Şimdi Ara

Vestel 4K TV ışık sızması iade ve değişim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa'dan Vestel 48UA9300 serisi televizyon aldım. Servis kurulumunu yapıp gittikten sonra televizyonumda ışık sızması olduğunu gördüm. Şimdi ben ne yapmalıyım. İade veya değişim hakkım varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoson -- 20 Ekim 2016; 20:03:55 >

• Şu Resimlere bak ya İşte sırf bu yüzden tv almaya korkuyorum ya ..şimdi uğraş dur

servisi çağırın bu resimleri gösterin..Ayplı ürün diye değişim raporu verirse.Olur..yoksa bu durum normal derse..yapılacak şey tüketici hakem heyeti başvurusu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 50" vestelde var görüntü varken de göze batıyor servis çağırdım sorun teşvik(doğrusu teşkil ama öyle dediler) etmiyor dediler biraz artsın falan dediler bir de. Şimdi de smart özelliği bozuldu çalışmıyor çağıracağım gene aynı şeyleri diyecekler 2 yıl oldu alalı son servis senesi insanı sinir ediyorlar.
  • up
  • Aynı cihazdan bende dün sipariş verdim teknosa'dan inşallah aynı problemle karşı karşıya kalmam.. zira kurulum esnasında dikkat etmeye çalışacağım olmadı iadeye kadar yolu var böylesine bir problemin tüketici mahkemesinde ayıplı mal katagorisinde değerlendirileceğini düşünüyorum.. vestel ile direk kontak kurmaya çalış müşteri hizmetleri, mail, şikayet var internet sitesi gibi kanallar ile olmadı tek çare mahkeme yolu kalıyor.. #takip
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    Sizin televizyonunuzda problem çıktı mı? @fbilker1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam daha bugun geldi gelip kuracaklar bakalım inşallah bir problem çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

hocam daha bugun geldi gelip kuracaklar bakalım inşallah bir problem çıkmaz

modeli nedir hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.