Şimdi Ara

VESTEL 49UB8300 49 YORUMLARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SizCe VESTEL 49UB8300 nasıl bir ürün yorumlarınızı alabilir miyim ? yani piyasaya göre 4k 49 ınc tvler arasında fiyatı en uygun olanlardan birisi bu..

http://www.vatanbilgisayar.com/vestel-49ub8300-49-124-cm-4k-uhd-smart-led-tv-hd-dahili-uydu-alici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belafonte -- 27 Ocak 2017; 17:31:58 >

• dallas hocam ondan ziyade 49ua8900 modelini öneriyor. Vatanda gece indirimleri oluyor 1850ye düşüyor fiyatı bence onu değerlendirin bu modelden ziyade.
  • herkes vatandan al diyor ordan alcam ama tv konusunda kararsız kaldım.Bu nasıl sizce

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-55pus6201-55-139-cm-4k-uhd-smart-ambilight-led-tv-dahili-uydu-alici.html
  • dallas hocama onu danıştım cevap bekliyorum ben de şuan duruma göre alabilirim tvsizim bu aralar iyice tak etti. Sabah lgnin 58uh635v modeli 3000den satıldı ki çok iyi fiyattı o model için ama kaçırdım işte onu
  • evet kampanya bittikten sonra haberim oldu. 58 ınc 4 k Lg tv 3 binliraya satılmış.Vatanın sitesininde her aksam 10 dan sonrada kampanya oluyor.
  • vatandan bimeksten tv alınmaz ama 8300 güzel panele sahip bi cihaz. yaygın servis ağı olmasını da hesaba katarsak alınır.
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • belafonte B kullanıcısına yanıt
    Merhaba belafonte bende pazar günü tanıdığım bir vasıtası ile avm de gezerken vatan bilgisayardan aldım bugünde teslim oldu ama 2 ay sonra kurdurcam insallah beklentilerimi karşılar ama bugün vatan bilgisayarin önünden geçtim başka bir Philips tv indirimdeydi bakın derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce kuruldu.Bende 48ua9300 için yola çıkmıştım.Acelem yoktu.Teknosa da 48ua9300 ü görünce soluk görüntüden dolayı vazgeçtim.ama alan herkes güzel diyordu ,tekonosa dan şüphelendim :)

50ub8300 e bakıyordum arada olumsuz yorumlar ve ayakları hoşuma gitmiyordu bir türlü vatanın 1750 kampanyasını yakalayamadım canlı da göremedim.

Sonra 49ub8300 başladı daha uygun fiyatlı onuda düşünürken dolar vs derken 50ub fiyatına çıktı.

Neyse canlısını Kipa da gördüm üstelik yanında heves ettiğim LG 49uhd650 vardı.Aynı yayın vardı ve Vestelde renkler çok canlı ve ışık iyiydi.Soluk değildi(teknosa da 48ua9300 deki gibi değildi).Hatta görüntüdeki renk ve ışık LG 49uhd 650 den çokaz da olsa daha iyiydi.O an karar verdim ve geçenlerdeki gittigidiyor %5 ve axess 100Tl ile mediamarkt gittigidiyor mağazasında 1656 ya geldi.01 şubatta sipariş verdim 02 de kargolandı 04 şubatta geldi.Az önce kuruldu.Servise 1330 gibi kayıt açtırdım 1500 gibi geldi.

İyiki almışım ,görüntü çok net parlaklık çok iyi.Ayakları 49ub9400 ün kromajsızı siyah plastik.Ses kalitesi ve seviyesi çok iyi.Subwoofer var yazıyordu.

Kutu yanında parantez içindeki 1611 -2016 11. ay üretimi.

Yanyana izlediğim için söylüyorum Vestel 49ub8300 ün LG 49uhd650v den hiçbir farkı yok hatta bir tık daha parlak gösteriyor.+ olarak ub8300 de subwoofer var.Görüntü net ,solukluk yok 3.5mt den bile rahatlıkla izleniyor.

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Kanal geçişleri nasıl? smart tvsi nasıl mesela internetten film izlenebiliyor mu? birde fiyatlar son 1-2 haftada yükseldi. ben 1 ay sonra almayı düşünüyorum. fiyatlar o zamana kadar düşer mi yoksa dahada pahalılaşır mı?
  • Kanal geçişleri iyi ,internet browser opera kullanmak için kablosuz klavye mouse şart :) az önce kablosuz mouse ı taktım direk çalıştı.youtube güzel çalışıyor.Diğer sitelerde film açıp izleyebiliyorsun.

Telefonun ekranını kablosuz aktarıyor.iphone larda aktarmıyor dediler.lenovo sıkıntı çıkarmadı.

Kendi uydu lıcısı çok net görüntü veriyor.
  • 15.12.2017 tarihinde almış olduğun VESTEL 49ub8300 model televizyonumun ekranı kırıldığı için yeni bir cihaz satın aldım. Elimde olan televizyonun ya panelini değiştireceğim yada ücretli değişimden "0" cihaz alma hakkım var. Almak isteyen olursa paneli değişmiş halde 1600TL den "0" olarak 1950 TL den verebilirim. Tel: 05358235203
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.