Şimdi Ara

Vestel 65FA8500 Genel Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın benim ayarların fotosunu çekip paylaşayım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün ürünü aldım ve kurulumu vestel yaptı çokta memnun oldum 3 yıl garanti daha ne olsun süper televizyon smartıda iyi tivibu kullanıyordum şahane user pass girdim kumandadan tivibu kullanıyorum air maus olaymış iyimiş
  • Ben vestelin air mouse unu almadım bana biraz tepkimeleri yavaş gelmişti, lg dekine kıyasla. Ama android ve ios uygulaması var telefondan mouse gibi kullanabiliyorsunuz orası güzel ;)

• Koreaatom kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur bu renk ayarı banada lazım bir kanal birini tutmuyor. Arka fon eğer kırmızı ise adamlar resmen kıpkırmızı yada mor çıkıyorlar.
  • air maus uyumu var ise başka markalarda çalışabilir anlamına geliyor aslında güzel airmauslar var bulmak araştırmak lazım.
  • Arkadaşlar bu tv yi kullananlar ışık sızması ile ilgili foto paylaşabilirlermi.

Benim tv değişmişti 2. cihazdada sorun çıktı ölü piksel azda olsa ışık sızması ve yine kenarlardan ekrana dokununca içeri göçme sorunundan dolayı yine değişecek.

Bu 3. tv olacak İnşallah bunda sorun çıkmaz.

1. tv ile 2. tv arasında bariz farklar gözlemledim. İlk tv de hareketli sahnelerde çok fazla gölgelenme oluyordu

ayrıca kırmızı rengi pembemsi gösterme sorunu vardı.

Ayarlardan gürültü azaltma seçeneğini kesinlikle kapatmanızı tavsiye ediyorum. Görüntü akıcılığını etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edibus

Arkadaşlar bu tv yi kullananlar ışık sızması ile ilgili foto paylaşabilirlermi.

Benim tv değişmişti 2. cihazdada sorun çıktı ölü piksel azda olsa ışık sızması ve yine kenarlardan ekrana dokununca içeri göçme sorunundan dolayı yine değişecek.

Bu 3. tv olacak İnşallah bunda sorun çıkmaz.

1. tv ile 2. tv arasında bariz farklar gözlemledim. İlk tv de hareketli sahnelerde çok fazla gölgelenme oluyordu

ayrıca kırmızı rengi pembemsi gösterme sorunu vardı.

Ayarlardan gürültü azaltma seçeneğini kesinlikle kapatmanızı tavsiye ediyorum. Görüntü akıcılığını etkiliyor.

hocam siz ne diye servis çağırıp değişim yaptırdınız .

Bide kullanan arkadaşlara sorarım radyo varmı uydu kullanırken uydunun radyolarını kullanırdım bunun kendi uydusu var ama radyo yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Ben vestelin air mouse unu almadım bana biraz tepkimeleri yavaş gelmişti, lg dekine kıyasla. Ama android ve ios uygulaması var telefondan mouse gibi kullanabiliyorsunuz orası güzel ;)

iOS uygulaması benim telde çalışmadı görmedi tv yi

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Ben vestelin air mouse unu almadım bana biraz tepkimeleri yavaş gelmişti, lg dekine kıyasla. Ama android ve ios uygulaması var telefondan mouse gibi kullanabiliyorsunuz orası güzel ;)

Androidde vestel smart remote uygulaması düzgün çalışıyor hocam. İosdakinide eve geçince bakayım çalışıyormu

• quote:

quote:

quote:

Androidde vestel smart remote uygulaması düzgün çalışıyor hocam. İosdakinide eve geçince bakayım çalışıyormu

Hocam radyo varmı bunda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam radyo varmı bunda

radyo varmı kanalları en sonuna konuluyormuş yanlız yuh yani kimse ne cevap veriyor nede yardım ediyor.. allah aşkına bir yardım edin ne olur.

• Kullanmadığım için bilmiyorum dostum. Vestelin canlı destek hattı var ordanda aklınıza gelen soruyu sorabilirsiniz

• 43FA8500 modelini gg den aldım.tv bugün geldi bakalım yarın serviste gelecek.
  • Arkadaşlar Digitürk kullanıyordum. Kullanmış olduğum digitürk'ü iptal ettirdim ve televizyonun içerisindeki uydu alıcısını kullanmaya başladım. Digitürkten sonra televizyonun uydu alıcısı ile çok büyük görüntü sorunlar yaşıyorum. Özellikle dizilerde inanılmaz bir ekran kayması sorunu var. Bu olay çok fazla moralimi bozuyor.

Not: Digitürk kullanırkende ekranda görüntü kayması vardı ancak bu kadar rahatsız edecek kadar fazla değildi
    :-(
    Servis mi çağırmalıyım. Anlayamadım gitti çok sinir bozucu bir durum.
    :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 11 Mayıs 2016; 20:15:38 >
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Kendi uydusunu kullanmadım hiç hocam. Bence servis çağırın bir baksınlar kontrol etsinler.

• Bu televizyon halen alınır mı? En iyi fiyat nerede?
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım daha 3000 e. Mall of istanbul'da vestel bayi (nazar mobilya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: intacto34

Yeni aldım daha 3000 e. Mall of istanbul'da vestel bayi (nazar mobilya)

Hadi ya bende dün Nazar Mobilya'dan 48 inch Vestel TV aldım.. Zaten Mall Of İstanbul'dayım. Hemen bakayım. Teşekkürler...

Playstation 4 performansı nasıldır acaba? Fifa 16..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 26 Mayıs 2016; 10:29:17 >
  • 3200 tl ye gittigidiyordan 2 ay önce almıştım ben ortalıktan herşeyi söktüm tv nin uydu alıcısını kullanıyorum çokta memnunum hızlı kanal geçişleri var görüntü kalitesi iyi nazar değmesin çok iyi çalışıyor.
  • Digiturk'le eskiden uyumluydu sonra kartlar değişince uyum gitti... Şuanda digiturk kullanabiliyor musunuz bu şekilde..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.