu özellik çok iyi olmuş.
    Mağaza görevlisine DVB T2 özelliği varmı diye sorduğumda, evet var dedi ve "Digital Karasal Yayın özelliği" ibaresini gösterdi.
  • Anlattığız şekilde iki kişi aynı anda iki farklı kanalı izlemesi lg'lerdeki dual playe benziyor. Ama bunu tv yayınında yapmak için 2 tuner gerekir.
    Çift tunere ilişkin bir ibare gözünüze çarptı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.doe -- 8 Aralık 2013; 18:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.doe

Anlattığız şekilde iki kişi aynı anda iki farklı kanalı izlemesi lg'lerdeki dual playe benziyor. Ama bunu tv yayınında yapmak için 2 tuner gerekir.

Çift tuner diye bir ibare görmedim. Ayrıca broşür de almıştım, broşürde de böyle bir ibare yok. Herhalde farklı bir uygulama var. Belki bir tuner uydudan, diğer tuner karasaldan olabilir. Ama ben bizzat denedim ve gördüm. Bir gözlükte atv yayını varken diğer gözlükte yabacı bir tv kanalı vardı. Keşke görevli arkadaşa sorsaymışım, o an aklıma gelmedi.
  • 42 si yok daha galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMAN-35

quote:

Orijinalden alıntı: mr.doe

Anlattığız şekilde iki kişi aynı anda iki farklı kanalı izlemesi lg'lerdeki dual playe benziyor. Ama bunu tv yayınında yapmak için 2 tuner gerekir.

Çift tuner diye bir ibare görmedim. Ayrıca broşür de almıştım, broşürde de böyle bir ibare yok. Herhalde farklı bir uygulama var. Belki bir tuner uydudan, diğer tuner karasaldan olabilir. Ama ben bizzat denedim ve gördüm. Bir gözlükte atv yayını varken diğer gözlükte yabacı bir tv kanalı vardı. Keşke görevli arkadaşa sorsaymışım, o an aklıma gelmedi.

Gözlük cikinca ne vardi ekranda hocam LG bin dual play olayi gibimi yoksa

• dün bende Vestel 9090 led tv sipariş ettim hafta içi gelirmiş.İnşallah hayal kırıklığı yaşatmaz görüntü olarak.android telefondaki fotoları TV'den izleyebiliyormuz acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1979

dün bende Vestel 9090 led tv sipariş ettim hafta içi gelirmiş.İnşallah hayal kırıklığı yaşatmaz görüntü olarak.android telefondaki fotoları TV'den izleyebiliyormuz acaba.

Hayırli olsun gule gule kullanin görünen o ki pisman olmayacaksınız geldigindede paylaşımları yaparsanız resim falanda paylaşırsaniz iyi olur bu tv'yi alacaklardan biride benim şimdilik beklemede ve takipteyim beni 55`inç cezbediyor sizinki kaç ekran nereden ve kaca aldınız bilgi verirmisiniz tekrardan hayırlı olsun.bu arada android'ten resimleri rahatca görüntulersiniz sıkıntı yok.

• vestelin bu.modelinde çift tuner olup görüntüyü ortadan bölebilse ve ya köşelerde gösterebilse öncelikli tercihlerim arasina girecekti.reklamlar çıktığında küçük ekranda filmin başladığını görmek kolaylık oluyor.uydu alicim öyle.alıştım bu pip,pap olayına

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1979

dün bende Vestel 9090 led tv sipariş ettim hafta içi gelirmiş.İnşallah hayal kırıklığı yaşatmaz görüntü olarak.android telefondaki fotoları TV'den izleyebiliyormuz acaba.

güle güle kullanın,kaç ekran alıyorsunuz,bir de fiyatını paylaşabilirmisiniz
  • Android uygulamalar mevcut

• Vestel bayinden aldım.120 ekran.36 ay taksitle ayda 83 tl.Heralde yarın veya çarşamba günü gelir.
  • ben listem ekledim fiyat 2000 tl inerse alacağım yoksa philips 7008-8008, samsung f7000-8000 lg la 860 v yada pana plazma olacak
  • vestel çift ekran teknolojisi;
    iki ayrı yayını aynı ekranda göstereceği için gözlüksüz izleme olasılığı yok gibi yanılmıyorsam 4 gözlük veriliyor ikisi beyaz diğer ikisi de kırmızı yani 3 kişi dizi seyretmek istese diğer kişi maça bakamaz en fazla iki iki olabilir tabi ki seslerde karışmasın diye en azından 4 tane kablosuz kulaklık almak gerekli tabi bu sayı yetersiz derseniz bir takım daha 4lü gözlük seti vede kulaklık gerekli tabi gönül isterdi ki yayınların birini gözlüksüz vede sesi normal olarak alınsın diğeri de gözlük vede kablosuz kulaklıkla izlenebilsin eğer bu şekilde ise diğer özelliklerine bakmaksızın bugün alırım...:)
  • Dostlar, bu ürün LG yada Samsung olsa fiyatı 3 binden aşağı olmazdı.

Türkiye üretildiği için bir adım önde zaten. Öncelikle şu "Türk Malı" olunca otomatikman "Uzak Dur!" diyenler var. Onlara hiç aldanmayın. Neyse konuya gelecek olursak;

Vestel tv'ler HD kanallarda başarılıdır. Ancak SD (normal) kanallarda ise çok daha başarılıdır. Diğer ünlü markalara göre renkler daha canlı gelir. Bunu tv'leri yan yana görenler iyi bilir.

Bu bahsedilen tv'de özelliklerine göre çok iyi. Tasarım çok şık. Uzun lafın kısası biraz daha ucuzlarsa kaçırmayın derim. Vestel'in şu ana kadar çıkardığı en iyi tv serisi bu ve bi üst ekranlı modeli.
  • Çifte ekran özelliğini inceleyen oldu Mu? Hangisinin sesini çıkarıyor? Dahili uydu alıcı ile 2 ayrı uydu yayını izlenebilir mi?
  • panellerin markaları nedir 9090 serisinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 9 Aralık 2013; 22:05:58 >
  • bir de air mouse özelliği ile smart tv özelliklerini mouse gibi kullanabiliyorsunuz?

http://www.vestel.com.tr/air-mouse-kumanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 9 Aralık 2013; 22:11:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.