Şimdi Ara

VESTEL 50AU9200 4K VİDEO AÇMAYAN 4K TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Vestel 50ua9200 4k 3d tv aldım. USB den 4k video denedim desteklemiyor dedi... Daha sonra kitapçığını karıştırdım kitapçığında USB den bir çok video formatını destekliyor gözüküyor 2160p de 15 fps desteklediğni yazıyor (netten inenlerin çoğu 30 fps burası ayrı skandal) tam bir gün boyunca bir çok video formatını 15 fps ye convert edip denedim ( keza böyle birşeyle uğraşmamam gerek) bir türlü 3840*2160 4k video açtıramadım ! lakin aynı formatlarda 1080p hd videoları açıyor...

üstelik yaptığım videoları normal beko nun HD tv sinde bile açabiliyorum o çüzünürlüğü desteklemediği halde codec i oynatıyor videoyu...

VESTEL 4k tv yapmış çözünürlüğü var 4k video açmıyor..

Müşteri hızmetlerini aradım yarın servis gönderceklermiş hiç olacağını zannetmiyorum göreceğiz...

bu konuda bilgisi olan veya 4k video açmayı beceren arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraksibo -- 30 Mart 2015; 1:17:10 >

• Sonuc nedir arkadasim bilgi verirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraksibo kullanıcısına yanıt
    sonuç nedir?
  • özür dilerim bu arada çok geç yazdım çnkü bu tv le uğraşmaktan bana fenalık gelmişti...

Sonuç aynı arkadaşlar. serviste müşteri hizmetleride bu konuda bişey yapamıyor tv nin medya oynatıcısı fiyasko zaten içinde 4k uydu alıcısıda yok..

Anlıyacağımız bu tv de 4k video izlemek için 4k uydu alıcı veya video oynatıcı cihazlar bağlamak gerekicek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    TRT 4K Samsung TV ayar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.