Şimdi Ara

Vestel 47PF9090 47' Wi-Fi 600Hz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.611
Cevap
47
Favori
240.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: harunyayd

quote:

Görüntü kalitesine diyecek yok ama smart olayi Tam oturmadi daha. Cok ARGE calismasi lazim

Smart ile pek isim olmaz gibi .Peki bu tv nin panelini vestel kendimi uretiyo?veya hangi paneli kullaniyoo? Yani goruntu cok iyi diyorsun ama diger butun panellerde oldugu soylenen isik sizmasi karelenme vs sorunlar varmi?

PANELI LG DEN ALIYORDU BELKI ŞİMDİ KENDILERI URETIYOR

peki bunu nereden öğrenebiliriz.keza lg panellerin baya sıkıntılı olduğu malum forumda bahsediliyor ....
    ayrıca bu tv yeni olduğu için daha net bilgiler yok ortada müşteri hizm. zaten Allah a emanet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

3000e çıktıktan sonra samsung'un ne anlamı var ki. Sony alırız o parayı verecek olsak.

400daha verin şunu alın, olmadı 200daha çıkın Sharp alın. Onu vereceğine 500daha çıkın ultrahd 4k alın...

Ee indirimle 2500 lira verecekken 4000 liraya çıktık 100er 200er? Nası olcak.
    Öyle hesap mı yapılır.javascript:void(AddText('[:\'(]'))

al benden de o kadar. aynı görüntüye neden daha fazla vereyim.vestelin görüntüsünü daha görmedim ama muadil markalardaki ürünlerle en az 400-500-600 tl fark var.ayrıca bu çift ekran olayı baya aklımı çeldi yanee.sony 47 805 için tamam demiştim kendime...;:) ama vesteli gördüm görmez olaydım :) aklım yine karıştı bi taraftan da 500 tl fark var arada...sonumuz ne olacak ????

Ben aldım valla vestel'i daha fazla beklemedim. Bekledikçe kafa gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senden ricam dts hakkında bir bilgin varmı tv ye baktınmı hiç? dts varsa sanırım bende bundan alacağım ocak ayında veya yıl sonunda :)
  • şu an baktım hb ye 47 pf9090 diye bi tv görmedim ben .bi yanlışlık mı var.47 9060 var bi tek ???
  • pardon giriş yapınca çıktı 47 pf 9090 aynen dediğiniz gibi
  • quote:

quote:

3000e çıktıktan sonra samsung'un ne anlamı var ki. Sony alırız o parayı verecek olsak.

400daha verin şunu alın, olmadı 200daha çıkın Sharp alın. Onu vereceğine 500daha çıkın ultrahd 4k alın...

Ee indirimle 2500 lira verecekken 4000 liraya çıktık 100er 200er? Nası olcak.
    Öyle hesap mı yapılır.javascript:void(AddText('[:\'(]'))

al benden de o kadar. aynı görüntüye neden daha fazla vereyim.vestelin görüntüsünü daha görmedim ama muadil markalardaki ürünlerle en az 400-500-600 tl fark var.ayrıca bu çift ekran olayı baya aklımı çeldi yanee.sony 47 805 için tamam demiştim kendime...;:) ama vesteli gördüm görmez olaydım :) aklım yine karıştı bi taraftan da 500 tl fark var arada...sonumuz ne olacak ????

Arkadas gonlunu ferah tut takilma ona buna. 55inc al yamyam markalarin 47inc parasina yerliye destek ol servisi elinin altinda. Market gibi her yerde..
    karar ver inan pisman olmazsin ben nemnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Keşke alan arkadaşlar kullanırken video çekip youtuba atsa ne guzel olurdu.ayrıca vesteldeki air mause kullanımı nasıl merak ediyoruz.

Air mause cok kibar cok hassas ve cok kullanisli. bence iyi bir is cikarmislar.
    ayrica tv ye tanitmasi da cok kolay. mause uzerinden once V sonra P tusuna birkac saniye basili tutup hallediyorsunuz. ben kullaniyorum cok memnunum.
    kardesim sen turkiye de yasiyorsun internet saglayiciniz hepinizi kandiriyor 8 bit hiz diyorlar gelen zar zor 4 evet sadece 4. Yayin kaliteleride malum. 3G. diye birsey cikardilar evet maliyet dusuk koca minibus dolusu cihazlarin yaptigini canta gibi sirtina al canli yayin yap ama verilen goruntu kalitesi sifir bence.
    yani kardesim bugday ekip pirinc hasadi yapamazsin. ozur dilerim cok bilmislik yapmayim ama gercek bu. gerisi hikaye..

Ayrica cin deki hiz dudak ucuklatir 20 lerde. Bir de adamlara ve yaptiklarina bok atarlar. teknolojinin en iyisi sende olsa ne olur alt yapisi bozuksa destekleyen sistem carpiksa

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    panel Lg dir büyük ihtimal en ucuz o kendileri üretemez ...

panele dokununca anlaşılır ips yada va panel olduğu .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Görüntü kalitesine diyecek yok ama smart olayi Tam oturmadi daha. Cok ARGE calismasi lazim

Smart ile pek isim olmaz gibi .Peki bu tv nin panelini vestel kendimi uretiyo?veya hangi paneli kullaniyoo? Yani goruntu cok iyi diyorsun ama diger butun panellerde oldugu soylenen isik sizmasi karelenme vs sorunlar varmi?

peki bunu nereden öğrenebiliriz.keza lg panellerin baya sıkıntılı olduğu malum forumda bahsediliyor ....
    ayrıca bu tv yeni olduğu için daha net bilgiler yok ortada müşteri hizm. zaten Allah a emanet

Hocam kumandadan menü tuşuna bas 4725 i tuşla listede LG yazisi varsa panel LG dir

• quote:

senden ricam dts hakkında bir bilgin varmı tv ye baktınmı hiç? dts varsa sanırım bende bundan alacağım ocak ayında veya yıl sonunda :)

Kimi var diyor kimi yok. Ben çok önemsemediğim için bakmadım o özelliğe. Zaten müşteri hizmetlerini arasak bilgi veremezler. Bizden daha bilgili değil hiçbiri. Lütfen Hatta bekleyin deyip arkadaşına ya da şefine soruyor. Hiç uğraşamam.
    . Ama dvd ya da ps almayı düşünüyorum o konuda da pek sıkıntım yok.

Ama geldiğinde dener söylerim :) kesin bilgi ortaya çıkar o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebzelicorba -- 24 Aralık 2013; 19:54:33 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kumandadan menü tuşuna bas 4725 i tuşla listede LG yazisi varsa panel LG dir

Ben menuden 4725 yaptim evet lg yazisida var. ama ben zaten lg panel oldugunu biliyordum. Benim televizyonu aldigim vestel bayisindeki arkadaslar lg panel oldugunu soylemislerdi. dts olaynin detayini dts ozelligini isteyen arkadaslar aciklayabilirmi nedir bu dts. valla ben tvnin volumunu yarisina kadar getirdim cok guzel. ama siz ne bekliyorsunuz bu tvden anlamadim. Benim ses sistemim var vallahi kurmadim cunku acamiyorum. rahatsiz edici oluyor. sizin eviniz bu duruma musaitse alirsiniz iyi bir ses sistemi olur biter.

• f47xfenerli F kullanıcısına yanıt
    twin tüner değil harici kaynaktan pip yapıyor.twin tüner olsa 2 farklı kanalı aynı anda gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

twin tüner değil harici kaynaktan pip yapıyor.twin tüner olsa 2 farklı kanalı aynı anda gösterir.

Ne fark eder birini direk kendi alicisindan digeri hdmi den oluyormu oluyor. sorun nedir sizce.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Ne fark eder birini direk kendi alicisindan digeri hdmi den oluyormu oluyor. sorun nedir sizce.

Iki ayri kanali ayni anda gosteriyor ayrica

• Yaklaşık 1 aydır televizyon araştırıyorum en son vestelde karar kıldım kağıt üzerinde özellikler iyi duruyor hemde Türk malı diye. sonunda Bugün 55pf9090 almaya vestel bayisine gittim bir adet cihazı kutudan çıkardılar denemeye başladım.

1- dakika bir gol bir cihazın 3d çalışmıyor gözlüksüz ve gözlükle görüntü aynı ayar falan gözlük değişimi gene aynı film değiştirdik gene olmadı. Üstelik görüntü çok titrekti ve atlayarak gidiyordu.
    2- test sırasında 2 kere televizyon 2 kere kumanda kilitlendi.
    3- internete bağlanalım dedik önce abartısız 20 dk ağı bulması için uğraştık neyse zar zor ağı buldu ama internete bağlanmadı.

Bende o hayal kırıklığı ile gittim LG55la660 aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben menuden 4725 yaptim evet lg yazisida var. ama ben zaten lg panel oldugunu biliyordum. Benim televizyonu aldigim vestel bayisindeki arkadaslar lg panel oldugunu soylemislerdi. dts olaynin detayini dts ozelligini isteyen arkadaslar aciklayabilirmi nedir bu dts. valla ben tvnin volumunu yarisina kadar getirdim cok guzel. ama siz ne bekliyorsunuz bu tvden anlamadim. Benim ses sistemim var vallahi kurmadim cunku acamiyorum. rahatsiz edici oluyor. sizin eviniz bu duruma musaitse alirsiniz iyi bir ses sistemi olur biter.

3d ve bluray filmlerin bazılarının ses formatıdır dts.
    O formatı çözecek donanım ya da yazılım yoksa görüntü gelir ses gelmez.

Fakat o donanım ya da yazılım olmasa da, bir dvd player, playstation vb cihazla sorun ortadan kalkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Yaklaşık 1 aydır televizyon araştırıyorum en son vestelde karar kıldım kağıt üzerinde özellikler iyi duruyor hemde Türk malı diye. sonunda Bugün 55pf9090 almaya vestel bayisine gittim bir adet cihazı kutudan çıkardılar denemeye başladım.

1- dakika bir gol bir cihazın 3d çalışmıyor gözlüksüz ve gözlükle görüntü aynı ayar falan gözlük değişimi gene aynı film değiştirdik gene olmadı. Üstelik görüntü çok titrekti ve atlayarak gidiyordu.
    3- internete bağlanalım dedik önce abartısız 20 dk ağı bulması için uğraştık neyse zar zor ağı buldu ama internete bağlanmadı.

Ben bir hafta oldu alali ve hicbir sorun yasamadim cok sukur. benim size inanmam icin tv yi aldiginiz bayinin telefonunu buraya yazmalisiniz. ayrica. Siz 3d den ve ayarindan bihabersiniz. televizyon derinlik ayarini otomatik olarak dusukte tutuyor siz yukselteceksiniz ki sanal 3d de bile mukemmel derinlik ve netlik veriyor. kumandada internet tusuna bastiktan 5 saniye sonra internete baglanip paketler cikiyor. siz bu markayi karalamak uzere buraya baglanan hatta tum markalara camur at ortalik karissin diyen birisi olabilirsiniz. eger bayiinin telefonunu vermezseniz bu kesinlikle bu boyle biline. bu nasil bir televizyon. ve marka ki butun olumsuzluklar ayni anda size denk geliyor. Aldiginizi iddia ettiginiz ki onada inanmiyorum vestelden kac alt seri bir tv biliyormusunuz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3d ve bluray filmlerin bazılarının ses formatıdır dts.
    O formatı çözecek donanım ya da yazılım yoksa görüntü gelir ses gelmez.

Fakat o donanım ya da yazılım olmasa da, bir dvd player, playstation vb cihazla sorun ortadan kalkıyor.

Anladim arkadasim kisa surede bunu test edecegim ve bilgi verecegim. tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Yaklaşık 1 aydır televizyon araştırıyorum en son vestelde karar kıldım kağıt üzerinde özellikler iyi duruyor hemde Türk malı diye. sonunda Bugün 55pf9090 almaya vestel bayisine gittim bir adet cihazı kutudan çıkardılar denemeye başladım.

Ben bir hafta oldu alali ve hicbir sorun yasamadim cok sukur. benim size inanmam icin tv yi aldiginiz bayinin telefonunu buraya yazmalisiniz. ayrica. Siz 3d den ve ayarindan bihabersiniz. televizyon derinlik ayarini otomatik olarak dusukte tutuyor siz yukselteceksiniz ki sanal 3d de bile mukemmel derinlik ve netlik veriyor. kumandada internet tusuna bastiktan 5 saniye sonra internete baglanip paketler cikiyor. siz bu markayi karalamak uzere buraya baglanan hatta tum markalara camur at ortalik karissin diyen birisi olabilirsiniz. eger bayiinin telefonunu vermezseniz bu kesinlikle bu boyle biline. bu nasil bir televizyon. ve marka ki butun olumsuzluklar ayni anda size denk geliyor. Aldiginizi iddia ettiginiz ki onada inanmiyorum vestelden kac alt seri bir tv biliyormusunuz..

Al buda senin aldigin televizyona yani la660 a yapilan yorum arkadas..

Apsuvaayaryar kullanici adli arkadas yapmis

Beyler 1 hafta once lg 42lm660s almak uzereyken satici tarafindan yonlendirilerek 42la660s yani yeni sezon urunu aldim. cift cekirdek - panel ve kumanda farki var sadece dediler. 2299tlden aldim. eve geldi servis kurulumu yapti. bismillah dedik actik. pattt diye 3adet piksel hatasi cikti. Normalde 5 pikselde degisim oldugunu ama benim 3 pikselin 20cm2 lik bir bolgede oldugu icin degisim sansin azda olsa var dediler bu birrrr.

Tabi benim moralim bozuldu tv kapadim servisi yolladim. Ayni aksami misafirim geldi mac izlemek istediler. Maci actik 400hz anladimki yalannn ne mumkun 5 dk sabit bakmak tvye. flulasmadan gozlere agri giriyor. ama bu ilk buyuk tv deneyimim oldugu icinde olabilir. asil sorun yesil sahada maci izlerken led panelde dikine golgeler farkettim. okadar barizki maca konsantre olamiyorsunuz. ertedi gun servisi aradim geldiler aninda sagolsunlar adama mac yayini arayim dedim adam tv acar acmaz gerek yok bahsettiginiz golgeleei gordum dedi. iade icin zorlucam genel merkezi dedi buda ikiii.

Son olarak la serilerde bildiginiz gibi tek kumanda cikiyor (sihirli kumanda) ama ben ona 3gun icinde yeni isim verdim sinirlii kumanda. internet ve smarr icin ok ama yuzde 90 kullanim alani olan kanal gecis - tv menu- vv seylerde kabus gibi bu konuyu uzatmicam sadece la alanlar 100tl daha verip normal kumanda muhakk alsinlar buda 3.

Ben urunu sorunsuz ve hizli bir sekilde iade ettim. ayni sansi siz bulamiya bilirsiniz. Cunku sansima LG GEBZE yetkili servisi Birol Elektronigin sahibi adam gibi adam cikti. Kendi tv mis gibi ilgilendi Allah razi olsun . Ayrica teknosa ve calisanlari kadar musteriye zorluk cikaran baska bir firma daha olmadigi halde sansima neo marin teknosa magzasindaki personellere cok cokk tesekkur ederim. istanbul ve izmitteki tum teknosalarda bulundum ama bu arkaslar kadar icten, durust ve saygili bir baska teknosa gormedim.

Size son sozumu tekrarliyorum "benim kadar ii insanlara denk gelmeyebilirdiniz" isi sansa birakmayin. la seri almadan once uzunnn uzunnn dusunun... (tum urunlerde 1 ve2 deki sorunlar cikacak diye net birsey yok. tamamen sans..)

İi tercihler...

Lg La serisinin tum + ve - lerini inceledim. Konuyu uzatmamak adina merak ettiklerinize cevap vermeyi tercih ettim. Merak ettiginiz tum detaylari sorabilirsiniz...

• Arkadaşlar lg 47la860v için pusudaydım,bu tv dikkatimi çekti.Sizce hangisine karar vermeliyim,ve neden.HB de vestel kişiye özel indirimle 2390 tl.LG ise 3000 tl.Aradaki fiyat farkı LG için beklemeye değer mi....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.