Şimdi Ara

Vestel AKILLI 9614 TT - Hoover WDYN 11746 PG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyorum ve bu iki model arasıda kaldım Vestel AKILLI 9614 TT - Hoover WDYN 11746 PG kullananlarınız varsa yorumlarınızı rica ederim.

Hoover İtalyan menşeili olmasıyla ilgimi çekiyor ama Türkiye'de servis hizmeti ve yedek parça fiyatlarıyla ilgili soru işaretlerim var.

Vestel Avrupa'nın en büyük üretim tesisine sahip ve yaygın bir servis ağı var fakat mühendislik Türklerin en güçlü olduğu alan olmadığı için emin olamıyorum.

Birde bu iki ürünün ses seviyeleri nasıldır acaba? Firmaların sitesini inceledim ama desibel bilgilerini göremedim

http://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-9614-tt-kurutmali-camasir-makinesi

http://www.hoover.com.tr/Lavabiancheria/urun_detay.asp?sira=261

Daha önceden aklımda Hotpoint AQD1071F 49 TK modeli vardı ama youtube'da gördüğüm bir video beni üründen soğuttu

https://www.youtube.com/watch?v=eEj97eijOp0

• Beldin B kullanıcısına yanıt
    Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Hotpointe/Aristonun her makinesi videoda gördüğünüz gibidir. Hoover ve vestel Aristondan da kötüdür. Kurutmalı makine almak zorundaysanız aeg electrolux markalarına bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Hotpointe/Aristonun her makinesi videoda gördüğünüz gibidir. Hoover ve vestel Aristondan da kötüdür. Kurutmalı makine almak zorundaysanız aeg electrolux markalarına bakmanızı tavsiye ederim.

Forumdaki yorumlarda genel olarak gördüğüm AEG L87695WD kurutmalı çamaşır makinesinde alınabilecek en iyi model olduğu yönünde ama ürünler arasında 600-700 TL gibi bir fiyat oynuyor, bu farkı vermeye gerçekten değer mi?

2.300 AEG'ye verileceğine 1.900 TL'ye Profilo çamaşır ve kurutma makinesi iki ürün alınabilir gibi gözüküyor
    Aeg electrolux modelleri parasına değer cihazlar. Aslında mümkünse kesinlikle ayrı ayrı alın. Orta seviye ayrı ayrı yıkama ve kurutma makinesi en üst seviye kurutmalı makineden daha kullanışlı olur. Profilodan almak istediğiniz modeller nedir? Cmg140dtr yıkama ve herhangi bir model kurutma makinesi alırsanız daha verimli kullanırsınız.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Premium 9 Serisi ürünlerinin hepsi güzel gözüküyor yani herhangi biri olabilir, kurutma içinse KM8430BTR olabilir
    Gerçi şu anda makineleri koyacağım yer netleşmediği için tek makinede çamaşır+kurutma beraber mi yoksa alanı ayarlayıp 2 ayrı makine olarak şansım var mı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beldin -- 14 Mart 2015; 16:45:59 >
    Premium 9 serisinden cmg140dtr almanız daha iyi olacaktır çünkü 1400 devirli bir makine. Alan ayarlayabiliyorsanız mutlaka ayrı alın kurutmalı makinelerin bir çok dezavantajı vardır çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.