Şimdi Ara

Vestel 48FA7500 CD Çalar Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar merhaba, Vestel 48FA7500 tvye sahibim.
    DVD playerımız var, şu şekilde çıkışları var maalesef HDMI desteklemiyor.
    Vestel 48FA7500 CD Çalar Ses Sorunu

Kabloları doğru yere taktım televizyonda da aynı şekilde yerlerine taktım maalesef görüntü var ses yok.
    Dedim acaba tvnin ses girişlerinde problem mi var diye sonra scart adaptaröyle bu sefer tvnin scart girişine bağladım ses yine yok görüntü var.
    Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 29 Mayıs 2017; 15:55:58 >

• Yani eğer bağlantı sounu yok ise o halde geriye kalan olasılıklar, desteklenen ses codeclerinin kontrolü ve cd playerin sağlamlık kontrolü şeklinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Yani eğer bağlantı sounu yok ise o halde geriye kalan olasılıklar, desteklenen ses codeclerinin kontrolü ve cd playerin sağlamlık kontrolü şeklinde olur.

Hocam evde eski bir samsung lcd tv var. Onda hiçbir problem yok.
  • Evde bir laptop var ise pc den aynı girişleri kullanarak ses aktarıp aktaramadığınızı kontrol edebilirmisiniz rica etsem.

Yani FAV seçeneğinde olduğunuz, sarı kablodan VİDEO- beyaz kablodan SOL SES - Kırmızı kablodan SAĞ ses bağlantısı yapmanız durumunda kaynaktan ses açık olduğu sürece tv den bunu alamamanız aslında pek mümkün değil

Bu nedenle FAV modundayken görüntü olmasa dahi laptopun kulaklık çıkışından tv ye bağlantı yapıp deneme yapabilirsiniz. Bu şekilde en azından hata aramak için nereye yöneleceğimizi biliriz
  • quote:

Evde bir laptop var ise pc den aynı girişleri kullanarak ses aktarıp aktaramadığınızı kontrol edebilirmisiniz rica etsem.

Yani FAV seçeneğinde olduğunuz, sarı kablodan VİDEO- beyaz kablodan SOL SES - Kırmızı kablodan SAĞ ses bağlantısı yapmanız durumunda kaynaktan ses açık olduğu sürece tv den bunu alamamanız aslında pek mümkün değil

Bu nedenle FAV modundayken görüntü olmasa dahi laptopun kulaklık çıkışından tv ye bağlantı yapıp deneme yapabilirsiniz. Bu şekilde en azından hata aramak için nereye yöneleceğimizi biliriz

Hocam merhaba mesajınız için teşekkür ederim.
    Dediğiniz gibi denedim bi sıkıntı yok tvnin ses çıkışlarında.
    Aynı şekilde eski bir uydu alıcım vardı onu bağladım, uyduya bağlı olmadığı için oyunlardan oyun açtım oyun sesleri geliyor. Görüntü net.
    Servisi aramıştım konuyu açtıktan sonra arayıp iptal etttirdim randevuyu TV'de bir problem yok çünkü.

Sıknıtı cihazda heralde size fotoğrafını da atayım çıkışlarının :

Vestel 48FA7500 CD Çalar Ses Sorunu Vestel 48FA7500 CD Çalar Ses Sorunu
    Vestel 48FA7500 CD Çalar Ses Sorunu Vestel 48FA7500 CD Çalar Ses Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 29 Mayıs 2017; 15:54:3 >

• Hocam tv tarafında sorun yok, lakin kaynak tarafında beyaz kablo yanlış yerde ML ve MR yazan yerlere bağlı olmalı lakin sorununun bundan olma olasılığı düşük. Zira Stereo kaynaktır bu nedenle en azından birisi yanlış da olsa diğerinin çalışması lazım.

Siz yine de olması gerektiği gibi de bağlayıp lütfen deneme yapınız.
  • quote:

Hocam tv tarafında sorun yok, lakin kaynak tarafında beyaz kablo yanlış yerde ML ve MR yazan yerlere bağlı olmalı lakin sorununun bundan olma olasılığı düşük. Zira Stereo kaynaktır bu nedenle en azından birisi yanlış da olsa diğerinin çalışması lazım.

Siz yine de olması gerektiği gibi de bağlayıp lütfen deneme yapınız.

Hocam diğer televizyonda aynı şekilde çalışıyordu bu şekilde bağlıydı o yüzden ben de o şekle getirmiştim.

Dediğiniz gibi ml mr kısmına bağladım yine görüntü var ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.