Şimdi Ara

Vestel 50pf7070 led TV alınmaya değermi önerisi olan varmı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vestel 50pf7070 almayı düşünüyorum bilgisi olan birisi yardımcı olabilirmi. önereceğiniz bir tv varmıdır ?

• ben aldim memnunum 3d istemedigimden fazla para vermedim bùyùk olsun dedim izleme mesafesi 6metre civari oldugundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

ben aldim memnunum 3d istemedigimden fazla para vermedim bùyùk olsun dedim izleme mesafesi 6metre civari oldugundan
    ben 3d siz olanı yani 7070 olanı almayı dusunuyorum fıyatı uygun oldugundan ama Full hd kalitesini veriyormu bılmıyorum ? .. 2000 üstü ithal bi marka mı baksam diye dusundum ..
    hd yayını sorunsuz mudur ? yani olması gerektiği gibimi merak ediyorum. normaal yayın gibiyse almayıp biraz daha borca girmeyi düşündüm. bilgim olmadığı için kusura bakmayın ..
  • akayogullari kullanıcısına yanıt
    ben 3d siz olanı yani 7070 olanı almayı dusunuyorum fıyatı uygun oldugundan ama Full hd kalitesini veriyormu bılmıyorum ? .. 2000 üstü ithal bi marka mı baksam diye dusundum ..
    hd yayını sorunsuz mudur ? yani olması gerektiği gibimi merak ediyorum. normaal yayın gibiyse almayıp biraz daha borca girmeyi düşündüm. bilgim olmadığı için kusura bakmayın ..
    bu arada aynı televizyonu almışsınız baska bır forum da okudum yorumlarınızı.
    bu televızyonla ilgili sizden baskasından bilgi alamayacagım galiba yardımcı olurmusunuz bana ?
  • Mis gibi LG paneli sesle komutta veriliyor androidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 22 Şubat 2014; 23:00:26 >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    hd ve sd goruntusünde diğerlerinden farkı varmı kötüyse almamalıyız dıye dusunuyrum?.
    ios la birleştirebiliyormuyuz tv yi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung TV Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAlcoholic

hd ve sd goruntusünde diğerlerinden farkı varmı kötüyse almamalıyız dıye dusunuyrum?.
    ios la birleştirebiliyormuyuz tv yi.

3600 TL ilk Samsung tan çok daha iyi görüntü veriyor yan yana karsilastirdim ios markette uygulamalar var ama kumandadan sesli komut iosa gelmedi galiba

• GeneralAlcoholic kullanıcısına yanıt
    komsumda lg 47la660 var obile hayran kaldi. acikcasi ben bile bu kadarini beklemiyodum. yalniz forumda biri lg panel olmadigini sòyledi taivan da bi panel ùreticisiymìs telefunkende de ayni panel var suan 1500 veriyolar

Telefunkene de baktım ama bu daha mantıken ön planda gelıyor.
    bu dvb-t olayı mı ne varmıs hd kanalları boyle cam gbi gösteren netlik galiba ? bu tv de hd kanallarda dıgerlerı gbi performans alamıyorsak alınca hüsrana uğrarım sanırım ?
    sizin bilginiz varmı ?
    gitbi magazaya canli izle oyle al kimi beyenir kimi beyenmez. siz beyen taraf olursunuz ve sizi yaniltmak istemem. benim butcem buna yetti pesin aldim

benım de butcem suan buna gore .. yaı uygun.. ama hd yayını takıldı kafama ılk ısım bı vestel bayıne gıdip hd kanal actırmak olucak..
    bi izle sonucu buraya yaz merak ettim beyencekmisin

• quote:

bi izle sonucu buraya yaz merak ettim beyencekmisin

yazıcam.. ik işim vestele gitmek olucak.. ressimde cekıcem hatta.
    Hocam ürünü diyelim şimdi aldım, ücretsiz kurdular.

Haziranda yeni evime taşınacağım, o zaman zorluk yaşar mıyım ? Almak için taşınmayı beklemeli miyim ?
  • Panel lg

• ART Concept kullanıcısına yanıt
    arayin sorun servise bence bi sorun olmaz insanlik hali tvyi kurarlar bisi cikar haftaya evi tasirsin

• quote:

arayin sorun servise bence bi sorun olmaz insanlik hali tvyi kurarlar bisi cikar haftaya evi tasirsin

Teşekkür ettim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Panel lg

Panel LG değil. Panel Tayland panel firması Chimei InnoLux Corporation (Chimei) dendir

PANEL: 50_CMI_LE1_169FHD_E_SONO_V_NO_ER_89103_95_-V1.91 - SVN:INVALID- xxxxxxx

Merak edene panel ozellikleri aşağıdaki linkte.

http://www.panelook.com/V500HK1-LE1_Innolux_50_LCM_overview_16223.html

Vestel 50PF7070 - Telefunken 50XT7000 - Finlux 50FX7440F aynı ürünlerdir, diş kasalarında ya da hdmi gibi bağlantı sayılarında farklılık vardır.

3 unde de Paneli Tayvan panel üreticisi Chimei Innolux 'e aittir.

3 u de 400hz - Smart - dahili uydu alıcılı model olarak geçer.

Telefunken (Alman markası idi ) de Finlux (Finlandiya markası idi ) da Vestel'in satın aldığı yabancı markalardir. Ozellikle Finlux iç pazardan çok dış pazara üretilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Panel lg

Panel LG değil. Panel Tayland panel firması Chimei InnoLux Corporation (Chimei) dendir

PANEL: 50_CMI_LE1_169FHD_E_SONO_V_NO_ER_89103_95_-V1.91 - SVN:INVALID- xxxxxxx

Merak edene panel ozellikleri aşağıdaki linkte.

http://www.panelook.com/V500HK1-LE1_Innolux_50_LCM_overview_16223.html

Vestel 50PF7070 - Telefunken 50XT7000 - Finlux 50FX7440F aynı ürünlerdir, diş kasalarında ya da hdmi gibi bağlantı sayılarında farklılık vardır.

3 unde de Paneli Tayvan panel üreticisi Chimei Innolux 'e aittir.

3 u de 400hz - Smart - dahili uydu alıcılı model olarak geçer.

Telefunken (Alman markası idi ) de Finlux (Finlandiya markası idi ) da Vestel'in satın aldığı yabancı markalardir. Ozellikle Finlux iç pazardan çok dış pazara üretilir.

Vestel LG evimde 107 ekran lg telefunken finlux o dediginizden olmasin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.