Arkadaşlar yakın zamanda vestel 6500B divxplayer aldım.Her türlü filmi açtı her türlü codec'i destekledi.Ancak şu altyazı olayında bir türlü beni tatmin etmedi.Sorun şu:
1-Altyazının boyutları çok küçük.Televizyonum büyük ekran olmasa hayatta okunamayacak 2-Alyyazının arkasında siyah bir font var ve bu beni çok rahatsız ediyor
Eğer bu ürünün bir güncellemesi veya bu konuda herhangi bir çözümü varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim...
DH in bu bölümünde katılım gerçekten çok zayıf kalıyor, kolay kolay bir bilgiye ulaşmak maalesef mümkün olmuyor, acaba divx playerlarla ilgili daha iyi bilgi alabileceğimiz bir başka forum bilen var mı? bari bu konuları oradan takip etsek.
Vestel servisinde çalışıom bi yazılıma bakiyim ben sana atarım
eywallah secosg ekledim seni loader derken ne demek istediğini anlamadım ama msn de karşılaşırsak herhalde bana yardımcı olabilrisin.Şimdiden çok saol
Altyazılarla ilgili gelişmelerden biz DH üyelerini de bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca bu aletin görüntü işlemcisi nedir bilgisi olan var mı? Bende 6500B modelini almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
Walla kardeşim dediğim gibi tek sorunu altyazı onun harici hiç bir sorunu yok bence.İnşallah arkadaştan altyazı güncellemesi gelir.gelirse süper olur yani gözün kulağın burada olsun...
Valla acilen bi çözüm altyazıya, gözlerim bozulacak (gerçi zaten bozuktu ya neyse)
Ya vestel teknik servisteki kardeşe sordum.bi tane yazılım varmış o da sürekli arıza çıkarıyomuş.Yani durum pek iç açıcı değil.Artık idare edicez napalım:(
vaşş amma hızlı atmışım mesajı :P 1 saat bile yok arasında şans olmuş senin için :P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme