Şimdi Ara

Vestel divx player + 5.1???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vestel 4500 Divx ultra slim ve 5.1 hoparlor alacagım.. acaba sadece dvd ile kullanacagım bi hoparlorde dig. dekoder olması cok sey degistirirmi.. logitech Z 640 ile vestel divx player nasıl olur.. ses istemi icin 350 usd verebilirim ama malesef alacagım bilgisayardan bir miktar kısmak zorunda kalıyorum.. ne kadar uygun 5.1 okadar guclu bilgisayar olacak anlayacagınız..
    sadece divx player ile kullanacagım denebilir asıl istediğim dvd/divx izlerken dvd den alabilecegim herseyi veren bi hoparlor seti..
    hayır dostum malesef dvd ile dig. decodersiz bi hoparlor pek ii olmaz derseniz jazz 9940b almayı dusunuyorum.... bu durumda da divx player icin en iyi 5.1 secimi hangisi olur. (350 usd gecmemeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanaX -- 26/6/2004 12:47:45 >

• Ben jazz 9940b aldım, ondan önce dtt 2200, inspire 6600 ve inspire 5700 dijital kullandım. Şu an hyundai dvd player'a inspire 5700'ün optic kablosunu veya jazz 9940b'nin coaxial kablosunu kullanıp bağlantı kurmak mümkün. Sana logitech z-640 için ptesi günü tam teferruatlı bilgi veririm, çünkü bir haftadır beklediğimiz sipariş o gün gelecek. Dvd player'a bağlayıp her türlü testi yapacağım. Sabret. Şu an 9940b'yi kullanıyorum. O fiyat farkını vermek istersen onu al derim. Çünkü ev adeta deprem gibi yıkılıyor. Ama o basları almak için komşu derdin ve küçük oda sorunun olmamalı. Set inspire 5700'den çok daha güçlü ama onun decoderi çok daha işlevli. Bahsettiğin dvd player'ın mutlaka optic ve (veya değil) coaxial kablolama sunmasına dikkat et. Ayrıca eğer logitech z-640 alacaksan analog girişleri de olmalı dvd player'da. Ama illa ki j9940b alacaksan sana tavsiyem şu olur: j9940b'den yaklaşık 100 dolar daha ucuz olarak j9940 satılıyor. (tüm özellikleri aynı.) Sadece decoderi yok. Jazzın decoderi de ayrı olarak 40-50 dolara satılıyor. Al decoderi ve bu seti ayrı olarak 50 dolar daha ucuza mal et. Diyeceksin ki sen neden yapmadın? Benim bu bahsettiklerimi farkettiğimde iş işten geçmişti. Yani seti aldıktan sonra buldum olayı. Bulmaz olaydım!

Bu arada dvd playerların pek çoğunda dolby digital ve dts decoder mevcut. Önemli olan da decoderin olması, yani dijital sesi çözen bir decoder ve analog hoparlör neden olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 27/6/2004 6:42:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.