Şimdi Ara

Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.611
Cevap
47
Favori
240.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv piyasada ne zaman bollaşacak, nereye gittiysem kimsenin haberi yok
  • kullananlardan bi inceleme çıksa gerçi yeni bir tv ama alan olmuştur heralde
  • Benim bugün akşam geldi.47 PF9090.Görüntü kalitesi güzel.benim hoşuma gitti.Smart center ile telefona görüntü aktarımı gayet iyi.Ayrıca telefonu kumanda olarak kullanabiliyorum.Fakat kırmızı ve beyaz gözlük kutuda çıkmadı.Yarın soracaklar.
  • resim atacaktım ama atamadım nedense resim ekleye tıklıyorum olmuyor.Bu arada ps3 taktım çok güzel görüntü var pes 2013 topun gidişinde hiç sürüklenme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1979

resim atacaktım ama atamadım nedense resim ekleye tıklıyorum olmuyor.Bu arada ps3 taktım çok güzel görüntü var pes 2013 topun gidişinde hiç sürüklenme yok.

güle güle kullanın, tv hakkındaki gözlemlerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz
  • 3D si pasif mi bu serinin arkadaşlar ? bir de..evdeki hiç bir router , modeme yani kablosuz birağa bağlı olmaksızn direk çalıştırılabiliniyor mu herhangi bir cihazla (tablet ya da cep telefonu)? Wifi Direct özelliği yani..
  • 3d pasif wifi ile telefonu kumanda olarak kullandım ve tv deki görüntüyü telefona sorunsuzca aktardım.Görüntü kalitesi güzel hd yayınlar daha iyi bence.
  • ali1979 A kullanıcısına yanıt
    sanırım siz bulunduğunuz ortamdaki kablosuz ağdan faydalanarak yaptınız görüntü aktarımını bennim söyediğim hiç kablosuz ağ kullanmadan direk cepteki görüntüyü TV ye aktarma
  • ati39 A kullanıcısına yanıt
    iki kişi aynı anda aynı tv de iki farklı kanal izleyebilmesi güzel bir özellik. Fakat DVB T2 özelliği olup olmadığı hala belli değil, bu konuda farklı yorumlar geliyor
  • Vestel TV kataloğunda var diyor.....bir arkadaşımızda forumda resimle paylaşmıştı
  • evet kablosuz ağ istiyor.direk resim göndermiyor
  • 4k cikmis. Cakma samsung cerçeveli Vestel brosur asmisti sabah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 12 Aralık 2013; 22:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv 2499 TL'ye düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3T

Arkadaşlar tv 2499 TL'ye düşmüş

Link verebilirmisiniz
  • sezerx kullanıcısına yanıt
    Düşmüş yazısına tıklarsanız kaynak siteye ulaşırsınız

• Sadece yorum yapmışlar 200 tl indirim yapıldi diye aşağıdaki broşürde fiyat aynı siz değilde haberi yapanlar link verseymis iyi olurmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

4k cikmis. Cakma samsung cerçeveli Vestel brosur asmisti sabah

eeee yani.herkesin sizin gibi 4K'ya verecek parasi yok kusura bakmayın yani nasıl bir çereceve yapacaklardıki mesela köşeler üçgen falanmı aynı çakmacılığı bütün firmalar yapıyor olmalı sizin gözünüzle baktığımızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 13 Aralık 2013; 13:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

iki kişi aynı anda aynı tv de iki farklı kanal izleyebilmesi güzel bir özellik. Fakat DVB T2 özelliği olup olmadığı hala belli değil, bu konuda farklı yorumlar geliyor

Bir arkadaşımız menüden bakıp resmide paylaşmıştı var yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

quote:

eeee yani.herkesin sizin gibi 4K'ya verecek parasi yok kusura bakmayın yani nasıl bir çereceve yapacaklardıki mesela köşeler üçgen falanmı aynı çakmacılığı bütün firmalar yapıyor olmalı sizin gözünüzle baktığımızda.

çerçeveye neden okadar takarlarki insanlar
    altın kaplama olsa ne olacak içinde görüntü görütü olmadıktan sonra..
    çerçeveyi boşverin en kötüsü bile şık durur evinizde
    önemli olan görüntünün sizi ne kadar tatmin edeceği

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

quote:

Bİ ALEMSINIZ BEN 4 K ALMADIMKI SMART LED VAR VESTELIN ZATEN BENDE

ÇAKMADAN KASTIM BU BİRAZ ÖZGÜN OLSALAR KESKE İLK FOTO SAMSUNG IKINCI VESTEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 13 Aralık 2013; 14:00:05 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.