Şimdi Ara

vestel digitürk HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel kampanyasından yararlanarak digi plus kutumuzu aldık. Deneyimlerimi sizlere paylaşmak istiyorum.

1. Cihazda digitürk plus kutusunda yer alan PVR ve VOB özellikleri bulunmuyor, diğer tüm özellikler aynı.
    2. Ben lig tv paketini aldım, aylık 29,80 TL ödemesi var.
    3. İlk 1 ay tüm kanallar açık, Moviemax ve spor kanallarındaki HD yayınları gayet güzel, özellikle premier lig maçları bir başka güzel.
    4. Cihazda USB giriş var, açıklamaya göre harici diskler için diyor ama henüz deneyemedim.
    5. Bağlantı ücreti olarak 85 TL + 40 TL HD LNB farkı aldılar.
    6. Kanal geçiş hızı gayet iyi, ancak HD kanallardan normal kanala geçiş diğerlerine göre daha uzun.

şimdilik bu kadar, sorunuz olursa seve seve cevaplayabilirim.

• İnteraktif kanallar açık mı?
  • açık değil ama açık olması gerekiyor mu bilmiyorum onu bi sorayım müş.hiz. lerine.
  • Müş.Hiz. dediğine göre..bu cihazda interaktif kanal desteği yokmuş..
  • vestel cihazı evime sokmam Alayına Ban iki katına pace orjinal cihazı alırm daha ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shevchenco -- 21 Ocak 2009; 14:57:25 >
  • Selamlar,

Öncelikle açıklamaların icin teşekkürler.Bu üründen memnun musun ? HD performansı nasıl ? İnteraktif kanal desteği olmaması önemli bir kriter midir ?

Vestel tv almayı düşünmeyen biri için 400 YTL bu cihaza vermek mantıklımıdır ?
  • işin doğrusu ilk başta vestel olduğu için şüphelerim vardı, ama şu an gayet memnunum. HD performansı süper. Lig Tv olsun sinema kanalı olsun gayet iyi. Spormax ile National G. HD kanalları çok çok daha iyi. Özelliklerde maçlarda ve filmlerde HD farkını hemen görüyorsunuz.

İşin komik tarafı Orjinal Digitürk Plus kutusunuda vestel yapıyormuş. Bunuda bugün öğrendim. İnteraktif kanallar benim için önemli değil, nedenini sorarsan evde zaten aktif olarak internet kullanıyorum.

Lig Tv aylık 29,80 TL bence süper.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FB TV HD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 5-6 ay önce digitürk aboneliği aldım.
    kurulum yapıldıktan 10 gün sonra 2. cihaz geldi.
    sebebi sürekli donuyor du cihaz.
    2. cihaz 20 gün sonra komple yandı.geldiler baktılar.olayı anlayamadılar ancak ücretsiz değiştireceğiz denildi.
    10 gün içinde 3. cihaz da da donmalar oluyor.bıktım artık.
    aramıyorum bile servisi.kapatıp açılınca donma olayı uzun bir süre olmuyor.
    geçenlerde beni aradılar.şu pakete geçermisiniz falan filan diye bende .istemiyorum dedim vestel in cihazlarını kullandığınız sürece kalitenizde sıfıra düştü dedim.digitürk yayınları abone sayısını artıralım diye elinizdeki müşerileri kırmaya ,küstürmeye başladınız.dedim.yayındaki hizmet kaliteniz çok düştüm dedim.bu arada yayınların da zaman zaman donduğunu yaşıyorum.bizim binadakilerin neredeyse tamamen hepsinde aynı sorun var.kisisel digitürk çanak olduğu halde..
    2 yıl sözleşme süresi biter bitmez digitürk ü bırakacağım dedim.
    vestel in digitürk cihazları berbatttt.ancak normal çanak ile lcd tv ye bağlantı yapacaksanız .bilginiz olsun.digitürk daha nettir.d-smart deneme fırsatım olmadığı yorum yapamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.