Şimdi Ara

Vestel 65FA8500 Genel Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü takip ediyorum almaya niyetliyim fakat ürün fiyatı düşeceği yerde fiyatı artıyor 4000 tl şuan alet...
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Evet ürünün fiyatı yükselmiş , ama zannediyorum vestelin kendi mağazalarından daha uyguna alınabilir , pazarlık yapılarak
  • yılbaşından önce 3400 tl ve 100 tl puan ile 3300 tl ye almadım alet yılbaşından sonra düşer dedim inadına 4000 bin oldu şans..

klima yazın baktım dedim kışın alırım indirimli olur . aksine kışın klima 400 tl zam geldi vay arkadaş bu nasıl şans dedim kendi kendime.
  • Hocam dolara endeksli malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Hocam dolara endeksli malesef

hani gururla yerliydi hani harikaydı ne oldu tırt çıktı dimi işlerine gelince yerli işlerine gelince dolara endeksli oluyor vay arkadaş yaa..

toplum içerisindeyim şimdi bir laf söylerdim onlara ya neyse...
  • Panel lg nin hocam :) eli mahkum dış pazara

• Vestelde belli bir boyutun üstünde tv alımında 1500Tl indirim vardı liste fiyatı üzerinden.

Sanırım 2015 cirosu için kampanyaydı, o indirim bitti.

Liste fiyatı 500Tl arttı. İndirimde 1000Tl olarak güncellendi.

Bence stokları bitmeden 7500Modelini alın fiyatta günümüze göre hala uygun ve artış olmadı.
    gg'de 3199TL - (100Tl Parapuan kazanılabiliyor)

Kayhan bey ile gözlük olayını deneyebilseydik sonuçta pozitif çıksaydı, bugüne kadar piyasada 7500modeli kalmazdı.
  • Ps4 performansi nasıl ? Kullanan varmi?

• Ben kullanıyorum ps4 dostum sorun yok stabil çalışıyor. Lag olayını gözle göremiyoruz.

• Bu tv ile ps4 kullanan arkadaş varmı acaba birşey denettirmek istiyordum

• Televizyonu yeni aldım, fiyatına göre güzel bir ürün. Yalnız televizyonun içine arı kaçmış gibi sürekli bir vızıltı var ve rahatsızlık verebilecek düzeyde(eğer kafaya takarsanız)
    Diğer kullanıcılarda böyle bir sorun var mı aceba?
  • Bende herhangi bir cızırtı yok hocam. Servise bilgi verdiniz mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cksahin

Televizyonu yeni aldım, fiyatına göre güzel bir ürün. Yalnız televizyonun içine arı kaçmış gibi sürekli bir vızıltı var ve rahatsızlık verebilecek düzeyde(eğer kafaya takarsanız)
    Diğer kullanıcılarda böyle bir sorun var mı aceba?

Benim televizyonumdada hiçbir cızırtı yok. Televizyona bağlamış olduğunuz harici Bluray, DVD Player, PS4, Decoder'in hatalı bağlantısından kaynaklanan veya bağlantı kablosundan kaynaklanan bir arıza olabilir. Bence bağlantıları kontrol edin.

Şunu belirtmek isterim televizyonda genel bir ses sıkıntısı var çok deneme yaptım ama olmuyor düzelmiyor ses sıkıntısı çok fazla. Ses barı almak lazım düzgün bir ses çıkışı için.
  • Hocam bende alıcam kaça aldınız ve nerden aldınız ?

• Ben n11 den bir satıcıdan almıştım hocam hatta resminide paylaşmıştım konuda ;)

• 3. Sayfada paylaşmışım hocam 3400tl ye almışım

• Koreaatom kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kolay gelsin.Bu tv bende uzun zamandır takip ediyorum indirimleri kaçırdık.
    bestprice Merhaba 3550 Tl den Yardımcı Oluruz. Saygılar 18.02.2016 firmanın verdiği teklif N11 deki en düşük fiyat bu
    bu fiyattan alım yapayımmı , biraz daha bekleyeyimmi kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettan336 -- 18 Şubat 2016; 16:39:32 >
  • arkadaşlar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum...
    Okulumun kütüphanesine bir hayırsever bu tv den bağış yaptı. bizde sinema köşesi olarak kullanmak istiyoruyuz. kutudan bildiğiniz gibi 2 tane aktif gözlük çıkıyor. Ben 6- 8 tane daha gözlük almak istiyorum.
    tavsiyeniz nedir. Gözlükler vestel servisten mi alınmalı. muadil yada uyumlu başka marka var mı?
  • armo07 kullanıcısına yanıt
    Müdailini ben servise sormuştum ama cevap alamadım. Kendi gözlüklerinden 2 tane daha aldım servisinden. 2. El ilanları vardor belki bakmak lazım

• Arkadaşlar sizin tvde ışık sızması ne durumda acaba? ben bu cihazdan 2. el aldım 6 aylık karanlıkta ışık sızması biraz rahatsız ediyor.

Servis çağırsam garanti kapsamında birşey yaparlarmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.