Şimdi Ara

Vestel 65FA8500 Genel Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmini paylaşmış olduğum televizyonların tamamı LG, Samsung ışık sızdırması yapıyor. Ekran olarak en büyüğü 140 ekran ve en ucuz alan kişi 3500 TL para ödemişi en pahalısı 4750TL para ödemiş. Televizyonlarımız fiyatına göre inanın muhteşem ürünler. Sağ ve sol köşelerde bende de ışık sızması var ama inanın görüntü açıkken hiç rahatsız etmiyor kaldı ki ben televizyonumun siyah görüntüsündende memnunum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vestel 65FA8500 Genel Konu Vestel 65FA8500 Genel Konu Vestel 65FA8500 Genel Konu Vestel 65FA8500 Genel Konu Vestel 65FA8500 Genel Konu Vestel 65FA8500 Genel Konu

• İnanın imkanım olsa UHD 65 inç alırdım ama pahalı geldi ne yalan söyleyeyim. Ben sıfırını 3249 TL'ye aldımgittigidiyor üzerinden. Bu televizyonu alırken Aynı modelin UHD'si 5000TL idi.
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Işık sızması genel bir sorun ama bendeki tv de biraz fazla gibime geldi.

Bu televizyondan önce 55" panasonic led televizyonum vardı ışık sızması yok denecek kadar azdı.

Bu tvinin görüntü kalitesi çok iyi ama ışık sızması karanlıkta seyir zevkini bozuyor.

Alttaki resimde parlaklık orta seviyede.

Vestel 65FA8500 Genel Konu

• Akşam bende fotoğraf çekip paylaşırım hocam değerlendirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koreaatom kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraf çektiyseniz yükleyebilirmisiniz acaba? Servis çağırdım bakalım ne olacak.

Birde soundbarımla tvyi eşleştiremedim. Bir türlü bulmuyor sounbarı başka bir ayarımı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edibus -- 28 Mart 2016; 14:39:17 >
  • edibus kullanıcısına yanıt
    Hocam taşınıyoruz şuanda yeni eve geçince çekeyim foto

• az önce 3349 TL den sipariş verdim hadi hayırlısı

bu boyutta başka tv yok bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

az önce 3349 TL den sipariş verdim hadi hayırlısı

hayırlı olsun.
  • Birkaçgün önce Ekranda ışık sızması ve dikey bantlanma şikayetimden dolayı ankara vestel merkez servisi geldi gündüz vakti içeride güneş olduğu için elemanlar birşey anlayamadı.

Fakat ben karanlıkta birçok fotoğraf çekmiştim birde dikey bantlanma ilgili bir video izlettim fotoğraflarıda whatsaptan biryere gönderttiler.

Ertesi gün vestelden bir mesaj geldi talebiniz onaylanmıştır diye. Müşteri hizmetlerini aradım tvinin değişim olacağını söylediler.

Benim tvde hızlı sahnelerde gölgelenme sorunu var yaklaşık 5-6 metre mesafeden izliyorum ama bazen acaip rahatsız ediyor. Panel sorunlu ondanmı bilmiyorum.

Bu tvyi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • quote:

hocam hayırlı olsun bende alacağım da nerden aldınız bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

İnanın imkanım olsa UHD 65 inç alırdım ama pahalı geldi ne yalan söyleyeyim. Ben sıfırını 3249 TL'ye aldımgittigidiyor üzerinden. Bu televizyonu alırken Aynı modelin UHD'si 5000TL idi.

hangi satıcıdan aldıysan bilgi verirmisin bende alayım ondan. ?
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan aldım.
    Ancak satıcı artık ürünü satmıyor. Az önce kontrol ettim.

Vestel 65FA8500 Genel Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

hocam hayırlı olsun bende alacağım da nerden aldınız bilgi verirmisiniz ?

gittigidiyor dan aldım

indirim uyguladı gittigidiyor ekstra

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-3d-smart-65fa8500-165-ekran-led-tv-214348854

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 7 Nisan 2016; 1:50:08 >

• Bu tv nin ps4 performansi nasil ? Hangi oyunlarda denediniz deneyen varsa ? Takilma oluyor mu arkadaslar ? Tesekkurler

• arkadaşlar ürün harika ama renk ayarı gerekiyor film izlerken

PC deki görüntüye göre renkleri çok farklı ve baya ince ayar var

bu konuda yardımınız lazım teşekkürler

sinema için renk ayarlarınız nelerdir?

film izlemek için hdmi bağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 13 Nisan 2016; 1:34:28 >
  • Arkadaşlar bu tv ye hdd bağlayıp izlediğimiz yayını anlık durdurma geri alma özelliği yani timeshift varmı ?

• kimsenin yazdığı yok sanırım...

bende bugün sipariş geçtim umarım sorunsuz gelir ve kullanırım

yorum yapacaklara sorum daha var ama .

orjinal uydusunu kullanan varmı memnunmusunuz.

teşekkürler.
  • Arkadaslar bu tv den biz de aldik gecenlerde ama insanlarin yuzleri cogu zaman pancar gibi kizarmis gorunuyor. Ozellikle haber programlarinda cok belli oluyor. Bunun icin ne yapmam lazim sizlerde de boyle oluyor mu , kullandiginiz ayarlar nasil ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse neden yazmıyor bu foruma bişey anlamış değilim

• Dostum timeshift özelliği yok sanırım tam bilmiyorum. Kendi uydusunuda hiç kullanmadım dsmart ve digiturk ile birlikte kullanıyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.