Şimdi Ara

vestel 65' ud 9000 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
23.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu modelle 9500 arasında ne fark var? lg nin 55um7100plb tv si ile yanyanaydı mağazada. lg de 50 hz ama görüntü daha akıcı görünüyor. vestelde takılarak ilerliyomuş gibi görünmesinin nedeni nedir? aynı video oynuyordu 2 tv de .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Piyasanın en ucuz 65 inç televizyonu. Ama gel gör ki alamıyorum korkumdan.
    AWOX,YUMATU, WOON FALAN DAHA UCUZ
  • Almayın arkadaşlar tavsiyem net. Mayıs 2019 dan beri kullanıyorum. Kenarlarda hep bulutlanma oldu. Kumandası ya basmıyor ya da birkaç kere basıyor. Rezalet. Tv sürekli donuyor ardından reset atıyor. Bir tv netflix de bile kasar mı? Donunca bazen resette atmıyor gidip fişini çekiyorum. Hdr var ama hiç açıldığını görmedim. Aynı şekilde bluetooth da öyle. 1080 ardından 4k açıyorum hiç fark etmiyor. Anlayacağınız aşırı kötü bir tv çok pişmanım. Keşke o zaman 55 samsung alsaydım

• İlk kez Vestel den tv aldık tadımız kaçtı.
    Satın alalı 4 ay ya oldu yada olmadı. ekranın kenarlarından kağıt yanığına benzer lekeler çıkmaya başladı, Servisi çağırdık gelenler iç tozlanma yapmış galiba dedi. Yahu! 3/4 ay da olacak şey mi bu? servis elemanı biz gerekeni yapıp sorunu çözeceğiz zaten garanti kapsamında merak etmeyin dedi.

Sonuç tv geldi sorun çözülmüş sıkıntı yok. ama! birkaç ay içinde bu sıkıntıyı çıkaran tv garanti bittikten sonra ne sorun? çıkararır bilemiyorum.
    Evde hala kullandığımız “Arçelik A55 9683 5s” 4k tv var. alalı 3 yıl oldu garantisi bitti daha en ufak bir sorun çıkarmadı keşke Vestel yerine yine Arçelik’i tercih etseymişiz.
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    modeli ne oled tv mi ?
  • Awox 65" tv ile kıyas eden arkadaş oldu mu.
    Ikisinin fiyatları da yakın.
    Awox mu vestel mi bilemedim.

Iyi forumlar...

• Bende HB’den aldım cihazı. Bugün teslim aldım. Gayet güzel ve büyük. Resimlerde küçük gibi duruyor ama değil. Fiyatına göre güzel bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

Awox 65" tv ile kıyas eden arkadaş oldu mu.
    Ikisinin fiyatları da yakın.
    Awox mu vestel mi bilemedim.

Iyi forumlar...
    Vestel tabiki

• Kullanan arkadaşlar netflix performansından memnun musunuz. Hd kalitesi çok düşük gibi geldi bana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.