Bildirim
Vestel 65FA8500 Genel Konu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İnanın imkanım olsa UHD 65 inç alırdım ama pahalı geldi ne yalan söyleyeyim. Ben sıfırını 3249 TL'ye aldımgittigidiyor üzerinden. Bu televizyonu alırken Aynı modelin UHD'si 5000TL idi. -
-
Akşam bende fotoğraf çekip paylaşırım hocam değerlendirirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fotoğraf çektiyseniz yükleyebilirmisiniz acaba? Servis çağırdım bakalım ne olacak.
Birde soundbarımla tvyi eşleştiremedim. Bir türlü bulmuyor sounbarı başka bir ayarımı var acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edibus -- 28 Mart 2016; 14:39:17 > -
Hocam taşınıyoruz şuanda yeni eve geçince çekeyim foto
az önce 3349 TL den sipariş verdim hadi hayırlısı
bu boyutta başka tv yok bu fiyata -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
bu boyutta başka tv yok bu fiyata
hayırlı olsun. -
Birkaçgün önce Ekranda ışık sızması ve dikey bantlanma şikayetimden dolayı ankara vestel merkez servisi geldi gündüz vakti içeride güneş olduğu için elemanlar birşey anlayamadı.
Fakat ben karanlıkta birçok fotoğraf çekmiştim birde dikey bantlanma ilgili bir video izlettim fotoğraflarıda whatsaptan biryere gönderttiler.
Ertesi gün vestelden bir mesaj geldi talebiniz onaylanmıştır diye. Müşteri hizmetlerini aradım tvinin değişim olacağını söylediler.
Benim tvde hızlı sahnelerde gölgelenme sorunu var yaklaşık 5-6 metre mesafeden izliyorum ama bazen acaip rahatsız ediyor. Panel sorunlu ondanmı bilmiyorum.
Bu tvyi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. -
quote:
hocam hayırlı olsun bende alacağım da nerden aldınız bilgi verirmisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey
İnanın imkanım olsa UHD 65 inç alırdım ama pahalı geldi ne yalan söyleyeyim. Ben sıfırını 3249 TL'ye aldımgittigidiyor üzerinden. Bu televizyonu alırken Aynı modelin UHD'si 5000TL idi.
hangi satıcıdan aldıysan bilgi verirmisin bende alayım ondan. ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
quote:
hocam hayırlı olsun bende alacağım da nerden aldınız bilgi verirmisiniz ?
gittigidiyor dan aldım
indirim uyguladı gittigidiyor ekstra
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-3d-smart-65fa8500-165-ekran-led-tv-214348854
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 7 Nisan 2016; 1:50:08 >
-
Bu tv nin ps4 performansi nasil ? Hangi oyunlarda denediniz deneyen varsa ? Takilma oluyor mu arkadaslar ? Tesekkurler
arkadaşlar ürün harika ama renk ayarı gerekiyor film izlerken
PC deki görüntüye göre renkleri çok farklı ve baya ince ayar var
bu konuda yardımınız lazım teşekkürler
sinema için renk ayarlarınız nelerdir?
film izlemek için hdmi bağlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 13 Nisan 2016; 1:34:28 > -
Arkadaşlar bu tv ye hdd bağlayıp izlediğimiz yayını anlık durdurma geri alma özelliği yani timeshift varmı ?
kimsenin yazdığı yok sanırım...
bende bugün sipariş geçtim umarım sorunsuz gelir ve kullanırım
yorum yapacaklara sorum daha var ama .
orjinal uydusunu kullanan varmı memnunmusunuz.
teşekkürler. -
Arkadaslar bu tv den biz de aldik gecenlerde ama insanlarin yuzleri cogu zaman pancar gibi kizarmis gorunuyor. Ozellikle haber programlarinda cok belli oluyor. Bunun icin ne yapmam lazim sizlerde de boyle oluyor mu , kullandiginiz ayarlar nasil ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse neden yazmıyor bu foruma bişey anlamış değilim
Dostum timeshift özelliği yok sanırım tam bilmiyorum. Kendi uydusunuda hiç kullanmadım dsmart ve digiturk ile birlikte kullanıyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X