Bildirim
VESTEL 50PF7070 50' LED SMART TV Hakkında Düşünceleriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel. yok mu fikri olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ecrasniann
Yok hocam hiç tavsiye etmiyorlar. Sitedeki kullanıcı yorumları sizi aldatmasın. Ben 2.799 TLye LG 55" LED TV aldım. Oldukça memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla_06
quote:
Yok hocam hiç tavsiye etmiyorlar. Sitedeki kullanıcı yorumları sizi aldatmasın. Ben 2.799 TLye LG 55" LED TV aldım. Oldukça memnunum.
ben tv yi 50 yaş üstü anne babamın salonu için
alıyorum. mümkün olduğunca uygun ve büyük bişey bakıyorum. 46" ve üzeri. bütçe max 1700 civarı. var mı öneriniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Yok hocam hiç tavsiye etmiyorlar. Sitedeki kullanıcı yorumları sizi aldatmasın. Ben 2.799 TLye LG 55" LED TV aldım. Oldukça memnunum.
alıyorum. mümkün olduğunca uygun ve büyük bişey bakıyorum. 46" ve üzeri. bütçe max 1700 civarı. var mı öneriniz.
Ucuz bir tv arıyorsanız Vestel alın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ucuz bir tv arıyorsanız Vestel alın.
Arçelik 48LB 5433 aldım. yetkili bayiden. bonusa özel indirimle 1.550tl 9 taksit.
link temsilidir.
http://www.arcelikyetkilisaticisi.com/Arcelik-A48-LW-5433_1012.html#0
vestelide yakından inceledim, arçelik 48" olan daha çok hoşuma gitti, fiyatıda uygun oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X