Bildirim
VESTEL 5500 DİVX PLAYER HK.ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KArdeş aynı sorun bende de var. Çok aradım 5500 için güncelleme ama bir türlü bulamadım.Bulursan buraya yaz faydalanalım. Açmayan filmleri yeniden encode etmek gerekiyor. Buda çok zaman ve masraf gerektiriyor. -
Hangi codecli filmleri açmıyor yazar mısınız? -
Valla kardeş şu an tam hatırlayamıyorum. Waf ve qpel formatlı dosyalar bunların dışındada bazı formatlarda sorun verebiliyor. Bu vestel 5500 ün güncellemesini bulamadım. Ayrıca bazı özelliklerinin olmaması çok kötü. Mesela alt yazının fontunu seçemiyorsun. Alt yazının biraz daha alt tarafta çıkmasını sağlayamıyorsunuz. Sonra filmler sinema formatlı olduğu için altta ve üstte büyük siyah boşluklar oluyor.Yani filmi genişletemiyorsunuz. -
dvd olarak aldığın filmlerde 1,5x oranında ekranı genişletebilir ve ideal görüntüye ulaşabilirsin ama kendi çektiğin filmlerde 2x oranında genişletme oluyor ve buda kullanılmıyor maalesef..dediğin hata pek çıkmayan bi hata wafı codecten değil çözünürlükten dolayı desteklemez..sana tavsiyem unseen yada cooldude riplerini çek hem en iyisi bunlar hemde divx player rahatlıkla açıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: losthell
dvd olarak aldığın filmlerde 1,5x oranında ekranı genişletebilir ve ideal görüntüye ulaşabilirsin ama kendi çektiğin filmlerde 2x oranında genişletme oluyor ve buda kullanılmıyor maalesef..dediğin hata pek çıkmayan bi hata wafı codecten değil çözünürlükten dolayı desteklemez..sana tavsiyem unseen yada cooldude riplerini çek hem en iyisi bunlar hemde divx player rahatlıkla açıyor..
Kardeş çok teşekkür ederim. Bu cihaz için güncelleme çıkarsa bana bildirirsen sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X