Bildirim
Vestel 4k UHD tv 50ua9200
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
vestel alınırmı bekleyin diyorum size 2016 yı bekleyin piyasada 4K diyip milleti kazıklama derdinde herkes euro 2016 avrupa şampiyonasında ucuzlucak onlar avrupa maç yayınları bir aksilik olmassa %80 4K yayını yapıcaklar
en son dünya kupasında 1 maçı 4K yayınlamışlardı bu sene köln fuarında 4k recerverları piyasaya tanıttılar tam
oturmatı her şey vesteli geri iade ett -
hocam iade almıyorlar -
2 ay direndikten sonra hergün arayıp bezdirdim vede pazartesi tvyi gerialıyorlar allaha şükür kurtuldum -
Hocam ayni tv den ben de aldim 1 hafta oldu performansindan memnun degilim teknosada 1 ay icinde hediye ceki alarak iade edebilirim diye dusunuyorum sen ne aldin 4k 60p icin???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SAMSUNG UE55JU7500TXTK CURVED 3D READY UHD SMART(TIZEN) DAHİLİ HD UYDU ALICILI LED TV
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X