Kullanim amaci: HD uydu kullanimi D-smart kullanimi Netflix kullanimi Film izleme Futbol maclari ilgi alani disi PC yada PS Oyun oynanmiyacak Vestel 4200₺ civari Samsung 5800 civari İkiside alinicaksa istanbulbilisim den alinicak en uygun fiyatlar burada Aradaki farklar ve tercih sebebleri neler olur İzleme mesafesi 2- 2.5 metre Buyuk ekran tercih sebebi 65 olmasi ondan
Netflix, HD uydu ve 2.5/3 metre ile aynı ürünler için bende yorum bekliyorum bilenlerden
Öncelikle istanbul bilişim fiyatlarına aldanmayın. reel fiyatlar değil. 6000 bandına çıkacaksanız samsung için minimum 7400 sersininden başlamanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aNeXiEtY
Öncelikle istanbul bilişim fiyatlarına aldanmayın. reel fiyatlar değil. 6000 bandına çıkacaksanız samsung için minimum 7400 sersininden başlamanız gerekiyor.
4200 civarı görünüyor, fiyatının düşük olmasının nedeni nedir acaba? Tavsiye etmez misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: M3RTi
4200 civarı görünüyor, fiyatının düşük olmasının nedeni nedir acaba? Tavsiye etmez misiniz?
Alıntıları Göster
istisnasız tüm ürünlerde en düşük fiyatı veriyorlar. bu çok hayra alamet değil.
quote:
istisnasız tüm ürünlerde en düşük fiyatı veriyorlar. bu çok hayra alamet değil.
Alıntıları Göster
Bir kaç tanıdığım almıştı sorun yasamadilar ama siz böyle söyleyince tereddütte kaldım. Aileme alacağız TV'yi özellik Vs önemli değil onlara ama aldığımız yer önemli
quote:
Orijinalden alıntı: M3RTi
Bir kaç tanıdığım almıştı sorun yasamadilar ama siz böyle söyleyince tereddütte kaldım. Aileme alacağız TV'yi özellik Vs önemli değil onlara ama aldığımız yer önemli
Alıntıları Göster
Açıkçası beni de buradaki fiyatlar kendine çekiyor.
Bir aksilik olursa paranız onlarda kalmaz, bir şekilde alırsınız ama olabilecek tüm gecikmeler (paranın kullanılması) onların lehine olacağından bu süre çok uzun olabilir.
Ulaşabiliyorsanız, bizzat telefon ile görüşüp bir garanti/bilgi alabililmekte fayda var.
quote:
Açıkçası beni de buradaki fiyatlar kendine çekiyor.
Bir aksilik olursa paranız onlarda kalmaz, bir şekilde alırsınız ama olabilecek tüm gecikmeler (paranın kullanılması) onların lehine olacağından bu süre çok uzun olabilir.
Ulaşabiliyorsanız, bizzat telefon ile görüşüp bir garanti/bilgi alabililmekte fayda var.
Alıntıları Göster
Amazon dan LG 55UK6470PLC sipariş ettim dün 3850ye, arayüz daha işlevsel geldi, vestel düşünüyordum ama emin olamadım
aNeXiEtY
kullanıcısına yanıt
Satınalma işleme alındı 6 kasımdan beri tv yi göndermedi istanbul bilişim eski bir firma ama batağa saplanmışlar Dikkat edilmesi ve mümkünse alışveriş yapılmaması daha mantıklı Ve şimdi parayı da iade etmek istemiyorlar İstanbul bilişim sitesine güvenmek hata Firma battı batacak bir pozisyonda Ve taahütlerini yerine getirmiyor Canım ülkemde internetten alışveriş yapmak da tehlikeli
quote:
Orijinalden alıntı: oktayszgn
Satınalma işleme alındı 6 kasımdan beri tv yi göndermedi istanbul bilişim eski bir firma ama batağa saplanmışlar Dikkat edilmesi ve mümkünse alışveriş yapılmaması daha mantıklı Ve şimdi parayı da iade etmek istemiyorlar İstanbul bilişim sitesine güvenmek hata Firma battı batacak bir pozisyonda Ve taahütlerini yerine getirmiyor Canım ülkemde internetten alışveriş yapmak da tehlikeli
Malesef durum vahim. Paranızla rezil olmak böyle birşey malesef. Peki size nasıl bir cevap veriyorlar, göndereceğiz sabredin vs diyerek sallıyorlar mı? Yoksa bizle alakası yok, yoğunluktan dolayı vestel cihazı size göndermiyor gibi birşeyler mi diyorlar?
aNeXiEtY
kullanıcısına yanıt
Göndereceğiz ilgileniyoruz diye sallıyorlar şimdide 20 aralık dediler bakalım nasıl sonuçlanacak ama dürüst satıcı sınıfından çıkmışlar kanmamak gerek fiyatlara Eskiden böyle değildi demek işler kötüye gidince böyle bir çıkış yolu bulmuşlar kendilerine dikkatli olmak lazım
Hocam biraz araştırmak gerekli bende bu tuzağa düşecektim şikayetvara bi baktım ortalık elli altı böyle durumlarda şikayetvara bi bakın öyle bulaşın bu tiplere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme